- 21 Nisan 2015
- 3.165
- 9.601
-
- Konu Sahibi strawberry_cake
Cam balkon yaptırsan bile kurumuyor camlar hep buharlı kalıyor. :/Camasir makinemiz yeni bu eve tasinmadan hemen once almistik. Degistirme sansimiz yok simdilik.
Cam balkon yaptırsanız bile soğuk oluyor ve mümkünü yok orada kurumuyor.Kullanmadigimiz oda bos degil ne yazikki oturma grubu filan var. Sanirim en iyisi bir an once cam balkon yaptirmak icin butceyi zorlamak.
Elenkktrik faturası?Ben klimayla kurutuyorum hemh biz ısınıyoruz hem çamaşırlar kuruyor 1 gunde. Ha bıde odamız cok guzel kokmuş oluyo oyle :) miss gibi
Salonun ortasına çamaşırlığı açıyorumMerhaba hanimlar sizlere sorum kis aylarinda camasirlarinizi nasil kurutuyorsunuz? Evimizde tek bir balkon var bu sene cam balkon yaptirmaya gucumuz yok ve evimiz yola cok yakin. Bu yuzden disarda camasir kurutmak tam bir dert soguk hava oldugu icin cok gec kuruyor e yol kenari oldugu icin kuruyana kadar tekrar kirleniyor les gibi kokuyor camasirlar. Evin icinde su an icin kullanmadigimiz bir oda var orda kurutmayi denedim ama felaket nem oldu icerisi camlar cok terledi ve o nem uzun bir sure cikmadi odadan yani oda bir cozum olmadi. Simdi bitkisel sabunla yikayip peteklerin uzerinde kurutuyorum mecburen ama uzmanlar bunuda tavsiye etmiyor birde kucuk bebegim var olumsuz etkilenmesini istemiyorum. Bir dezavantajda ev surekli daginik gorunuyor boyle cok rahatsiz oluyorum. Ve bizim evde camasirin hic sonu gelmez makineyi duzenli kurdugum halde sepetim hic bosalmaz. Siz bu camasir mevzusunu kisin nasil hallediyorsunuz bir kac tuyoya ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler. Not. Kurutma makinesi icin malesef yerimiz yok.
Yatak odanızdadamı yer yok oraya koysanızKullanmadigimiz oda bos degil ne yazikki oturma grubu filan var. Sanirim en iyisi bir an once cam balkon yaptirmak icin butceyi zorlamak.
Evet oluyor ben oyle kullanıyorum, heryere koyabilirsiniz sadece priz gerekli.Boru vs gerek yok.Bu kurutma makineleri çamaşır makinesinin üstüne monte edilmiyor mu?
Yani yer çok kolay bulunabiliyor o zaman.Konu sahibi bunu düşünsün bence.Evet oluyor ben oyle kullanıyorum, heryere koyabilirsiniz sadece priz gerekli.Boru vs gerek yok.
Burada herkes kurutma kullanıyor balkonu olanda olmayanda.Sağlık açısından çok iyi bir kere ,pratik ve iş anında bitiyor.Sırf çamaşır yüzünden balkon masrafına gerek yok.Ha balkon olsada kurutma şart ne diye balkonu çamaşırla dolduracan birde pisliğini temizleyecen .Türkiyedeyken bu çamaşır çok dertti .Herkese tavsiye ediyorum kurutma makinesini.Yani yer çok kolay bulunabiliyor o zaman.Konu sahibi bunu düşünsün bence.
Benimde bebeğim var. Kapalı balkonda da kurumuyo nem oluyo. Peteklere asılan çamaşırlıktan aldım ben. Kızımın çamaşırlarını oraya asıyorum kuruyo. Eşimin iş kıyafetinide salona peteğe koyuyorum biz oturma odasında oturuyoruz sorun olmuyo.Merhaba hanimlar sizlere sorum kis aylarinda camasirlarinizi nasil kurutuyorsunuz? Evimizde tek bir balkon var bu sene cam balkon yaptirmaya gucumuz yok ve evimiz yola cok yakin. Bu yuzden disarda camasir kurutmak tam bir dert soguk hava oldugu icin cok gec kuruyor e yol kenari oldugu icin kuruyana kadar tekrar kirleniyor les gibi kokuyor camasirlar. Evin icinde su an icin kullanmadigimiz bir oda var orda kurutmayi denedim ama felaket nem oldu icerisi camlar cok terledi ve o nem uzun bir sure cikmadi odadan yani oda bir cozum olmadi. Simdi bitkisel sabunla yikayip peteklerin uzerinde kurutuyorum mecburen ama uzmanlar bunuda tavsiye etmiyor birde kucuk bebegim var olumsuz etkilenmesini istemiyorum. Bir dezavantajda ev surekli daginik gorunuyor boyle cok rahatsiz oluyorum. Ve bizim evde camasirin hic sonu gelmez makineyi duzenli kurdugum halde sepetim hic bosalmaz. Siz bu camasir mevzusunu kisin nasil hallediyorsunuz bir kac tuyoya ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler. Not. Kurutma makinesi icin malesef yerimiz yok.
Ben salonuma sererrim,askılığı.Kapisinida açık tutarım,yani kapalı odaya sermemCamasir makinemiz yeni bu eve tasinmadan hemen once almistik. Degistirme sansimiz yok simdilik.
Markası nedir acabaKurutma makinem var hiç sorun olmuyor yaz kış kullanıyorum.cok büyük rahatlık.ayni günde 5 makine yıkayıp kurutup ütüleyip kaldirabiliyorsun.