Kısa sürede başkasını bulmuş ciddileşmiş sanırım, beni sessizce ortada bırakmıştı.

ekimekimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
28
10
28
Merhabalar. 3.5 seneyi asmıs uzak mesafe bir ilişkim vardı. Annelerimiz tanışmıştı. Ben ondan 1.5 yas büyüktüm o su an 27 yasında. Karsımdaki kişi son 2 senede evlenmek istiyordu bu meseleyi o kadar takıyordu ki ama gelin görün güven verebilen biri değildi. Bu arada ailesi ona uzakta yalnız kalmasın diye asırı evlilik baskısı yapıyordu ben varken bile yengeleri kız buluyordu. Köyde yaşıyor ailesi. Annesi beni arar evlilik için konusurdu. Daha sonraları emin oldum ki bu cocuk aslında büyük oranda narsistik hareketleri olan aşırı toksik biriymiş. Ailelerimiz çok uyumsuzdu. O da yalancı empatisiz cifte standartçı aşırı manipülatif kültürsüz küfürbaz yobaz zorba baskıcı tutarsız her defasında hayalet olup giden elveda demeyen kendisine yapılmasını istemediği şeyleri yaşatan biriydi. Belirsizlikte bırakırdı. Geldiği zamanlarda hep inandım tekrar kabul ettim ben de belli kişisel sorunlarda olduğum için kabul etmek adına zaaflarım oluşmuştu. Ben de evlenmek istiyordum ona inandığım vakitlerde ama bazı aksilikler durumu erteleyince bana cok öfke duydu. 3.5 sene boyunca istediği zaman sustu istediği zaman geldi kendisi söz verip birkaç kez aylarca susarak zamanı ileri attı tekrar geldi hemen evlilik istedi güven bile vermeden. Geldiğinde cok iyi oluyordu bi süre sonra kötü oluyordu. Berbat bi döngünün içindeydim. Bazı iyi zamanlarına kandım. Aşırı cektirdi bana anlatsam sayfalar sürer. O iyi zamanlar neydi? Çok tutarsız geliyor. İyi davranmaya calıstı belli dönemler hergün evlilik konularını açtığı hayal kurduğu oldu ama istediği şey istediği zamanda olmayınca dünyası basına yıkılan biriydi. Bu sebepten kendimi suçladığım da oldu. En son vedalaşalım dedim görüldü attı numaramı silmedi. 2 ay içerisinde birini bulmus profiline harf yazıp kilit koymuş. Ben aylardır bakmadım arkadaşım söyledi sonrasında baktım görücü usulü ya da kendi bulduysa da bi noktada ciddiyete girmişler. Ben hâlâ üzülürken bunu görmem beni çok etkiledi. Geçirdiğim 4 yıl için çok üzülüyorum. Yaşım 28.5 insanlar artık daha garip sevilmezsem düşünceleri aklıma üşüşüyor. Bu yaşadığım şok ve değersizliği nasıl atlatabilirim. Çevremde herkes kurtuldun diyor. Henüz o kafaya erişemedim istemsiz üzülüyorum inanamıyorum. Ki artık yavas yavas düşünmüyordum bile onu. Benle bunca evlenmek isteyen biri(aynı zamanda aylarca acıklama yapmadan susan da kendisi) kafaya takan biri nasıl atlatıp hayatına birini alabilmiş. Bir de onca ayrılık kavgaya rağmen numaramı ilk defa silmiş instagramdan da engellemiş ki ben asla yazmayan rahatsız etmeyen biriydim bi kere bile yapmadım bunu. Detaysız bir şekilde yazdım aslında düşüncelerinizi merak ediyorum.

Son düzenleme:
+ çok kavga ederdik gereksiz kıskaçtı. Bir insan eşofman yüzünden kavga eder mi daha giymeden beni giymemem için kaba bir şekilde tembihlerdi. Kendisi asla tasvip etmeyeceği absürt hareketlerde bulunuyordu. Mesela onun yalanını yakalardım üste cıkıp beni manipüle edip konuyu döndürüp yerin dibine sokardı. Her şeye rağmen çok zoruma gitti. Her gittiğinde benliğimi özgüvenimi yerle bir ederek gitti. Son zamanlarda da beni yerden yere vuruyordu. Evlilik ısrarlarında iyiydi. Belli dönemlerde çok sahiplendi gözümün içine bakıyordu. O dönemler bile anlaşmazlıklar olurdu. En sonda da vefa vedalaşma tek bir mesaj atmadan sustu gitti.

