- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.852
- Konu Sahibi suleekocaa58
Sen istedikten snra kime ne ?Tabi ki olabilir ailem karşı gelirse diye korkuyorum ne bileyim birsuru sey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen istedikten snra kime ne ?Tabi ki olabilir ailem karşı gelirse diye korkuyorum ne bileyim birsuru sey
eger o senin kaderinse zaten evlenirsin. ve senin kaderinde çocugun olmayacak yaziyosa zaten olmaz. bi baskasiylada olmaz yani. bol bol dua et Allahim sana bıraktim tüm işlerimide hayirliysa olsun hayirli degilse olmasin de . 3 bucukta kalk teheccut kıl dua et dua kapilari açık oluyo o saatte. hakkinda hayrlisi olsun.Kızlar 4 yıllık bir ilişkin var sevgilim askerde 5 ayı kaldı kist var yumurtalıkların da ameliyat olucak eğer sperm testi düşük çıkarsa ve dün bana kısır olursam benimle evlenirmisin dedi. Çok seviyorum her kadın çocuk ister sevdiğinden bu da benim hakkım ona kalkıp senin çocuğun olmuyosa ayrilalim demek çok kotu o bu sorunu omur boyu yasicak daha tedavisi sürüyor ama bana bu soruyu sordu ve iz hiçbirşey belli degilken ne yapmalıyım allah aşkına akil verin beynim durdu
Ya olur mu öyle şey, illa o da çocuk ister sizle ayrılsa ileride karısı ister. Öyle bir sorumluluğa girmeyin ya başka şeyden ayrılırsanız ya da ayrılmak ister söyleyemezseniz. Hiç sorumluluğu almayın derim, Allah şifasını versinSenin cevabına gore tedavi olucam dedi
günümüzde tedavi çeşitleri çok ama hiç bir tedavi yöntemi olmasa bile yine evlenirdim eşimle evet çocuk önemli olabilir ama ben mutluysam huzurluysam olmasda olur eşimi hiç bir şeye değişmem.onca yuvalarda sahipsizler bebekler çocuklar var hiç olmadı ordan alırım yinede bırakmam sevdiğim adamı.Kızlar 4 yıllık bir ilişkin var sevgilim askerde 5 ayı kaldı kist var yumurtalıkların da ameliyat olucak eğer sperm testi düşük çıkarsa ve dün bana kısır olursam benimle evlenirmisin dedi. Çok seviyorum her kadın çocuk ister sevdiğinden bu da benim hakkım ona kalkıp senin çocuğun olmuyosa ayrilalim demek çok kotu o bu sorunu omur boyu yasicak daha tedavisi sürüyor ama bana bu soruyu sordu ve iz hiçbirşey belli degilken ne yapmalıyım allah aşkına akil verin beynim durdu
18 yaşında bir kız evlilik düşünmemeliDoğru 18 yaşındayım iliskimiz ciddi ailelerimiz biliyor kafam çok karışım
artık sperm bile üretilebiliyor.arkadaşların dediği gibi tıp çok gelişti.üstelik daha durumu bile belli değil.o yüzden tabii ki ayrılma,yani bu şekilde yarı yolda bırakılmaz insan.çok acı verir.
peki sen ona tam tersi durumda olsaydım sen ne yapardın diye sordun mu?
eşimde de benzer bir sorun vardı tabii biz evlendikten sonra öğrendik ama onu terk etmeyi heiç düşünmedim.sonra bana da testler yapıldı ve bende de sorun olduğu görüldü.yani yarının ne getireceği belli değil.o yüzden erken karar verme derim.
