- 8 Ocak 2017
- 280
- 93
- Konu Sahibi maviboncugumm
Ciddrn ayrildilarmiFaikle de ayrıldılar yaw.sebep gaz mıydı ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddrn ayrildilarmiFaikle de ayrıldılar yaw.sebep gaz mıydı ki
ben yapim bu diyeti bariSogani yagda kavur salcasinida koy tuz karabiber pulbiberi koy onceden islattigin bulgura kat.Firindan somun ekmek al ikiye kes arasina kisiri koy domates salatalik unutma.Gunde 4 ogun yeter ara ogunler ise bulgur pilavi ye.
Islattigin bulgur derken. Bulguru ilk once suda kaynatmiyormuyuz cnmSogani yagda kavur salcasinida koy tuz karabiber pulbiberi koy onceden islattigin bulgura kat.Firindan somun ekmek al ikiye kes arasina kisiri koy domates salatalik unutma.Gunde 4 ogun yeter ara ogunler ise bulgur pilavi ye.
Iki karbonhidrat bir yag goturuyor.Yahu bulgur zaten karbonhidrat değil mi birde yanında ekmek mi
Kaynar su dok uzerine yeter cay demler gibi cayda onemli bak kisir caysiz olmaz.Islattigin bulgur derken. Bulguru ilk once suda kaynatmiyormuyuz cnm
Somun ekmek onemli firin varmi yakinda.ben yapim bu diyeti bari
Ayrıldılar diye duymuştum bi ara.Ciddrn ayrildilarmi
Hadi ya gercektenmi??? Ben once bulguru suda kaynicagini sandim ilk kez duydumKaynar su dok uzerine yeter cay demler gibi cayda onemli bak kisir caysiz olmaz.
Suzerken suzgecten kacarlar zeka gibi Allah korusun lavabonun deliginden kactimi yakalayamazsinHadi ya gercektenmi??? Ben once bulguru suda kaynicagini sandim ilk kez duydum
Yo ciddiyim diyormusumKonu sahibi dalga geçiyor pabucumda ona uyuyor
Ne dalgasi yaKonu sahibi dalga geçiyor pabucumda ona uyuyor
Birak sen onu her konuda var boyle tiplerNe dalgasi ya
Sen şimdi kısır yapmasını bilmiyorsun yani öyle mi?Allah islah etsin. Insanca bisey sorduk bunun uzerine dalga gectigimi sanmalariniz cok ayip.
Bibi seni kibledim tarif verdim neden bilmesin bilir konuyu saptirma lutfen ay banlaninda bitin ya.Sen şimdi kısır yapmasını bilmiyorsun yani öyle mi?
Ben suda kaynatiyordum.. herkez herseyi bilmeki zorundaSen şimdi kısır yapmasını bilmiyorsun yani öyle mi?
Google amcaya sor o söyler he birde herkez değil herkesBen suda kaynatiyordum.. herkez herseyi bilmeki zorunda
okGoogle amcaya sor o söyler he birde herkez değil herkes