- 19 Mart 2011
- 468
- 335
- 158
- Konu Sahibi catterflym
-
çiğ köfte ne demek?
Dr cogu seyi latince yada ingilizce söyler, bu demek degildir ki bunlarin Türkce si asagilayici kelimelerBu cevap yazdiginiz kişinin doktor olduğunu biliyorum. Kendisi de bir doktoe olarak bunu diyorsa demekki infertilite tabirini kullaniyor ve uygun olanin bu olduğunu düşünüyor. Bana da yorum yapmissiniz. Pardon da bu kadar zorunuza giden nedir?
Cekmeyen bilmezmis. Inşallah kimsenin size KISIR diyeceği gunleriniz olmaz.
Selametle..
bu kadar gülmene gerek yok kısır kelimesi senin için önemsizdir, ama her ay ümitlenip hayal kırıklığı yaşayan birini üzebilirBana da grip olmussun dediklerinde canim sıkılıyo, cok asagilayici bir kelime.
Hastalik ismine kırılmak da yeni duydugum bise
Milletin derdi yok valla, kelimeye tavır alıyolar
Canım haftada 2 çocuk düşünüyorsanız çok az komşuma doktor çocuk düşünüyorsanız sık birlikte olun demiş ayrıca ilişkiden sonra bacakların yukarıda biraz bekle ue hemen duş alma 1 saat yatakta uzan.Hayırlı evlatlar olur inşallahHaftada ort.2kez.
Dr cogu seyi latince yada ingilizce söyler, bu demek degildir ki bunlarin Türkce si asagilayici kelimeler
. Vefat edenlere de 'ex oldu " deniyo doktorlar arasinda, o zaman biz de öyle diyelim?
Siz infertile 'im dediginizde üzülmüyosaniz, kısırım dediginizde üzülüyosaniz sizin bilecehiniz is bise diyemem.
Ama dr larin kullandigi latince ing'ce kelimeleri kullanmak zorunda degil kimse
Cok samimi olarak söylüyorum", kısır asagilayici kelime" denildigini ilk defa burada duydum
hakkaten ya neyine guluyorsunuz, üstelik böyle hassas bir konuda...
kısırlık ve infertilite aynı ya da benzer anlama gelse de bıraktığı etki çok farklı.
engelli ve özürlü arasındaki fark ve benzerlik gibi bir sey bu
ne yaparsa yapsın, 2 gun once birinin konusuna yazmıştım burda bazılarının amacı dalga geçip, sigara tüttürmek diye. işte bu da bugünkü canlı örnek...keşke bu farkı engelli ve özürlü diye anlatmasaydın şimdi bu arkadaş bu iki kelime arasındaki farkı da anlamayarak bi gülme krizine daha yakalanacak,yazık.
Benimde sebebsiz 1 seneden fazla olmuyo biri kısır dese o sinirle döverim.hakkaten ya neyine guluyorsunuz, üstelik böyle hassas bir konuda...
kısırlık ve infertilite aynı ya da benzer anlama gelse de bıraktığı etki çok farklı.
engelli ve özürlü arasındaki fark ve benzerlik gibi bir sey bu
Yaw guzel kadin,bir Kürt olarak sendeki kuzen sayisini kiskandim anasını satayım..Geçmiş olsun bilgece kurtulmuşsun mapıstan...
Bu konuda kimse kimseye kısır dememiş ki kuzum. Yani bir aşağılama, hakaretvari bir şey yok. Kendi kendine kısır mıyım acaba demiş konu sahibi. Hassasiyetini anlıyorum ama insanın kendi için kullandığı kelimelerden alınmaya da gerek yok.
Bir kuzenim var (o kadar çok kuzenim var ki her konuya bir örnek var kuzenler arasında) 20 yıldır çocuğu olmuyor. Çok şen şakrak, deliye vurmuş bir tiptir. O da " ben kısırım, çok kısırım" diye şarkı yazmıştı kendine, çocuk şarkısı gibi bişey. Kendinle dalga geçersen kimse seninle dalga geçemez derdi...
En kısa zamanda hayırlısı ile insallahBenimde sebebsiz 1 seneden fazla olmuyo biri kısır dese o sinirle döverim.
Geçen saymaya çalıştım beceremedim. Birinci dereceden kuzenler sayılabiliyorda onların da çocukları, torunları falan var orda işler sarpa sarıyor. Aşiret miyiz neyiz ben de anlamadım valla. Kesin ucundan bir kürtlük varYaw guzel kadin,bir Kürt olarak sendeki kuzen sayisini kiskandim anasını satayım..
yahu kısırın türkçe anlamı:
kısır
- Üreme imkânı olmayan, döl vermeyen (insan ve hayvan).
- Ürün vermeyen (toprak).
- Verimsiz, yararsız, sonuçsuz.
- İçinde hiçbir üreme olayı geçmeyen (canlı hücre, çekirdek vb.).
- Haşlanmış bulgur, taze soğan, maydanoz ve baharatla yapılan bir tür yemek.
- Organizmanın fonksiyonel gametleri üretme yetersizliği. Tohum ve meyve verememe. Verimsiz, steril.
- Yavru sahibi olma yeteneği bulunmayan, doğurma yeteneği taşımayan, steril.
- Organizmanın işlevsel gametleri üretme yetersizliği, steril, verimsiz.
katil olmaktan kısır olmayı tercih ederim.İnsanların hakkını yemekten se kısır olmayı,hırsız olmaktan sa kısır olmayı,,birini kırmaktansa kısır olmayı vs.... tercih ederim..
ne mutlu ki bana sevdiğim adamla evlenmişim ister kısır olayımmm ister anne olmayayım
Sorun olup olmadığını biz burdan bileblir miyiz.Doktora gitmek istememeni de anlamış değilim.Hiç bir problemin olmasa bile,evli bir kadının bir jinekoloğu olması ve periyodik kontrollerini yaptırması gerek.arkadaslar son zamanlarda kafama cok takıyorum.o yüzden sizinle paylasmak istedim.biz 3,5 yıllık evliyiz ve en az 2 yıldır korunmuyoruz.ama hıc hamıle kalmıyorum..daha yasım 27 eşiminde 31... Doktoroda gıtmek ıstemıyorum suan maddı olarak ılla olsun dedıgım bır donem degıl...kendı halıne bıraktık ama sızce bu bır sorun oldugunun belırtısı midir.."?
Katile nerden bagladiniz ya?
Allah Allah...
ÖRNEKLER verdik sadece içinden onu niye alıyosun ki sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?