Merhaba,
Nereden başlayacağımı bilmiyorum. 4 aydır bir mağazada çalışıyorum.
Bundan önce çalıştığım yerde kötü şeyler yaşadım ve ayrılmak zorunda kaldım.
Şuan çalıştığım yer kurumsal kaliteli bir yer ortamım iyi. Herkesle aram iyidir sevilen sayilan biriyim. Hakkımda yapılan yorumlar ( iyi niyetli olduğuna eminim) beni sıkmaya başladı. İçine kapanık, çekingen biri olduğum söyleniyor doğrudur çok muhabbet etmeyi sevmiyorum işimi yapıp çıkarım havasındayım. Herkesle aynı derecede muhabbetim yok. Mesela x kişiyle daha çok muhabbetim olabiliyor.
Geçmişte psikolojik sıkıntılarım oldu etkisi devam ediyor sanırım. Tabii ki değişmek istiyorum kendine değer veren ağırlığını koyan haklarını koruyan biri olmak istiyorum.
Bir de burada sınırlarım ihlal ediliyor özel hayatimla ilgili sorular sorulması, fazla samimiyet kurulmak istenmesinden hoşlanmıyorum (bunu 1 kişi yapıyor) Ortam böyle insanlar alışmıs, ben alışık değilim. İnsanlar çok yardımsever iyi niyetliler bundan şüphem yok kötülük görmedim kimseden.
Ben burda veya herhangi bir mağazacılık sektöründe çalışmak istemiyorum. Riske girip kendime uygun bir iş yapmak istiyorum. Bu arada düzenli bir gelirim olmak zorunda çünkü borçlarım var.
Özel hayatımdaki mutsuzluk iş hayatına yansıyor olabilir. Özel hayatımda arkadaş çevrem veya sevgilim yok. Evden işe işten eve. Evi de sevmiyorum kendime ait bir düzenim yok. İşten gelip odama çekiliyorum...
İşten ayrılmamı tavsiye eder misiniz? İş yüküm yok ama yine de yoruluyorum bütün gün ayaktayım vardiya sistemi insanın biyolojik düzenini bozuyor.