Son düzenleme:
Daha sonraları emin oldum ki bu cocuk aslında büyük oranda narsistik hareketleri olan aşırı toksik biriymiş. Ailelerimiz çok uyumsuzdu. O da yalancı empatisiz cifte standartçı aşırı manipülatif kültürsüz küfürbaz yobaz zorba baskıcı her defasında hayalet olup giden elveda demeyen biriydi. Belirsizlikte bırakırdı
yeni kiz arkadasina acidim. o da muhtemelen "aman evde kalmayayim herkes evleniyor" diye önünü ardini dusunmeden kabul etmis gariban, kendini sevmeyen biridir.
sen de öylesin ama sanslisin ki evlenmemissin. sukredecegine uzuluyorsun.
ne mal oldugu ilk gunden belli olan adamları birakamiyorsunuz sonra 3 yılım gitti 4 yilim gitti. sukret ki ömrün bosa gitmemis onla evlenecek kiz gibi.
ayrica sizi silmesini takdir ettim. ne guzel iste. gecmise mazi derler, beyaz sayfayla baslasin yeni ilişkisine.

yeni kiz arkadasina acidim. o da muhtemelen "aman evde kalmayayim herkes evleniyor" diye önünü ardini dusunmeden kabul etmis gariban, kendini sevmeyen biridir.
sen de öylesin ama sanslisin ki evlenmemissin. sukredecegine uzuluyorsun.
ne mal oldugu ilk gunden belli olan adamları birakamiyorsunuz sonra 3 yılım gitti 4 yilim gitti. sukret ki ömrün bosa gitmemis onla evlenecek kiz gibi.
ayrica sizi silmesini takdir ettim. ne guzel iste. gecmise mazi derler, beyaz sayfayla baslasin yeni ilişkisine.
Ayrılık için üzülmedim benim benliğimi yaralayan beni yok saymasıydı bir de kısa sürede biriyle olduğunu görünce istemsiz şok oldum, güvenirken evlenmek istedim ama büyük bi arzum olmadı hiç aslında bir türlü adım atmamamın sebebi kendime ek ona güvensizliğimdi. Bir de ben cok sosyal konusan neşeli sağlıklı bi kızdım önceden aşırı değer gördüğüm insanların imrendiği bir ilişki de yaşadım. Güzel davranışlara aşınaydım. Kendini sevmemekten ziyade uzun süredir yaşadığım hayatımı sekteye uğratan sağlık problemlerinde o geldiğinde bir noktada zaaflarım oluştu, insan iyiyken daha iyi kararlar veriyor hayatta.

