- 28 Nisan 2015
- 165
- 4
- 27
-
- Konu Sahibi suleekocaa58
Doğru 18 yaşındayım iliskimiz ciddi ailelerimiz biliyor kafam çok karışımprofil yaşın doğruysa özellikle bunları şuan düşünmenin bi anlamı yok canım hele de o askerdeyken
Senin cevBina gore tedavi olucam dediBen de olsam evlenirdim
Artik herseyin caresi var bu da ayri bir konu
Askerdeyken ameliyat olsa daha iyi olur
Ever sadece olasikikken sordu ve ben kendimi çok kotu hissediyorum4 yıl birliktesiniz..
çocuk çok önemli evet ama nice hiç bir sorunu olmayan çiftin de çocukları olmayabiliyor.
sırf bu sebepten ayrılmazdım herhalde.. üstelik sadece bir olasılıkken.
inşallah öyle bir durum yoktur gene de..
Senin cevabına gore tedavi olucam dediTüp bebek, tedavi vs. birçok şey var. Sperm donduruyor millet onu yaptırsın hemen.
Böyle sorun olduğunu bilmeden evlenip sonradan anlayan ne çok insan var. Hiçbir şeyin garantisi yok.
Daha henüz sevgilin nişanlı bile değilken bunları paylaşması hoş değil.
Araştırsın biraz çaresine baksın.
Öfffff bu tripler deSenin cevBina gore tedavi olucam dedi
Haklısınız. Allah bilir tabi kiartık sperm bile üretilebiliyor.arkadaşların dediği gibi tıp çok gelişti.üstelik daha durumu bile belli değil.o yüzden tabii ki ayrılma,yani bu şekilde yarı yolda bırakılmaz insan.çok acı verir.
peki sen ona tam tersi durumda olsaydım sen ne yapardın diye sordun mu?
eşimde de benzer bir sorun vardı tabii biz evlendikten sonra öğrendik ama onu terk etmeyi heiç düşünmedim.sonra bana da testler yapıldı ve bende de sorun olduğu görüldü.yani yarının ne getireceği belli değil.o yüzden erken karar verme derim.
Haklısınız. Allah bilir tabi ki
Tabi ki olabilir ailem karşı gelirse diye korkuyorum ne bileyim birsuru seyEe ayni sey sana olsaydi ya ? Ya senin yumurtaliklarda skinti olsaydi ? Ha belkide var bilemzsn suan..seviyosan böyle seylern önemi yok ..ha ama evlenipde iki sene sonra üc sene sonra ben cocuk istiyorm yok ayrilalm diyeceksen simdidn ayril adami o zaman daha cok üzersn
tatlım daha 18 yaşındaymışsın bu düşüncelerle kendini doldurman için çok erken.
sevgilin de olayı küçük emrah a bağlamasın ne demek sen tamam dersen tedavi olucam..böyle bi mantık yok.belki anlaşamayacak ayrılacaksınız yani çok saçma.
Evet çok saçma bende ona bunu belirttim ama yok sana bağlı diyortatlım daha 18 yaşındaymışsın bu düşüncelerle kendini doldurman için çok erken.
sevgilin de olayı küçük emrah a bağlamasın ne demek sen tamam dersen tedavi olucam..böyle bi mantık yok.belki anlaşamayacak ayrılacaksınız yani çok saçma.
Evet çok saçma bende ona bunu belirttim ama yok sana bağlı diyor