- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
- Konu Sahibi maviboncugumm
yap yap iyice dobişko olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kaşık bulgur bol yeşillikle yiyebilirsin ,neden yiyemeyesin,birde esmer bulgur olursa harika olur.Ben kisir yesem canan karataydan sopa yiycem valla ne kisir yok ekmek yok hee
Bibi ekmekle bulgur yenir mi allasenBir de yanında ekmekle tam aradığım diyet aslında
Bak odaha güzelmiş kısır üstüne de pastaBibi ekmekle bulgur yenir mi allasen
Bulgur yiyorsan ekmek yok,ekmek yiyorsan bulgur yok,ekmek bulamazsan pasta ye
Hahahaha Birde ceyrek altın desen mahalle gününe dönecek Yanık kilotlu çorapta koksun muBak odaha güzelmiş kısır üstüne de pasta
Ayy kokmasınHahahaha Birde ceyrek altın desen mahalle gününe dönecek Yanık kilotlu çorapta koksun mu
Ben bayilirim kisira. Hamile olduğum için azalttim. Tum yiyecekleri kisitlastim Doğumdan sora valla ne varsa yiycem acliktan ölüyorum.:) kilo mili bakmicam annemin yaptigi mercimekli mantiyi ozledim kisiri özledim ne varsa tüm yemeklerimi özledim ama yok işte: ( doğumdan sora doyasiyla yiycem az kaldi sabrediyom dişini sikiyom simdilik3 kaşık bulgur bol yeşillikle yiyebilirsin ,neden yiyemeyesin,birde esmer bulgur olursa harika olur.
Hatta bol tereyağli içli köfte bile yiyin diyor kadın,yeterki abartmayın
Sen kendini ne saniyorsun fessatciAyy kokmasın
Pardon!!Sen kendini ne saniyorsun fessatci
Anlamiyorum..Sakin olun geyikte yapmayın.
Mumkunse yazma..yaptigin sadece kustahca dalga gecmek..Pardon!!