- 20 Ocak 2010
- 45.215
- 153.073
- 43
- Konu Sahibi maviboncugumm
Ya asude sende mi ben yapayım valla bunlarıManti diyetiyle birlesince muazzam oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya asude sende mi ben yapayım valla bunlarıManti diyetiyle birlesince muazzam oluyor
yaparsan diyet topici ac da takip edelim gelismeleri asko :dYa asude sende mi ben yapayım valla bunları
Bak zayıflayamazsam bulurum seni yanında da ekmek yememyaparsan diyet topici ac da takip edelim gelismeleri asko :d
Uf anlamadiniz hala ekmeksiz olmazzzzBak zayıflayamazsam bulurum seni yanında da ekmek yemem
Ama hala kiloluAraştırdım Safiye Soyman bu diyetle zayıflamış
Ben kisir yesem canan karataydan sopa yiycem valla ne kisir yok ekmek yok heeTek bir şeyi yiyerek kısa vadede belki kilo verirsiniz ama sonradan normal düzene döndüğünüzde fazlasıyla geri almanız muhtemel.
Ayrıca kısır düşük kalorili bir besin değil ki. Karatay diyeti yaptım,güzel kilo verdim halada aynı beslenme şekliyle devam ediyorum,onda bile doyana kadar yemek esasken,bulgur 3 kaşıkla sınırlı ve her gün yenmiyor. Hemde bolca zeytinyağı,tereyağı tüketilirken.
Karatay diyetini bir araştırin derim
Manti diyeti olsa bi günde bi tepsi mercimekli mantiyi bitirirdim vallaManti diyetiyle birlesince muazzam oluyor
Bir leğen kısırı yiyen Chess e sormak lazım diye düşünüyorum
Kısır diyeti derken hani bu benim ayıla bayıla yediğim bulgurla yapılan kısır mı ?
Ona göre araştıracağımda :)
Offf tarif mannnyakkkSogani yagda kavur salcasinida koy tuz karabiber pulbiberi koy onceden islattigin bulgura kat.Firindan somun ekmek al ikiye kes arasina kisiri koy domates salatalik unutma.Gunde 4 ogun yeter ara ogunler ise bulgur pilavi ye.
Kisir diyeti ile zayiflamsk mumkunmudur
Safiye Soyman zayıflamış mı???Ne zamaaannAraştırdım Safiye Soyman bu diyetle zayıflamış
Bol yağlı olursa neden olmasın