Kişisel Blog - Üfürükten Prenses

Güzel bir blog olmuş. ben de oluşturdum bir blog ama acemiyim sanırım. ay bu ne bu ne işe yarıo diyerek hazırlıyorum blogumu
pembepanjurluev

Hayırlı Olsun dilerim uzun yıllar zevkle yazarsınız.
Blog ne işe yarıyor sorusu ise biraz göreceli benim için sadece haz beklentim bu yani..
Zamanla yazmaktan vazgeçemeyeceğinizi göreceksiniz

derinss' cim blogunu inceleme fırsatını henüz bulabildim. Şimdi tek sorunum; arşivi acaba kaç günde okuyabilirim kalemine sağlık, tebrikler..

son yazıyı henüz okumadım ama anne olmaktı sanırım konu başlığı o yazın süperdi
hele havuz keyfi yapan çocukların isimlerine bayılmıştım

söylemeden geçmeyeyim benim bebeğim 41 günlük oldu .şu an dizlerimde sallıyorum, bir yandan da bebek uyuttuğu söylenen garip bir şeyler dinletiyorum ama umrunda değil
bu mesajı yazarken kucağıma aldım, gazını çıkardım ama hala vızıldıyor
yani hakikaten çılgınlıkmış anladım ,halbuki hamileyken herkese doğurun diyip duruyordum
şimdi sustum

Maşallah kuzucuğuna,ben dün bütün mesajlarını tarattım senin ne zaman nasıl doğurduğunu bir şekilde öğrendim ..
Ar-ge yaptım birazcık kızın olmuş ama adını bulamadım ,meraktayım
Öncelikle tebrik ederim ,Allah analı-babalı büyütsün.. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah..
Olsun vızıldaması da güzeldir..Senin o ,canın kanın,sevdiğin adamın bir parçası
O yazıdan çocuk düşmanı olduğumu çıkarttılarda oysa başka şeyler anlatmak istemiştim..
Sağlıkla büyüsün

sanırım ben yazıdan doğru mesajı aldım ki sonra banane de herkese doğur diyip duruyorum diye düşündümüstelik haklısın hamile kaldın mı iş bitiyor, bütün hayatın değişiyor o yüzden de hazır olana kadar beklemek lazım

altta çizelgem var ya bakmadın mı kızımın adına
okumuşsundur ,doğuramadım sezeryan oldum
emziremedim mama veriyorum
ben napıcam bununla diye depresyona da girdim ama geçti hepsi

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…