Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
facebook hesabım yok,twitter bilmem ,bırak blog yazmayı bloglara yorum yazabilmek için sanırım google hesabının mı ne olması gerekiyormuş o bile yok ben de:kedi:
ama senin blogunu nerdeyse her gün okuyorum ,hem de ta eskilere giderek .
en son eşinin size ilk gelişini anlattığın yazıyı okudumsempatiksalakcinni
yaşam şeklimiz aynı değil belli ama nasıl oluyorsa benimle aynı düşünüyorsun her konuda.
bi de çok zekisin bence:jeyyar:
bu arada blogda yandan bi resim vardı sen olduğuna kanaat getirdiğimden merakım gitmişti
ama ismini hala bilmiyodum
galiba onu da öğrendim
derinss tekrar tekrar tebrik ediyorum seni...ve nasıl kıskandığımı da ayrıca belirtmek istiyorum...
gerçekten harika bir blog oluşturmuşsun..yazılar müthiş....neden kıskandığıma gelince bende bu tür yazılar yazmak istiyorum arada karalamışlığımda vardır..ama gel gör ki "tembellik" ten ileri gelen bir ağırdan alış durumu söz konusu bende...şu lanet kafamda abuk sabuk saçma sapan hüsnü kuruntular kurmaktan bir türlü oturup iki çiziktiremiyorum....
yazsam neler çıkacaktaaa
inanılmaz bir keyifle okuyorum yazılarını...
gazetelerdeki köşe yazıları gibi.....
süpersin arkadaşım,devamm devaaaammmm
not:yağlı boya resim yapmak ve böyle yazılar yazmak benim hayatımın anlamı aslında...ama nasıl bir ruh durumu içindeysem ya da şeytan beni nasıl tutuyorsa artık ikisinede bir türlü eğilemedim...ama yoook vakit bu vakit...sayende içimdeki arzular harekete geçti..:92:
arim çok tatlısın teşekkür ederim iltifatın için..
bana niye blog yazıyorsun diye soranlara tek cevabım bana benzeyenlerle buluşmak istiyorum oldu
aynı hayatları yaşamıyor olabiliriz ama birbirimize benziyoruz :)
yazdıklarımdan hoşlananların hepsi özenle seçilmiş gibi aynı kalitedeler ve bu beni o kadar mutlu ediyor ki..
hep güzel insanlar buluyor beni
öpüyorum
Hala takipteyim derinssim
Teşekkür ederim yeni gelinim :78:
Yeni mi,kartlaştım ben artık yahu
derinsim bloğun mu vardı senin? çok hoş bundan sonra takipteyim canım güzel paylaşımlar...
Sen kartlaştıysan ben ne olacağım şekerim..
Ben hala yenigelinim diyorum soranlara 11 ay oldu