Kızlar 4 yıllık bir ilişkin var sevgilim askerde 5 ayı kaldı kist var yumurtalıkların da ameliyat olucak eğer sperm testi düşük çıkarsa ve dün bana kısır olursam benimle evlenirmisin dedi. Çok seviyorum her kadın çocuk ister sevdiğinden bu da benim hakkım ona kalkıp senin çocuğun olmuyosa ayrilalim demek çok kotu o bu sorunu omur boyu yasicak daha tedavisi sürüyor ama bana bu soruyu sordu ve iz hiçbirşey belli degilken ne yapmalıyım allah aşkına akil verin beynim durdu
senin eskisi ne saçma sapan bi insanmış, böyle ciddi bişeyi saklıyo tedavilerle zorla sahip olduğu oğlunu arayıp sormuyo babalık yapmıyo, kaynana iftiralar atıyo. iyi kurtulmuşsunyok bebegım nerede sperm üretiyorlar?
daha spermatidten bebek bile yapamadılar
neyse benim eski eşiminde böyle bir sorunu vardı benden saklayarak bunu evlendik ve öğrendiğimde muthiş öfke duydum cok kızdım
en azından bılseydım buna hazırlıklı olurdum dıye dusundum hatta evlenmeden once soyleseydı ayrılırdım galıba dıye dusunuyordum.
yalnız bızde kı sorun sperm testı fılan degıl dırek testısler cok gec kalınarak ergenlıkte amelıyatla asagı ındırılmıs ve bu gercekler sonlenmıs aıleye ama soylemeye deger bulmadılar meseleyı daha sonra ben bu sorunu bu sekılde ogrenene kadar kayınvalıdem senın yuzunden oglum kısır oldu senın yuzunden dıye dıye benı co k aglattı
fakat sonradan tamamen tesaduf kı bız bu sorunun nasıl olustguunu belgelerle bulduk ve ona gore doktora flan gıttık
neyse sana tavsıyem bu kararı vermek ıcın henuz kucuksun dıye dusunuyorum
allahtan hayırlısı herseyı goze almalısın ve ıyı dusunerek karar vermelısın
cocugu bana yaptı herhaldesenin eskisi ne saçma sapan bi insanmış, böyle ciddi bişeyi saklıyo tedavilerle zorla sahip olduğu oğlunu arayıp sormuyo babalık yapmıyo, kaynana iftiralar atıyo. iyi kurtulmuşsun
haklısınız çok kötü bi durumyok bebegım nerede sperm üretiyorlar?
daha spermatidten bebek bile yapamadılar
neyse benim eski eşiminde böyle bir sorunu vardı benden saklayarak bunu evlendik ve öğrendiğimde muthiş öfke duydum cok kızdım
en azından bılseydım buna hazırlıklı olurdum dıye dusundum hatta evlenmeden once soyleseydı ayrılırdım galıba dıye dusunuyordum.
yalnız bızde kı sorun sperm testı fılan degıl dırek testısler cok gec kalınarak ergenlıkte amelıyatla asagı ındırılmıs ve bu gercekler sonlenmıs aıleye ama soylemeye deger bulmadılar meseleyı daha sonra ben bu sorunu bu sekılde ogrenene kadar kayınvalıdem senın yuzunden oglum kısır oldu senın yuzunden dıye dıye benı co k aglattı
fakat sonradan tamamen tesaduf kı bız bu sorunun nasıl olustguunu belgelerle bulduk ve ona gore doktora flan gıttık
neyse sana tavsıyem bu kararı vermek ıcın henuz kucuksun dıye dusunuyorum
allahtan hayırlısı herseyı goze almalısın ve ıyı dusunerek karar vermelısın
allah razı olsun desteğiniz içineger o senin kaderinse zaten evlenirsin. ve senin kaderinde çocugun olmayacak yaziyosa zaten olmaz. bi baskasiylada olmaz yani. bol bol dua et Allahim sana bıraktim tüm işlerimide hayirliysa olsun hayirli degilse olmasin de . 3 bucukta kalk teheccut kıl dua et dua kapilari açık oluyo o saatte. hakkinda hayrlisi olsun.
kafam çok karışık ayrılmıcam amabu seninde başına gelebilirdi..yada evlendin diyelim sonradan çıktı bu problem bu seferde boşanman mı gerekiyor..
ayrılığa sebep deil bence..