- 8 Ocak 2017
- 280
- 93
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Yaninda ekmekle ayda 10 kilo garanti.Kisir diyeti ile zayiflamsk mumkunmudur
Oyle bi diyet varmiso nasıl diyet öyle
Ekmeksiz yemek istiyorum.Yaninda ekmekle ayda 10 kilo garanti.
Evet cnmBir leğen kısırı yiyenChess e sormak lazım diye düşünüyorum
Kısır diyeti derken hani bu benim ayıla bayıla yediğim bulgurla yapılan kısır mı ?
Ona göre araştıracağımda :)
Ooo kısır diyeti varsa sınırsız kısırsa ben yapayım bayılırım tabi 120 kiloyken 150 kilo olamayalım da
Yok denemedim ama mumkundur bence ekmeksiz zayiflanmaz ama.Ekmeksiz yemek istiyorum.
Gercekten mumkunmu? Denedinizmi
Neden pekiYok denemedim ama mumkundur bence ekmeksiz zayiflanmaz ama.
Gucten dusersin olmaz kk ya ekmek yemeyenler giremez bi kere en buyuk etken bu.Neden peki
Nerde zayıflamış en son gördüğümde aynıydıAraştırdım Safiye Soyman bu diyetle zayıflamış
Pelo cnm bu diyetti nasil uygulanicak? Yani sadece bulgur salatasi yesem bi kac hafta sadece ekmekle olurmuGucten dusersin olmaz kk ya ekmek yemeyenler giremez bi kere en buyuk etken bu.
KIzz bi ara cok zayifladi safiye cnm hahaNerde zayıflamış en son gördüğümde aynıydı
Yahu bulgur zaten karbonhidrat değil mi birde yanında ekmek miPelo cnm bu diyetti nasil uygulanicak? Yani sadece bulgur salatasi yesem bi kac hafta sadece ekmekle olurmu
Faikle de ayrıldılar yaw.sebep gaz mıydı kiAraştırdım Safiye Soyman bu diyetle zayıflamış
Yani??Yahu bulgur zaten karbonhidrat değil mi birde yanında ekmek mi
Sogani yagda kavur salcasinida koy tuz karabiber pulbiberi koy onceden islattigin bulgura kat.Firindan somun ekmek al ikiye kes arasina kisiri koy domates salatalik unutma.Gunde 4 ogun yeter ara ogunler ise bulgur pilavi ye.Pelo cnm bu diyetti nasil uygulanicak? Yani sadece bulgur salatasi yesem bi kac hafta sadece ekmekle olurmu