- 15 Nisan 2017
- 3.326
- 8.657
-
- Konu Sahibi strawberry_cake
Camasir makinemiz yeni bu eve tasinmadan hemen once almistik. Degistirme sansimiz yok simdilik.Hem yikayan hem kurutan makineler var.
Onuda denedim ama ayni islaklikta oluyor neredeyse. Havalar yagisli oldugu icin heralde baya uzun suruyor nemin gitmesi.Sabah balkona as nemi gitsin, akşama doğru içeriye al içeride kurusun.
Kurutma makinesi alın. Hem yıkayan hem kurutandan değil ama sadece kurutan. Çok memnun kalıcaksınız
ikili kullananlar mennun değil. Benim ki sadece kurutan, benden sonra 3 arkadaşım daha aldı. 2 saate kurutup direkt dolaba kaldırıyorum. Ütü ihtiyacım da yarı yarıya azaldı.Ikisi bir arada olanlarin performansi iyi degil mi?
ben herşeyi atıyorum , yıpranma çekme vs hiçbişey olmadı. Markası ne ?Kurutma makinesi alın. Bn uygun fiaytlı almıştım. Sadece çarşafları, beyaxları ve bbk açık renkli kıyafetlerini atıyorum. İşimi görüyor. Özel kıyafetlerimi atamam, yıpratıyor çünki
gider olmasına gerek yok, herhangi bir yere koyabilirsiniz. Kendi su kutusu varEvimde kurutma makinesi icin malesef hic uygun yerim yok
Mutfakta kucuk bir buzlugum var uc cekmeceli. Tek musait yer onun ustu veya alti olur sanirim. Ust uste koymamda bir sakunca olurmu aceba? Birde kuruturken cok buharlastiriyormu ortami. Bekarlik doneminde vardi bizimki cok buhar yapiyordu heryeri.gider olmasına gerek yok, herhangi bir yere koyabilirsiniz. Kendi su kutusu var
Beko.ben herşeyi atıyorum , yıpranma çekme vs hiçbişey olmadı. Markası ne ?
o konu da fikrim yok , bizimkinde buharlaşma olmuyor ısı pompalı.Mutfakta kucuk bir buzlugum var uc cekmeceli. Tek musait yer onun ustu veya alti olur sanirim. Ust uste koymamda bir sakunca olurmu aceba? Birde kuruturken cok buharlastiriyormu ortami. Bekarlik doneminde vardi bizimki cok buhar yapiyordu heryeri.
Her yere olur, eski evimde cam balkona koymuştum. Su giderine gerek yok. İçinde suyu depoladığı yeri varEvimde kurutma makinesi icin malesef hic uygun yerim yok