kısırlıknedenleri

• Konu Sahibi kardelen198010
  • Başlangıç Tarihi
canım ne mutlusanaki bikere anne olmusun.insallah ikincininde tadına bakarsın.ama ya ben hic cocugum yok ve bitane olması icin herseyimi veririm.

hayıt tohumu ne işe yarıyor arkadaşlar bilen var mı ?ayrıca ne şekilde kullanıldığını da yazarsanız sevinirim....

keske benımde olsa hic bı sorun olmamasına rahmen 4 senedır bı umutla beklıyoruz allahım isteyen herkese versin

Ben 32 yaşındayım canım. evliliğimde 9 . yıla girdim. % yıl hiç düşünmedik sonrasındada böyle koşturmaya başladık tedaviler aşılamalar 1 kezde tüp bebek. Öncesindede 5 yıl düşünmediğimiz zamanlarda bile çok dikkatli korunmadık aslında ama hiç gebelik oluşmadı ama biz durumumuzun ciddiyetini anlıyamadık farkına varamadık 3 yıldır bu işin peşindeyiz ama sonuç alamıyoruz. teniden tedavite başlıyorum 2. tüp bebek için çok umutlu değilim aslında ama allahım kısmet eder belkide demektende kendimi alamıyorum.CADIARZU

Merhaba canim
Izmir de nerede tedavi oldun.Bende 2 tup bebek tedavisi oldum ve negatif.3. HAZIRAN BASI MAYIS SONU GIBI OLACAK ,Ben de muhendisim.Sizin bransiniz nedir.Bende Izmir deyim
Selamlar

keske benımde olsa hic bı sorun olmamasına rahmen 4 senedır bı umutla beklıyoruz allahım isteyen herkese versin

selamm

bizde de hiç bir sorun yok.
3 aşılama ve 2 tüp bebek negatif 5 yıldır uğraşıyorum.
Birbirimizden haberdar olalaım.

X