- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
- Konu Sahibi catterflym
-
Aradaki yorumları okumadım. Kim yazdıysa onu eşeklik etmiş... Takma kafana. Böyle insanlar çevremizde hep olacak. Zaaflarımızı kullanarak bizi üzmeye kırmaya çalışacaklar. Bu durumlarda ne kadar dik durur, üzüldüğümüzü belli etmezsek o kadar uzak duruyorlar. Tecrübe ile sabitSagol canim evet mapistan yeni çıktım ama karsilamaya gelmemiştin cok kırıldım
Ya konu sahibi degil. Bir arkadaş yazmis ya kisirsin iste kısır, kisirin tanimini yapmis.
Bu cok incitici. Kuzenin de şen sakrakmis masallah. Ama bazi insanlar kısır kelimesini sirf cani acitmak için, kusur olarak kullaniyor.
Ve inan gerçekten bu kelime beni üzüyor.. Belki ülkemizde hakaretvari kullanildigi içindir..
Yani böyle işte.
Aradaki yorumları okumadım. Kim yazdıysa onu eşeklik etmiş... Takma kafana. Böyle insanlar çevremizde hep olacak. Zaaflarımızı kullanarak bizi üzmeye kırmaya çalışacaklar. Bu durumlarda ne kadar dik durur, üzüldüğümüzü belli etmezsek o kadar uzak duruyorlar. Tecrübe ile sabitkıyamam, üzme kendini...
Bu kadar basit mi yani? Burada 15 yil cocugu olmayanlar var. Benim de olmuyor. Biri kalksa sen kisirsin dese uzulmez miyiz saniyorsunuz?
Ama infertilite dendiginde uzulmuyoruz çünkü kısır kelimesiyle aynı hissi uyandirmiyor.
Kısır bazen de assagilamak için kullanilir.
Kelimeler de dillere göre farklilik gosterir..
Sevgiler..
kısır ne ya?
hiç hoş bir tabir değil yahu. aşağılar gibi.
2 senedir korunmuyorsanız zaten bir sorun olması yüksek bir ihtimal
mevzu sadece konuşulması değil ki, acıyan gözler bile yaralıyo bazen... bende o arkadaşınız gibiyim herkes bilir benim tedavi gördüğümü. ama mesela geçen gün canım pasta istedi kocaman aldım iş yerınde dağıttım, biri sağol inşallah çocuğun olur dedi böyle cidden acıyarak... sağol şekerim nasip kısmet dedim çıktım ama dokundu be.... soylemelere cevabın oluyo da o gözleri napcaz ki....@Bilgece işyerince bir arkadaşım vardı, cocugu olmuyordu herkese diyordu,gülüyordu falan. o yüzden kimse onun arkasından konuşmuyordu (birkaç densiz hariç) ha neden konuşturdun dersen bana 'hadi denemelere başla, bak aysenin cocugu olmuyor senelerdir' vs gibi konuşanlar vardı yani. sen de dik dur arkadaşım, o tüp yaptırdı, hemen arkadan 2 numara kendiliğinden geldi :)
Tıp dünyasi bu kelimeyi kullaniyo, kk begenmiyosa kusura bakmasinKısırmıÜslup yanlış ,kısır bulgurdan yapılan 3,5bayanın biraraya gelmesiyle akla gelip yapılan ,yanına büyük ihtimal dedikodunun eşlik ettiği bir pilavvv:)
Doktora görünmemizde fayda varşahsen bnm 3yıldır olmuyor Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla versin ..şimdi bu durumda bende kısırımmmmm
mevzu sadece konuşulması değil ki, acıyan gözler bile yaralıyo bazen... bende o arkadaşınız gibiyim herkes bilir benim tedavi gördüğümü. ama mesela geçen gün canım pasta istedi kocaman aldım iş yerınde dağıttım, biri sağol inşallah çocuğun olur dedi böyle cidden acıyarak... sağol şekerim nasip kısmet dedim çıktım ama dokundu be.... soylemelere cevabın oluyo da o gözleri napcaz ki....
Bazen bir dilde kırıcı olan bir kelime farklı dillerde daha normal olabiliyor. Anlatmak istediğim odur. İşin İngilizcesi ya da Fransızcası değil. Kısır bana göre itici bir kelime belki ben de o statüye girdiğim için böyle hissediyorumdur.
Sevgiler...
infertilite deseydi havali olurdu di mi?
Nesi asagilayici anlamadim, kisirlik diye bir hastalik var?
Pardon da siz hangi kelimeyi kullaniyosunuz bu durum icin ?
çok haklısın arkadaşım. yaşamayana söylemesi çok kolay geliyor. evet bazılarımıza dokunuyor.
@Bilgece işyerince bir arkadaşım vardı, cocugu olmuyordu herkese diyordu,gülüyordu falan. o yüzden kimse onun arkasından konuşmuyordu (birkaç densiz hariç) ha neden konuşturdun dersen bana 'hadi denemelere başla, bak aysenin cocugu olmuyor senelerdir' vs gibi konuşanlar vardı yani. sen de dik dur arkadaşım, o tüp yaptırdı, hemen arkadan 2 numara kendiliğinden geldi :)
derdimiz olduğu için takılıyoruz arkadaşım....Hastalik ismine kırılmak da yeni duydugum bise
Milletin derdi yok valla, kelimeye tavır alıyolar
Bana da grip olmussun dediklerinde canim sıkılıyo, cok asagilayici bir kelime.
Hastalik ismine kırılmak da yeni duydugum bise
Milletin derdi yok valla, kelimeye tavır alıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?