Merhabalar. 3.5 seneyi asmıs uzak mesafe bir ilişkim vardı. Annelerimiz tanışmıştı. Ben ondan 1.5 yas büyüktüm o su an 27 yasında. Karsımdaki kişi son 2 senede evlenmek istiyordu bu meseleyi o kadar takıyordu ki ama gelin görün güven verebilen biri değildi. Bu arada ailesi onu uzakta yalnız kalmasın diye ona asırı evlilik baskısı yapıyordu ben varken bile yengeleri kız buluyordu. Köyde yaşıyor ailesi. Annesi beni arar evlilik için konusurdu. Daha sonraları emin oldum ki bu cocuk aslında büyük oranda narsistik hareketleri olan aşırı toksik biriymiş. Ailelerimiz çok uyumsuzdu. O da yalancı empatisiz cifte standartçı aşırı manipülatif kültürsüz küfürbaz yobaz zorba baskıcı her defasında hayalet olup giden elveda demeyen biriydi. Belirsizlikte bırakırdı. Geldiği zamanlarda hep inandım tekrar kabul ettim ben de belli kişisel sorunlarda olduğum için kabul etmek için zaaflarım oluşmuştu. Ben de evlenmek istiyordum ona inandığım vakitlerde ama bazı aksilikler durumu erteleyince bana cok öfke duydu. 3.5 sene boyunca istediği zaman sustu istediği zaman geldi kendisi söz verip birkaç kez aylarca susarak zamanı ileri attı geldi hemen evlilik istedi güven bile vermeden. Geldiğinde cok iyi oluyordu bi süre sonra kötü oluyordu. Berbat bi döngünün içindeydim. Aşırı cektirdi bana anlatsam sayfalar sürer. Vedalaşalım dedim görüldü attı numaramı silmedi. 2 ay içerisinde birini bulmus profiline harf yazıp kilit koymuş. Ben aylardır bakmadım arkadaşım söyledi sonrasında baktım görücü usulü ya da kendi bulduysa da bi noktada ciddiyete girmişler. Ben hâlâ üzülürken bunu görmem beni çok etkiledi. Geçirdiğim 4 yıl için çok üzülüyorum. Yaşım 28.5 insanlar artık daha garip sevilmezsem düşünceleri aklıma üşüşüyor. Bu yaşadığım şok ve değersizliği nasıl atlatabilirim. Çevremde herkes kurtuldun diyor. Henüz o kafaya erişemedim istemsiz üzülüyorum inanamıyorum. Ki artık yavas yavas düşünmüyordum bile onu. Bunca benle evlenmek isteyen biri(aynı zamanda aylarca acıklama yapmadan susan da kendisi) kafaya takan biri nasıl atlatıp hayatına birini alabilmiş. Bir de onca ayrılık kavgaya rağmen numaramı ilk defa silmiş instagramdan da engellemiş ki ben asla yazmayan rahatsız etmeyen biriydim bi kere bile yapmadım bunu. Detaysız bir şekilde yazdım aslında düşüncelerinizi merak ediyorum.
Şimdilik çok üzüleceksiniz ağlayacaksanız ki bence de ağlayın.Ama gün gelecek iyi ki iyi ki bitmiş diyeceksiniz emin olun .Şu an acı çekiyorsunuz ama sizin de dediğiniz gibi toksik bi insanmış kendinizden çok çok ödün vermişsiniz.Sizi çok manipüle etmiş.İnsan ilişkinin içindeylen bazı şeyleri görmüyor daha doğrusu görmek istemiyor.Taki ayrılıp farklı bi pencereden olaya bakınca anlıyoruz.Kimse sizden daha değerli değil ve kimse vazgeçilmez de değil.Öncelikle kendi kıymetinizi bilin.Eğer hayatınızda gerçekten olmasını istemiyorsanız onunla ilgili hiçbir şey bilmeyin profiline bakmayın numarasını siz de silin.Giden 4 yılınız olsun ya ömrünüz gitseydi .Klasik ayrılan erkek modunda 🙄 .Ama siz şu an kendinizi tutup hiçbir harekette bulunmazsanız bu süreci atlatırsınız yeter ki kendinize sahip çıkın.Burdan kendinize çok güzel ders çıkartın bence bundan sonra hayatınza alacağınız kişi için asla taviz vermeyeceğiniz kriterleriniz olsun .İnanın bi şey olmuyorsa çok daha güzeli çok daha iyisi olacağı içindir .

Bunu atlatmaniz değil bundan sonrasındaki kisiyide bu kadar kafaya takmamaniz lazım sorun sizde.Genede Allah'tan biraz mantıklı bir tarafınız varmiski ucundan donmuşsünüz.Siz kafanızdaki hayali sevmişsiniz bu kişiyi değil.Bundan sonra daha gerçekçi olun hayali birakin rüyalara.Ofkeli yalancı uyumsuz aileler kız bakan yengeler konunun tutulacak üzülecek takıntı yapılacak yeri yok.Zamaninizi kendiniz calmişsiniz bir hayalin peşinde.O tipte biri uygun olanla evlenir geçer gayet sıradan bu .

