Kısırlık :(

Çok şaşırdım ve sevindim adınıza. Embriyonun kalitesiz olması çocuğunuzda olumsuz bir etki yaptı mı?

Kalitesizler tutunamıyor bebek olmuyor dediler

3 embriyo koydular biri bebek oldu gebelik oluşunca çocukta sıkıntı olmuyormuş

Tabii tüp bebekte ilk aylarda biraz destek hormon vs veriliyor düşmesin diye ilerleyen yıllarda bir şey olur mu bilemem 5 yaşında bir sıkıntı yok şimdilik

Eşimde ve bende hiç bir sorun yokken 7 yıl önce minik bebegimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım hayatım degisti.. sonrasında amaliyatlar tüp bebek tedavileri hala bir çocuğumuz yok ama birbirimizi okadar çok seviyoruz ki sevgimiz bize güç veriyor hala mücadele ediyoruz..
Yani insan başına ne gelecek bilemez hiç bir sebep yokken bir anda hayatınız değişebilir. .
Unutmayın ki sebepsiz yere de evlat hasreti çeken bir çok insan var..

Tabii tüp bebekte ilk aylarda biraz destek hormon vs veriliyor düşmesin diye ilerleyen yıllarda bir şey olur mu bilemem 5 yaşında bir sıkıntı yok şimdilik

Maşşallah Allah evladını zi size bağışlasin.. resmen bir mucuze yasamissiniz..

Anladım. Sizin için ne kadar zor bi süreç olmuştur.
Allah güzel yarınları eksik etmesin evinizden.

Anladım. Sizin için ne kadar zor bi süreç olmuştur.
Allah güzel yarınları eksik etmesin evinizden.

Güzel dileklere teşekkürler

Aslında nispeten kolaydı toplam 2,5 ayda durumu öğrendim ve hamile kaldım

Eşimin durumunu öğrendik ilk haftayı atlatınca araştırdı doktora gittik Ekim 20 gibi tedavi başladı ilk görüşmeye gittiğimiz gün 4 Kasım da adet oldum 1 Aralık ta hamile olduğumu öğrendim 4 Ağustos ta kucağımdaydı

Yıllarca bekleyenler var o nedenle nispeten kolaydı

Eşim uzun tedavi sürecinden çok korkuyordu ama doktor çok sürmez tedavi ilk seferde tutunursa demişti

Bir de mesela benim doktorum erkeklerde sıkıntıların daha olumlu olduğunu bebek kadında yerleşip geliştiği için bebeğin kucağa alınma oranının arttığını söylemişti

Ayrıca da pimpirikli olmadığım için çok fazla stres olmadı. Aksi daha yorucu bir süreç. Genelde insanlar bu süreci evde vs geçiriyor ama ben çok yoğun çalıştım olayın ciddiyetini ancak aylar sonra anladım

Kızlar 4 yıllık bir ilişkin var sevgilim askerde 5 ayı kaldı kist var yumurtalıkların da ameliyat olucak eğer sperm testi düşük çıkarsa ve dün bana kısır olursam benimle evlenirmisin dedi. Çok seviyorum her kadın çocuk ister sevdiğinden bu da benim hakkım ona kalkıp senin çocuğun olmuyosa ayrilalim demek çok kotu o bu sorunu omur boyu yasicak daha tedavisi sürüyor ama bana bu soruyu sordu ve iz hiçbirşey belli degilken ne yapmalıyım allah aşkına akil verin beynim durdu
sadece kendini onun yerine koy senin başına gelse onun ne yapmasını isterdin?

Arkadaşlar 1,5 yıldır korunmuyorduk ve çocuk sahibi olmak istiyorduk. eşimin sperm testleri hep düşük çıktı. En son yapılan testte 5 milyona kadar düştü. Sonra sayfalarda yaptığım araştırmada muhteşem üçlü (sıvı l-carnitin, zinco, pharmaton) ile tanıştık. Uyguladık 1,5 ay içerisinde sonuç aldık ve şu an 1 aylık hamileyim çok şükür. Rabbim olmayanlarada nasip etsin. Bu üçlüyü deneyin mutlaka.

Seviyorsan eğer bırakma ki zaten bu sağlık sorunu senin de başına gelebilirdi Allah yardımcınız olsun inşallah Allah şifa versin

Kızlar 4 yıllık bir ilişkin var sevgilim askerde 5 ayı kaldı kist var yumurtalıkların da ameliyat olucak eğer sperm testi düşük çıkarsa ve dün bana kısır olursam benimle evlenirmisin dedi. Çok seviyorum her kadın çocuk ister sevdiğinden bu da benim hakkım ona kalkıp senin çocuğun olmuyosa ayrilalim demek çok kotu o bu sorunu omur boyu yasicak daha tedavisi sürüyor ama bana bu soruyu sordu ve iz hiçbirşey belli degilken ne yapmalıyım allah aşkına akil verin beynim durdu
Erkeklerde yumurtalik oluyor muydu yahu :KK48:

Ben olsam evlenirdim..
Allah'tan gelmiş sonuçta sende de olabilirdi.. veya bir çocuğun olup hasta, hayırsız da olabilirdi..
Çocuk çok güzel bir şey ama, ben bu yüzden ayrılmazdım düşünmeden de evet derdim..
Ben 8 senelik evliyim çocuğumuz eşimden dolayı olmadı 3 tüp bebek denedik tutmadı bunun haricinde eşimle bir çok problemimiz oldu ve inan bana çocuk sahibi olmak çok güzel tarifi olmayn vir duygu halen içimde eksikliği var ama inan eşinle anlaşabilmek daha önemli.. anlaşabileceğin birini seven birini değer veren birini bulmak çok zor... bekar olarak bunlar sana mantıklı gelmeyebilir ama insan evlenince bazı şeylerin daha bi farkına varıyor... seviyorsan vazgeçmee derimm

Bizim iki senedir olmuyor bebegimiz esim tedavi goruyor 0 spermdi su an normal degerlerde hareketli sperm icin biraz daha surece ihtiyacimiz var aslinda asilama su an yaptirabilirsiniz isiniz kolaylasti dendi ama biz oncelikle tamamen normal sureci bekliuoruz aman biz ne karalar bagladik :) sapasaglam adam kirk yil dusunsek aklimizin ucundan gecmez :) ne malum belki sizinde kistiniz falan vardir tupleriniz tikalidir ben evlilik sonrasi deneme yanilma neler yasadim neler :) bu gibi seyler pat diye oluveriyor kistler mantarlar vs hayatta hicbir seyin garantisi yok yinede cok sukur Allah herkese gonlune gore hayirlisini versin hayatta her seyin bir zamani olduguna inanirim...

X