kisir diyeti ile zayiflanirmi ?

Tek bir şeyi yiyerek kısa vadede belki kilo verirsiniz ama sonradan normal düzene döndüğünüzde fazlasıyla geri almanız muhtemel.
Ayrıca kısır düşük kalorili bir besin değil ki. Karatay diyeti yaptım,güzel kilo verdim halada aynı beslenme şekliyle devam ediyorum,onda bile doyana kadar yemek esasken,bulgur 3 kaşıkla sınırlı ve her gün yenmiyor. Hemde bolca zeytinyağı,tereyağı tüketilirken.
Karatay diyetini bir araştırin derim

Tek bir şeyi yiyerek kısa vadede belki kilo verirsiniz ama sonradan normal düzene döndüğünüzde fazlasıyla geri almanız muhtemel.
Ayrıca kısır düşük kalorili bir besin değil ki. Karatay diyeti yaptım,güzel kilo verdim halada aynı beslenme şekliyle devam ediyorum,onda bile doyana kadar yemek esasken,bulgur 3 kaşıkla sınırlı ve her gün yenmiyor. Hemde bolca zeytinyağı,tereyağı tüketilirken.
Karatay diyetini bir araştırin derim
Ben kisir yesem canan karataydan sopa yiycem valla ne kisir yok ekmek yok hee :KK70::KK70:

Bu tarz dıyetlerle yapılan zayıflama kalıcı olur mu ki hadı bıkac hafta ksır yıyıp durdun, omur boyu kısır yıcek degılsın ya o verdıgın kıloları gerı alırsın. Boyle tektip beslenmeyle dıyet yapmayın. Dogru durust bır lıste oluşturup, spor yapın.

resmen canım çekti :KK6:çok severim bayılırım
bir zamanlar ilk oğlumdan sonra doğum kilolarını kalın bulgur yeşil mercimek haşlayıp içine yeşillik filan koyup salata yiyerek vermiştim...ama sporda yapıyordum yeşil mercimekte protein olduğu için diyette önerilir bence bu da olabilir hatta ne zamandır kilo vermek istiyorum ama bir türlü istikrar tutturamadım gitmiyor yapamıyorum :mad: yapsam ne güzel olur size
bir püf noktası vereyim fazlaca haşlayıp yiyeceğiniz kadarı tabağınıza koyup üzerine yeşillikleri ekleyip yiyebilirsiniz bol bul biber ve limonla harika gider...:KK25:

Kisir diyeti ile zayiflamsk mumkunmudur

Tek çeşit beslenme ile zayıflasan bile sonrasında daha hızlı kilo alımı yaşarsın, üstelik sağlıksız. Yağ, şeker, tuz azaltımı ve yeme düzeni ile her şeyden yiyerek zayıflayabiliyor insan, yeter ki iradesine sahip çıkabilsin. Böyle şok diyetlerle kendinizi hırpalamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

X