• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel Blog - Üfürükten Prenses

Güzel bir blog olmuş. ben de oluşturdum bir blog ama acemiyim sanırım. ay bu ne bu ne işe yarıo diyerek hazırlıyorum blogumu :17:
pembepanjurluev

Hayırlı Olsun dilerim uzun yıllar zevkle yazarsınız.
Blog ne işe yarıyor sorusu ise biraz göreceli benim için sadece haz beklentim bu yani..
Zamanla yazmaktan vazgeçemeyeceğinizi göreceksiniz :77:

derinss' cim blogunu inceleme fırsatını henüz bulabildim. Şimdi tek sorunum; arşivi acaba kaç günde okuyabilirim :31: :1: kalemine sağlık, tebrikler.. :71:

son yazıyı henüz okumadım ama anne olmaktı sanırım konu başlığı o yazın süperdi
hele havuz keyfi yapan çocukların isimlerine bayılmıştım:27:

söylemeden geçmeyeyim benim bebeğim 41 günlük oldu .şu an dizlerimde sallıyorum, bir yandan da bebek uyuttuğu söylenen garip bir şeyler dinletiyorum ama umrunda değil:9::9:
bu mesajı yazarken kucağıma aldım, gazını çıkardım ama hala vızıldıyor:69:
yani hakikaten çılgınlıkmış anladım ,halbuki hamileyken herkese doğurun diyip duruyordum
şimdi sustum:17:

son yazıyı henüz okumadım ama anne olmaktı sanırım konu başlığı o yazın süperdi
hele havuz keyfi yapan çocukların isimlerine bayılmıştım:27:

söylemeden geçmeyeyim benim bebeğim 41 günlük oldu .şu an dizlerimde sallıyorum, bir yandan da bebek uyuttuğu söylenen garip bir şeyler dinletiyorum ama umrunda değil:9::9:
bu mesajı yazarken kucağıma aldım, gazını çıkardım ama hala vızıldıyor:69:
yani hakikaten çılgınlıkmış anladım ,halbuki hamileyken herkese doğurun diyip duruyordum
şimdi sustum:17:

Maşallah kuzucuğuna,ben dün bütün mesajlarını tarattım senin ne zaman nasıl doğurduğunu bir şekilde öğrendim ..
Ar-ge yaptım birazcık :27: kızın olmuş ama adını bulamadım ,meraktayım :emir_bebek:
Öncelikle tebrik ederim ,Allah analı-babalı büyütsün.. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah..
Olsun vızıldaması da güzeldir..Senin o ,canın kanın,sevdiğin adamın bir parçası :21:
O yazıdan çocuk düşmanı olduğumu çıkarttılarda oysa başka şeyler anlatmak istemiştim..
Sağlıkla büyüsün :nazar:

Maşallah kuzucuğuna,ben dün bütün mesajlarını tarattım senin ne zaman nasıl doğurduğunu bir şekilde öğrendim ..
Ar-ge yaptım birazcık :27: kızın olmuş ama adını bulamadım ,meraktayım :emir_bebek:
Öncelikle tebrik ederim ,Allah analı-babalı büyütsün.. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah..
Olsun vızıldaması da güzeldir..Senin o ,canın kanın,sevdiğin adamın bir parçası :21:
O yazıdan çocuk düşmanı olduğumu çıkarttılarda oysa başka şeyler anlatmak istemiştim..
Sağlıkla büyüsün :nazar:

sanırım ben yazıdan doğru mesajı aldım ki sonra banane de herkese doğur diyip duruyorum diye düşündüm:9:üstelik haklısın hamile kaldın mı iş bitiyor, bütün hayatın değişiyor o yüzden de hazır olana kadar beklemek lazım

altta çizelgem var ya bakmadın mı kızımın adına:34:
okumuşsundur ,doğuramadım sezeryan oldum
emziremedim mama veriyorum:17:
ben napıcam bununla diye depresyona da girdim ama geçti hepsi

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim:71:

Back