Merhabalar. 3.5 seneyi asmıs uzak mesafe bir ilişkim vardı. Annelerimiz tanışmıştı. Ben ondan 1.5 yas büyüktüm o su an 27 yasında. Karsımdaki kişi son 2 senede evlenmek istiyordu bu meseleyi o kadar takıyordu ki ama gelin görün güven verebilen biri değildi. Bu arada ailesi onu uzakta yalnız kalmasın diye ona asırı evlilik baskısı yapıyordu ben varken bile yengeleri kız buluyordu. Köyde yaşıyor ailesi. Annesi beni arar evlilik için konusurdu. Daha sonraları emin oldum ki bu cocuk aslında büyük oranda narsistik hareketleri olan aşırı toksik biriymiş. Ailelerimiz çok uyumsuzdu. O da yalancı empatisiz cifte standartçı aşırı manipülatif kültürsüz küfürbaz yobaz zorba baskıcı tutarsız her defasında hayalet olup giden elveda demeyen kendisine yapılmasını istemediği şeyleri yaşatan biriydi. Belirsizlikte bırakırdı. Geldiği zamanlarda hep inandım tekrar kabul ettim ben de belli kişisel sorunlarda olduğum için kabul etmek için zaaflarım oluşmuştu. Ben de evlenmek istiyordum ona inandığım vakitlerde ama bazı aksilikler durumu erteleyince bana cok öfke duydu. 3.5 sene boyunca istediği zaman sustu istediği zaman geldi kendisi söz verip birkaç kez aylarca susarak zamanı ileri attı geldi hemen evlilik istedi güven bile vermeden. Geldiğinde cok iyi oluyordu bi süre sonra kötü oluyordu. Berbat bi döngünün içindeydim. Aşırı cektirdi bana anlatsam sayfalar sürer. Vedalaşalım dedim görüldü attı numaramı silmedi. 2 ay içerisinde birini bulmus profiline harf yazıp kilit koymuş. Ben aylardır bakmadım arkadaşım söyledi sonrasında baktım görücü usulü ya da kendi bulduysa da bi noktada ciddiyete girmişler. Ben hâlâ üzülürken bunu görmem beni çok etkiledi. Geçirdiğim 4 yıl için çok üzülüyorum. Yaşım 28.5 insanlar artık daha garip sevilmezsem düşünceleri aklıma üşüşüyor. Bu yaşadığım şok ve değersizliği nasıl atlatabilirim. Çevremde herkes kurtuldun diyor. Henüz o kafaya erişemedim istemsiz üzülüyorum inanamıyorum. Ki artık yavas yavas düşünmüyordum bile onu. Bunca benle evlenmek isteyen biri(aynı zamanda aylarca acıklama yapmadan susan da kendisi) kafaya takan biri nasıl atlatıp hayatına birini alabilmiş. Bir de onca ayrılık kavgaya rağmen numaramı ilk defa silmiş instagramdan da engellemiş ki ben asla yazmayan rahatsız etmeyen biriydim bi kere bile yapmadım bunu. Detaysız bir şekilde yazdım aslında düşüncelerinizi merak ediyorum.
Çocuk benden bir halt olmaz diye bir agziyla solemedigi kalmiş senin yaşin 28?5 diye takiorsun gecen 4 yilin okdugu icin ama okdr bile gecirmek sacmaydi bu kisiyle ve dua etki Allah seni korudu bundan. Bu simdiden nasilsa evlenince bes katini dusun oyle biriyle ne derece mutlu olurdun ?
Sana cok deger veren biri karsina çıkacak hemde bir anda ve bu kisinin ne kdr yanlış oldugunu ozmn anlayacaksın
Kendine ne kadar haksizlik ettigini
Kendine deger ver lütfen bir insanin en buyuk hatasi bu karsiindakine kendinden cok deger verior sonra eziliorda ezilior
Ama karsindaki kendni sevdigini ve deger verdigini gorurse zten seni incitmekten korkar.
Kolay degil elbet ama zamanla gececek
Sende hayatına devam et. Yasin daha cok genc insanlar 35 de evleniyor. Onemli olan hayırlı biriyle evlilik.

Uzak mesafe iliskilerine hic anlam veremedigim icin yorumum yanli olur ama zaten adamin ne olduğunun farkindasiniz? Birakin yeni kiz arkadasi dusunsun (harf ve kilit nedir yahu? Cok banal.)

