kisir diyeti ile zayiflanirmi ?

Sadece karbonhidrata dayalı bir diyetle yağ değil, kas kaybedersiniz.
Proteinsiz olmazz

ilk defa duydum :eek:
Hiç sanmıyorum kısır diyeti yerine ekmeği keserek sabah yumurta beyazı, gün içinde de üzerine pul biber ektiğin haşlanmış etini yada sebzeni yesen daha sağlıklı ve kesin sonuç alarak zayıflarsın bence:KK66:

3 kaşık bulgur bol yeşillikle yiyebilirsin ,neden yiyemeyesin,birde esmer bulgur olursa harika olur.
Hatta bol tereyağli içli köfte bile yiyin diyor kadın,yeterki abartmayın :-)
Ben bayilirim kisira. Hamile olduğum için azalttim. Tum yiyecekleri kisitlastim Doğumdan sora valla ne varsa yiycem acliktan ölüyorum.:) kilo mili bakmicam annemin yaptigi mercimekli mantiyi ozledim kisiri özledim ne varsa tüm yemeklerimi özledim ama yok işte: ( doğumdan sora doyasiyla yiycem az kaldi sabrediyom dişini sikiyom simdilik

Sakin olun geyikte yapmayın.
Anlamiyorum..
ben genelikle her actigim konuda normal yorum yapiyorum.. ama bazi insanlar varki resmen ortami yada baskalarin sinirini bozmak icin ellinden geleni yapiyolar. Resmen dalga gecenler var.. bence o dalga edenlere bi uyari yapin.. Insanca bisey sorduk surda. Illa dalga gecmek biriyle ayip bisey degilmi?

Hanımlar,
uyarıyı yinelettirmeyin bana, üsluplara dikkat, geyikte, dalga geçmekte yok.
M maviboncugumm bu diyeti kimden duydunuz? Kilo aldırmayan bol yeşillik ve domates rendesiyle yapılan diyet kısır tarifi duydum ama kısır diyeti diye birşey duymadım, kısırla diyet sağlıklı olmaz, kaç kilo fazlalığınız var bilmiyorum ama bol su içerek, dengeli ve sağlıklı beslenerek, ağır yağlı, kızartma, hamur işlerini keserek ve elbette sporla daha sağlıklı kilo verirsiniz.

Benim halam kisiri cok sever bol bol lisir yiyerek kisir diyeti yapmis ve dogum kilolarini verdi.. Babaannem hala der bosuna diuet yapiyorum dye kisir yemiyosun kisir kilo verdirir der ..Bo arkadasta bulgur pilavini yogurtla tukerek vermisti kilo ama tam hatirmlamiyorum suan ..

X