- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- Konu Sahibi strawberry_cake
Bu kurutma makineleri çamaşır makinesinin üstüne monte edilmiyor mu?
Monte de oluyor ayrı da konabiliyor yere göre .
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kurutma makineleri çamaşır makinesinin üstüne monte edilmiyor mu?
Mutfakta kucuk bir buzlugum var uc cekmeceli. Tek musait yer onun ustu veya alti olur sanirim. Ust uste koymamda bir sakunca olurmu aceba? Birde kuruturken cok buharlastiriyormu ortami. Bekarlik doneminde vardi bizimki cok buhar yapiyordu heryeri.
Hotpoint benim ki ve çok memnunum..yıllardır kullanıyorumMarkası nedir acaba
Ben hiç kullanmadığım oda da azıcık camı açık bırakıyorum kuruyor.Kapıyı kapatıp altından soğuk gelmesin diye kalın bir örtü seriyorum kapı altınaMerhaba hanimlar sizlere sorum kis aylarinda camasirlarinizi nasil kurutuyorsunuz? Evimizde tek bir balkon var bu sene cam balkon yaptirmaya gucumuz yok ve evimiz yola cok yakin. Bu yuzden disarda camasir kurutmak tam bir dert soguk hava oldugu icin cok gec kuruyor e yol kenari oldugu icin kuruyana kadar tekrar kirleniyor les gibi kokuyor camasirlar. Evin icinde su an icin kullanmadigimiz bir oda var orda kurutmayi denedim ama felaket nem oldu icerisi camlar cok terledi ve o nem uzun bir sure cikmadi odadan yani oda bir cozum olmadi. Simdi bitkisel sabunla yikayip peteklerin uzerinde kurutuyorum mecburen ama uzmanlar bunuda tavsiye etmiyor birde kucuk bebegim var olumsuz etkilenmesini istemiyorum. Bir dezavantajda ev surekli daginik gorunuyor boyle cok rahatsiz oluyorum. Ve bizim evde camasirin hic sonu gelmez makineyi duzenli kurdugum halde sepetim hic bosalmaz. Siz bu camasir mevzusunu kisin nasil hallediyorsunuz bir kac tuyoya ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler. Not. Kurutma makinesi icin malesef yerimiz yok.
Kurutma makinesi aldim ben senelerdir eziyetmis cektigim sey megerse...Camasir makinemiz yeni bu eve tasinmadan hemen once almistik. Degistirme sansimiz yok simdilik.
Iyi degil diyorlar evet ben de ayri aldim tum tozu da topluyor biriktiriyorIkisi bir arada olanlarin performansi iyi degil mi?
Hem yikayan hem kurutan makinam var ve cok memnunum maddi imkanlardan dolayi balkonu kapatamiyorsuz demissiniz muhtrmelen makinayidegistirecek butceniz de yoktur ama yine de soylemek istedimHem yikayan hem kurutan makineler var.