Şimdilik çok üzüleceksiniz ağlayacaksanız ki bence de ağlayın.Ama gün gelecek iyi ki iyi ki bitmiş diyeceksiniz emin olun .Şu an acı çekiyorsunuz ama sizin de dediğiniz gibi toksik bi insanmış kendinizden çok çok ödün vermişsiniz.Sizi çok manipüle etmiş.İnsan ilişkinin içindeylen bazı şeyleri görmüyor daha doğrusu görmek istemiyor.Taki ayrılıp farklı bi pencereden olaya bakınca anlıyoruz.Kimse sizden daha değerli değil ve kimse vazgeçilmez de değil.Öncelikle kendi kıymetinizi bilin.Eğer hayatınızda gerçekten olmasını istemiyorsanız onunla ilgili hiçbir şey bilmeyin profiline bakmayın numarasını siz de silin.Giden 4 yılınız olsun ya ömrünüz gitseydi .Klasik ayrılan erkek modunda 🙄 .Ama siz şu an kendinizi tutup hiçbir harekette bulunmazsanız bu süreci atlatırsınız yeter ki kendinize sahip çıkın.Burdan kendinize çok güzel ders çıkartın bence bundan sonra hayatınza alacağınız kişi için asla taviz vermeyeceğiniz kriterleriniz olsun .İnanın bi şey olmuyorsa çok daha güzeli çok daha iyisi olacağı içindir .
Çok teşekkür ederim ben onun numarasını ailesini hepsini aylar önce silmiştim instasına asla bakmıyordum ama arkadaşım vesilesiyle öğrendim, bir yandan sok oldum ama bir yerde de rahatladım tamamen bittiği kesinleşti yine aylar sonra gelme gibi bir durumu kalmadı ki artık benim de kapılarım kapanmıştı. Buna rağmen bu duyguları yaşıyorum

Bunu atlatmaniz değil bundan sonrasındaki kisiyide bu kadar kafaya takmamaniz lazım sorun sizde.Genede Allah'tan biraz mantıklı bir tarafınız varmiski ucundan donmuşsünüz.Siz kafanızdaki hayali sevmişsiniz bu kişiyi değil.Bundan sonra daha gerçekçi olun hayali birakin rüyalara.Ofkeli yalancı uyumsuz aileler kız bakan yengeler konunun tutulacak üzülecek takıntı yapılacak yeri yok.Zamaninizi kendiniz calmişsiniz bir hayalin peşinde.O tipte biri uygun olanla evlenir geçer gayet sıradan bu .
Üstte bir yorumda yazdım denk geldiniz mi bilmiyorum aslında takıntılı biri değilim arkadaşlarım bile şaşırdı bana olayın aslı şu ki sessizlikle belirsizlikte bırakılıp kapanışı yapmadan gidilmesi normal ayrılıktan farklı şeyler yaratıyor insanda, diğer bir durum şu ki beni epey kısıtlayan sağlık sorunlarım oldu belli dönemlerde hala var arada düzeliyor oluyor ve kısıtlıyor maalesef insan kötü zamanlarda bu tür şeylere daha kolay düşüyor olay bu.

Çocuk benden bir halt olmaz diye bir agziyla solemedigi kalmiş senin yaşin 28?5 diye takiorsun gecen 4 yilin okdugu icin ama okdr bile gecirmek sacmaydi bu kisiyle ve dua etki Allah seni korudu bundan. Bu simdiden nasilsa evlenince bes katini dusun oyle biriyle ne derece mutlu olurdun ?
Sana cok deger veren biri karsina çıkacak hemde bir anda ve bu kisinin ne kdr yanlış oldugunu ozmn anlayacaksın
Kendine ne kadar haksizlik ettigini
Kendine deger ver lütfen bir insanin en buyuk hatasi bu karsiindakine kendinden cok deger verior sonra eziliorda ezilior
Ama karsindaki kendni sevdigini ve deger verdigini gorurse zten seni incitmekten korkar.
Kolay degil elbet ama zamanla gececek
Sende hayatına devam et. Yasin daha cok genc insanlar 35 de evleniyor. Onemli olan hayırlı biriyle evlilik.
İnanın hep böyle düşündüm daha beter olacaktı bundan eminim bir yandan zaman geçirdim ama evliliğe adım atmadıysam sa sebepler onla güvensizliğimdi doğru. Geçirdiğim zamana acıyorum hakikaten. Temennizleriniz için çok teşekkür ederim inşallah.

