Güzel bir blog olmuş. ben de oluşturdum bir blog ama acemiyim sanırım. ay bu ne bu ne işe yarıo diyerek hazırlıyorum blogumu
pembepanjurluev
pembepanjurluev
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel bir blog olmuş. ben de oluşturdum bir blog ama acemiyim sanırım. ay bu ne bu ne işe yarıo diyerek hazırlıyorum blogumu
pembepanjurluev
çok güzel olmuş canm ya bayıldım ben baya bi gezindiiim ara ara takıp edıcem
Bloğun çok güzel. Yazılarını okumak çok keyifli.
derinss' cim blogunu inceleme fırsatını henüz bulabildim. Şimdi tek sorunum; arşivi acaba kaç günde okuyabilirim kalemine sağlık, tebrikler..
blog gercekten güzel ve akıcı okurken keyf aldım
her zaman takıpteyım seniiii
Her bir tane oku o zaman ,sıkılmanı istemem
teşekkür ederim çok naziksin
son yazıyı henüz okumadım ama anne olmaktı sanırım konu başlığı o yazın süperdi
hele havuz keyfi yapan çocukların isimlerine bayılmıştım
söylemeden geçmeyeyim benim bebeğim 41 günlük oldu .şu an dizlerimde sallıyorum, bir yandan da bebek uyuttuğu söylenen garip bir şeyler dinletiyorum ama umrunda değil
bu mesajı yazarken kucağıma aldım, gazını çıkardım ama hala vızıldıyor
yani hakikaten çılgınlıkmış anladım ,halbuki hamileyken herkese doğurun diyip duruyordum
şimdi sustum
Maşallah kuzucuğuna,ben dün bütün mesajlarını tarattım senin ne zaman nasıl doğurduğunu bir şekilde öğrendim ..
Ar-ge yaptım birazcık kızın olmuş ama adını bulamadım ,meraktayım
Öncelikle tebrik ederim ,Allah analı-babalı büyütsün.. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah..
Olsun vızıldaması da güzeldir..Senin o ,canın kanın,sevdiğin adamın bir parçası
O yazıdan çocuk düşmanı olduğumu çıkarttılarda oysa başka şeyler anlatmak istemiştim..
Sağlıkla büyüsün