- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi catterflym
-
Eminmisiniz? tek bir geceden hamile kalmış 3 ten fazla tanıdığım var:)düzenli ilişkinizin olup olmadığı önemli bir nokta, günaşırı hadi bilemedin maksimum 3 günde bir ilişki olmadıktan sonra 10 senedir korunmasanız da çocuk olmaz ki.
ikinizin de bir doktora görünme zamanınız gelmişHaftada ort.2kez.
İlla çocuk istiyosanız arkadaşıma dr tavsiyesi 1 er gün arayla bi deneyin .İki yıl çok uzun değil üzulme böylede düşünme.Hayırlısı canım.arkadaslar son zamanlarda kafama cok takıyorum.o yüzden sizinle paylasmak istedim.biz 3,5 yıllık evliyiz ve en az 2 yıldır korunmuyoruz.ama hıc hamıle kalmıyorum..daha yasım 27 eşiminde 31... Doktoroda gıtmek ıstemıyorum suan maddı olarak ılla olsun dedıgım bır donem degıl...kendı halıne bıraktık ama sızce bu bır sorun oldugunun belırtısı midir.."?
Eminmisiniz? tek bir geceden hamile kalmış 3 ten fazla tanıdığım var:)
Eminmisiniz? tek bir geceden hamile kalmış 3 ten fazla tanıdığım var:)
Kısır neden denmez cunku incitici bir kelimedir. Kalkip da biri bana sen kisirsin dese cok üzülürüm.
Tipta bunun adi infertilite'dir.
Ayrıca devlet hastanesine gidip tetkikleri yaptirin bakin bakalim neyiniz varmis. Neden gitmemekte israr ediyorsunuz anlayamiyorum dogrusu...
Biz nerden bilelim ki?
yaa kıyamam ama sanaVallaha kizmayinda konuyu okudukça kısır aserdim napicam şimdi
Neden doktora gitmek istemiyorsun ya da ne zamana kadar öteleyebilirsin ki bu durumu?arkadaslar son zamanlarda kafama cok takıyorum.o yüzden sizinle paylasmak istedim.biz 3,5 yıllık evliyiz ve en az 2 yıldır korunmuyoruz.ama hıc hamıle kalmıyorum..daha yasım 27 eşiminde 31... Doktoroda gıtmek ıstemıyorum suan maddı olarak ılla olsun dedıgım bır donem degıl...kendı halıne bıraktık ama sızce bu bır sorun oldugunun belırtısı midir.."?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?