- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir şey olmaz ki abisi gelmeli tabiki :) Benim haziran sonunda olmuştu,senin şartlarında olsaydı yani başka illerde 2 düğün olsaydı kışın yapmayı göze alamazdım sanırım. Bence ramazan öncesinde yapabilirsiniz.En kötü mayısta yapılabilir,kışa göre daha iyimayısta yağmurlu oluyor mayıs sonu hazıran bası kıraz zamanı kıraz topluyoruz. sonra ramazan bayram yıne bu ayları bluyor canım.bize ekim ayı uygun abısı gelmesın dıyesım war ama dıyemıyorum işte :)
sıcaktan dolayı mı
Ya duyan da sanacak ocak ayında Everest tepesinde konsept düğün.evet sizinkide birazcık istisna bi yağmur olmuş . kış eskısı gibi değil ama ne bılım herkesın ustunde kabanlar montlar benım ustumde şal vs olsun da ıstemıyorum :s
mayıs olursa yıne abısı goremıyor. abısı ıcınya eylülün ılk haftası ya da aralık sonu ocak bası gıbı olmalı. diğer aylar olmuyor. onlar eylülün ılk haftası dıyolar bzde 1 ayda düğüne hazırlanamayız dıyoruz ayrıca ısyerınden ızın de alamam.kı kendım memurum. yanı abısı ıcınde dugunu 1 sene sonra yapmak ıstemıyorz kı artık evlıyız.Öyle bir şey olmaz ki abisi gelmeli tabiki :) Benim haziran sonunda olmuştu,senin şartlarında olsaydı yani başka illerde 2 düğün olsaydı kışın yapmayı göze alamazdım sanırım. Bence ramazan öncesinde yapabilirsiniz.En kötü mayısta yapılabilir,kışa göre daha iyi
Aslinda en guzel dugun bahar da olur. Mayis gibi. Ne sicak ne soguk. Ne terlersin ne üşürsün. Ben agustosta evlendim. Bir sicak bir sicak. Buhram gecirmistim
cok güzel bi İzmirli olarak kışı sevmesemde :)
ay bunlar şahaneeee.. bayıldım valla
Eylüül eylüüllevet mayıs olabılır mayıs ayı da yağmurlu gecıyo gerçi. ama abisi mayıs ayında da gelemiyor. yanı ya eylül ılk hafta ya da aralık sonu ocak bası. ya da abisi gelmeyecek :s eylülün ılk haftasını ben ıstemedım ısyerınden ızın alamıyorum ve 1 ay dugun hazırlanmak ıcın az bı zaman
Haziranda kır düğününe gittik, donduk. Takımızı taktığımız gibi kaçtık. Kışın hiç değilse, kapalı mekanda olur, mekanlar çok dolu olmaz güzel bir cumartesi günü yer bulma ihtimaliniz daha yüksek olur. siz isteyin yeter ki, bal gibi olur!