Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebekkafa ilgin için çok teşekkür ederim.Yazmak beni uzun bir dönem ferahlattı.Yazmasaydım inan çok canım yanardı.. Yalnızdım bunalıyordum ama keyiflenmek istiyordum benim bahanemde buydu..
Birkaç gün sıkıntıyla oflaya pufflaya yazsan sonra kopamazsın eminim.. Tavsiyem en kısa zamanda bir blog aç bahanen olur yazmak zorunda kalırsın.
Yeteneklerin de varmış çok şanslısın hayat çok kısa tadını çıkart kimseyi de yeteneklerindne mahrum etme
Sizin bloğunuz nezdinde takip ettiğim diğer bloglarada hala" geçersiz yönlendirme" hatasıyla giremiyorum...
Artık sorun çözülmüş,yasak kalkmış ama ben niye giremiyorum onu çözemedim ??
Bir fikriniz var mı?
TTnetten mi bağlanıyorsunuz?
Bildiğim kadarıyla ttnet henüz yasağı kendi kapmsamında kaldırmadı.Amacını bilemiyorum.
Ben dns ayarlarımı değiştirip girebiliyorum bütün bloglara bu yöntemi de uygulayabilirsiniz.
Hiç bir yasaklama size engel teşkil etmez böylelikle..
Çağdışı yasaklarla uğraşmamış oluruz.
Derinssimm... bende uzun zamandır bloguna giremiyorum yazılarını okuyamadım uzun zamandır..
DNS ayarlarını nasıl değiştiriyoruz? biraz kurcaladım ama bulamadım
Sizin bloğunuz nezdinde takip ettiğim diğer bloglarada hala" geçersiz yönlendirme" hatasıyla giremiyorum...
Artık sorun çözülmüş,yasak kalkmış ama ben niye giremiyorum onu çözemedim ??
Bir fikriniz var mı?
TTnetten mi bağlanıyorsunuz?
Bildiğim kadarıyla ttnet henüz yasağı kendi kapmsamında kaldırmadı.Amacını bilemiyorum.
Ben dns ayarlarımı değiştirip girebiliyorum bütün bloglara bu yöntemi de uygulayabilirsiniz.
Hiç bir yasaklama size engel teşkil etmez böylelikle..
Çağdışı yasaklarla uğraşmamış oluruz.
Başlık beni neden çekti acep
Hemen bakıyorum
Belki hoşuna gitmez..
Biraz anneliğe dair kaygılarımı paylaştım :97:
Beni korkutan taraflarını
Eleştirel yazım tarzının hoşuma gitmemesi gibi bir durum yok derinssim.
Kaygılarını tahmin eder gibiyim:)
Bi açayım da bakıcam yazıya..