K
kardelen198010
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kardelen198010
selam anneyim ama tekrar anne olomıyorum ve bilgilerinize ihtiyacım var arkadaşlar
bende anneyim. ama bende tekrar anne olamıyorum. yaklaşık 1 seneden beri tedavi görüyorum. senin sorunun ne bilmiyorum ama benim fsh 16 yani erken menapoz. dr. tekrar anne olman mucize olur dedi. tüp bebek şansımda % 9 un altındaymış. yani tüp bebek yapsamda tutması çok güçmüş.
valla dr öyle dedi canım başka bi şeyim yok erken menapoz olduğu söylendi şansımın çok düşük olduğunu hatta mucize olur hamile kalırsan dedi.fsh ın yüksek olusu yumurtlama da sorun var demek gibi dedi dr. ben çok üzgünüm ... çok .....senağlama....Canım benim fsh 13.80 kötü yani,16 nın erken menopoz sayılabileceğini bilmiyordum.bu hormon yüksek diye mi tüp bebek şansın düşük,başka problemin var mı?
:çok üzgünüm: keske benimde cocugum olabilse
Benimde fsh 14 3 aşılma ve 1 tüp bebek denemem başarısız. Ve 2 tüp bebek için tedaviye şubat ayında başlıyorum. Benimde Dr um 2 yıl şansın var 2 yıl sonra bebek şansın olmıycak dedi. hayırlısı bende hala ve her şeye rağmen umutluyum.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
öncelikle geçmiş olsun yaş kaçtı senin. benimde fsh 16.2 benim tüp bebek şansın bile yok . denersek % 8 in altı dedi dr. bende denemekten vazgeçtim.zaten artık yoruldum hemde çok yoruldum. 1 seneyi aştı sürekli tedavideyim ondan önceside var ara ara tedavi görmüştüm yaklaşık 7 yıl .. diyorum ya artık ben vazgeçiyorum...
allah yardımcın olsun allah gönlüne göre versin.ben de aynen senin gibi düşünüyorum ama tüp bebek ten vaz geçtim. sadece normal tedavi uyguluyo dr. bu ay da son artık bi daha gitmicem. yeter artık çok yoruldum çok bunaldım söylenenler, yaşananlar beni çok olumsuz etkiledi.artık bırakıyorum...Ben 32 yaşındayım canım. evliliğimde 9 . yıla girdim. % yıl hiç düşünmedik sonrasındada böyle koşturmaya başladık tedaviler aşılamalar 1 kezde tüp bebek. Öncesindede 5 yıl düşünmediğimiz zamanlarda bile çok dikkatli korunmadık aslında ama hiç gebelik oluşmadı ama biz durumumuzun ciddiyetini anlıyamadık farkına varamadık 3 yıldır bu işin peşindeyiz ama sonuç alamıyoruz. teniden tedavite başlıyorum 2. tüp bebek için çok umutlu değilim aslında ama allahım kısmet eder belkide demektende kendimi alamıyorum.CADIARZU
allah yardımcın olsun allah gönlüne göre versin.ben de aynen senin gibi düşünüyorum ama tüp bebek ten vaz geçtim. sadece normal tedavi uyguluyo dr. bu ay da son artık bi daha gitmicem. yeter artık çok yoruldum çok bunaldım söylenenler, yaşananlar beni çok olumsuz etkiledi.artık bırakıyorum...
Yinede pes etme bence. Mücadeleyi bırakma allahtan ümit kesilmiyor.