- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.043
- 398
- 30
benim annemle babam evlenirken de 2 metre kar varmış .hala yazdan iyiydi der dururlar da ocakta çok kar olursa sıkınt olabilir bakekim onlara uygun deilmiş,aralık ya da ocak gibi düşünüyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim annemle babam evlenirken de 2 metre kar varmış .hala yazdan iyiydi der dururlar da ocakta çok kar olursa sıkınt olabilir bakekim onlara uygun deilmiş,aralık ya da ocak gibi düşünüyorlar
eylül ihtimali varsa eylülde olabilir elcin. şahane olur. balayınada abant'a gitmiştik ay çok güzeldiiii.. kışın olursada abant şahane tavsiye ederim..
Eskisi kadar çetin geçmiyor kışlar. Gelip gidenlerde imkanları doğrultusunda gelirler. 15 tatile yaparsanız çocuklu olanlarda gelebilir.
Kış düğünün en sevdiğim yanı dış çekim.
Olsun ne olacak ki en fazla 2 hafta gelmez,birbirinizi idare edersiniz. Ağustos sonu bile olabilir yani Ben valla kış olmasında sorun görmem şahsen ama senin yazdıklarını okuyunca kış olmasa daha iyi diye düşündümızın alamam ıs arkadaşımda eylülde evleniyor
ama doğuda görev yapıyorum gelinlik vs ne ara gelcem de ayarlıcam ki :/Olsun ne olacak ki en fazla 2 hafta gelmez,birbirinizi idare edersiniz. Ağustos sonu bile olabilir yani Ben valla kış olmasında sorun görmem şahsen ama senin yazdıklarını okuyunca kış olmasa daha iyi diye düşündüm
Eşin ve aileler ne diyor peki,yani onlara uyuyor mu? Ev filan hazır mı,eşyaları almanızda maddi açıdan sorun olur mu? Bu detaylar da önemli.Herşey maddiyata bakar,gelinliği mağazaya girip alıp çıkarsın da onda bir şey yokama doğuda görev yapıyorum gelinlik vs ne ara gelcem de ayarlıcam ki :/
Eşin ve aileler ne diyor peki,yani onlara uyuyor mu? Ev filan hazır mı,eşyaları almanızda maddi açıdan sorun olur mu? Bu detaylar da önemli.Herşey maddiyata bakar,gelinliği mağazaya girip alıp çıkarsın da onda bir şey yok
adana için ocak subatta farketmez hep sıcak hep sıcak :)Aralıkta evlendim düğünüm de adana da oldu ne çok sıcak ne çok soğuktu 3 gün 3 gece oldu ve çokta iyi oldu. Kışın güzeldir evlenmek. Yazın düğün salonları çekilmiyor deniyor ama düğün salonumuz var arada serinlemek için gidiyorum klimalar püfür püfür :)
Benim nikahım kışın olmuştu, fotoğrafları karlı havada planlarken her yer günlük güneşlikti çimler-çiçekler falan
Gece de yemek ve eğlenceye gittik gayet olmuştu.
merhabalar,nikahım oldu.düğünü ekim gibi düşünüyoruz. ama eşimin abisi ingiltereden gelecek onu beklemek istiyolar görsün diye. aralık ya da ocak ayında düğün olsun diyolar. düğün 2 şehirde olacak.samsun ve izmirde. kışın düğün yapan hanımlar nasıl oldu düğününüz,zor oldu mu ? kış düğünü yapan olmadı hiç çevremde fikirlerinizi merak ediyorum.
oh ne güzel soğuklarda sarılıp uyumak daha güzel
uludağa falan gidersiniz
kış balayına çıkarsınız ağşap evler ateşler çok romantik.
yazdan daha güzel bile olabilir