Kısır mıyız.

Dr cogu seyi latince yada ingilizce söyler, bu demek degildir ki bunlarin Türkce si asagilayici kelimeler

. Vefat edenlere de 'ex oldu " deniyo doktorlar arasinda, o zaman biz de öyle diyelim?

Siz infertile 'im dediginizde üzülmüyosaniz, kısırım dediginizde üzülüyosaniz sizin bilecehiniz is bise diyemem.

Ama dr larin kullandigi latince ing'ce kelimeleri kullanmak zorunda degil kimse

Cok samimi olarak söylüyorum", kısır asagilayici kelime" denildigini ilk defa burada duydum

Bana da grip olmussun dediklerinde canim sıkılıyo, cok asagilayici bir kelime.
Hastalik ismine kırılmak da yeni duydugum bise
Milletin derdi yok valla, kelimeye tavır alıyolar
bu kadar gülmene gerek yok kısır kelimesi senin için önemsizdir, ama her ay ümitlenip hayal kırıklığı yaşayan birini üzebilir
Allah kimsye yaşatmasın çok zor

Haftada ort.2kez.
Canım haftada 2 çocuk düşünüyorsanız çok az komşuma doktor çocuk düşünüyorsanız sık birlikte olun demiş ayrıca ilişkiden sonra bacakların yukarıda biraz bekle ue hemen duş alma 1 saat yatakta uzan.Hayırlı evlatlar olur inşallah

benim teyzemin 15 yıl olmadı neler neler yaptılar ne doktorlar ne kocakarı ilaçları ne yöntemler bazen anlatır güleriz...

tam 15 yıl sonra kızı oldu.kendi kendine doğal bir şey yapmadan

Allah isteyen herkese aratmadan bekletmeden versin.saglık ve uzun ömürlü versin

hakkaten ya neyine guluyorsunuz, üstelik böyle hassas bir konuda...
kısırlık ve infertilite aynı ya da benzer anlama gelse de bıraktığı etki çok farklı.
engelli ve özürlü arasındaki fark ve benzerlik gibi bir sey bu

Ben de size laf anlatiyorum. Neyse
..

keşke bu farkı engelli ve özürlü diye anlatmasaydın şimdi bu arkadaş bu iki kelime arasındaki farkı da anlamayarak bi gülme krizine daha yakalanacak,yazık.

Allah aşkına kız başkasına dememiş ki kısır diye.
kendi için kullanıyor bu kelimeyi.
kendi sarsılmamış bize ne oluyor?
yanlışsa yanlış sayfalarca hep aynı şey

keşke bu farkı engelli ve özürlü diye anlatmasaydın şimdi bu arkadaş bu iki kelime arasındaki farkı da anlamayarak bi gülme krizine daha yakalanacak,yazık.
ne yaparsa yapsın, 2 gun once birinin konusuna yazmıştım burda bazılarının amacı dalga geçip, sigara tüttürmek diye. işte bu da bugünkü canlı örnek...

Benimde sebebsiz 1 seneden fazla olmuyo biri kısır dese o sinirle döverim.

Yaw guzel kadin,bir Kürt olarak sendeki kuzen sayisini kiskandim anasını satayım..

kısır denir böyle söylenir ne var ki bunda

ha birine sen çocuk doğurmadın kısırsın diyorsan o hakaret olur da ...söyleyiş tarzı ses tonu ortam kavga gibiyse hakaret olur hatta çoğu yerde dölsüz falanda denir.

ama kısır denir en bilinen adı budur ki burda zaten konu sahibi kendine diyor.bunun neresi hakaret ki

kısır mıyız derken herkes zaten aynı şeyi anladı yani hamile kalamadığını bir sorun olduğunu

Yaw guzel kadin,bir Kürt olarak sendeki kuzen sayisini kiskandim anasını satayım..
Geçen saymaya çalıştım beceremedim. Birinci dereceden kuzenler sayılabiliyorda onların da çocukları, torunları falan var orda işler sarpa sarıyor. Aşiret miyiz neyiz ben de anlamadım valla. Kesin ucundan bir kürtlük var

yahu kısırın türkçe anlamı:
kısır
  1. Üreme imkânı olmayan, döl vermeyen (insan ve hayvan).
  2. Ürün vermeyen (toprak).
  3. Verimsiz, yararsız, sonuçsuz.
  4. İçinde hiçbir üreme olayı geçmeyen (canlı hücre, çekirdek vb.).
  5. Haşlanmış bulgur, taze soğan, maydanoz ve baharatla yapılan bir tür yemek.
  6. Organizmanın fonksiyonel gametleri üretme yetersizliği. Tohum ve meyve verememe. Verimsiz, steril.
  7. Yavru sahibi olma yeteneği bulunmayan, doğurma yeteneği taşımayan, steril.
  8. Organizmanın işlevsel gametleri üretme yetersizliği, steril, verimsiz.

katil olmaktan kısır olmayı tercih ederim.İnsanların hakkını yemekten se kısır olmayı,hırsız olmaktan sa kısır olmayı,,birini kırmaktansa kısır olmayı vs.... tercih ederim..

ne mutlu ki bana sevdiğim adamla evlenmişim ister kısır olayımmm ister anne olmayayım

Katile nerden bagladiniz ya?
Allah Allah...

Sorun olup olmadığını biz burdan bileblir miyiz.Doktora gitmek istememeni de anlamış değilim.Hiç bir problemin olmasa bile,evli bir kadının bir jinekoloğu olması ve periyodik kontrollerini yaptırması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…