Merhabalar. 3.5 seneyi asmıs uzak mesafe bir ilişkim vardı. Annelerimiz tanışmıştı. Ben ondan 1.5 yas büyüktüm o su an 27 yasında. Karsımdaki kişi son 2 senede evlenmek istiyordu bu meseleyi o kadar takıyordu ki ama gelin görün güven verebilen biri değildi. Bu arada ailesi onu uzakta yalnız kalmasın diye ona asırı evlilik baskısı yapıyordu ben varken bile yengeleri kız buluyordu. Köyde yaşıyor ailesi. Annesi beni arar evlilik için konusurdu. Daha sonraları emin oldum ki bu cocuk aslında büyük oranda narsistik hareketleri olan aşırı toksik biriymiş. Ailelerimiz çok uyumsuzdu. O da yalancı empatisiz cifte standartçı aşırı manipülatif kültürsüz küfürbaz yobaz zorba baskıcı tutarsız her defasında hayalet olup giden elveda demeyen kendisine yapılmasını istemediği şeyleri yaşatan biriydi. Belirsizlikte bırakırdı. Geldiği zamanlarda hep inandım tekrar kabul ettim ben de belli kişisel sorunlarda olduğum için kabul etmek için zaaflarım oluşmuştu. Ben de evlenmek istiyordum ona inandığım vakitlerde ama bazı aksilikler durumu erteleyince bana cok öfke duydu. 3.5 sene boyunca istediği zaman sustu istediği zaman geldi kendisi söz verip birkaç kez aylarca susarak zamanı ileri attı geldi hemen evlilik istedi güven bile vermeden. Geldiğinde cok iyi oluyordu bi süre sonra kötü oluyordu. Berbat bi döngünün içindeydim. Aşırı cektirdi bana anlatsam sayfalar sürer. Vedalaşalım dedim görüldü attı numaramı silmedi. 2 ay içerisinde birini bulmus profiline harf yazıp kilit koymuş. Ben aylardır bakmadım arkadaşım söyledi sonrasında baktım görücü usulü ya da kendi bulduysa da bi noktada ciddiyete girmişler. Ben hâlâ üzülürken bunu görmem beni çok etkiledi. Geçirdiğim 4 yıl için çok üzülüyorum. Yaşım 28.5 insanlar artık daha garip sevilmezsem düşünceleri aklıma üşüşüyor. Bu yaşadığım şok ve değersizliği nasıl atlatabilirim. Çevremde herkes kurtuldun diyor. Henüz o kafaya erişemedim istemsiz üzülüyorum inanamıyorum. Ki artık yavas yavas düşünmüyordum bile onu. Bunca benle evlenmek isteyen biri(aynı zamanda aylarca acıklama yapmadan susan da kendisi) kafaya takan biri nasıl atlatıp hayatına birini alabilmiş. Bir de onca ayrılık kavgaya rağmen numaramı ilk defa silmiş instagramdan da engellemiş ki ben asla yazmayan rahatsız etmeyen biriydim bi kere bile yapmadım bunu. Detaysız bir şekilde yazdım aslında düşüncelerinizi merak ediyorum.
Çok güzel anlatmışsın kelimeleri harika secmıssın bellıkı egıtımlı naıf bırısın. Olan olması gerekendır. Bence Kurtulmuş'un.

Çok teşekkür ederim ben onun numarasını ailesini hepsini aylar önce silmiştim instasına asla bakmıyordum ama arkadaşım vesilesiyle öğrendim, bir yandan sok oldum ama bir yerde de rahatladım tamamen bittiği kesinleşti yine aylar sonra gelme gibi bir durumu kalmadı ki artık benim de kapılarım kapanmıştı. Buna rağmen bu duyguları yaşıyorum
Çok iyi yapmışsınız .Bunu yaşamanız da normal çünkü zamanında sevmişssiniz emek vermişsiniz.Benim hiç mi kıymetim olmamış demek ki her şeyi yürüten benmişim diyorsunuzdur . Zorunuza gidiyordur .Biz kadınlar çok duygusalız maalesef. Bu da geçecek emim olun .Bence onunla ilgili en ufacık bi şey öğrenmeyin.Birisi bi şey diyecek olsa öğrenmek istemiyorum diyin .Sizden uzak olsun ne yapıyorsa yapsın amman

İnanın hep böyle düşündüm daha beter olacaktı bundan eminim bir yandan zaman geçirdim ama evliliğe adım atmadıysam sa sebepler onla güvensizliğimdi doğru. Geçirdiğim zamana acıyorum hakikaten. Temennizleriniz için çok teşekkür ederim inşallah.
Gecirdiginiz zaman geri kalan zamaninizdan degerli degil yasanmasi gerekiyordu yasadin ve bitti artik gelecege bakın
Yaşınız cok ileri degil
Sukurki evleniptr 40 yasina kdr mucadele veripte iki cocuk yapip adamdn bisy olmayacgni anlamadiniz oyuzden cok sanslisiniz.
Kotu bir evlilikten iidir bu tecrube
Hayatinizda mutluluklar

Ben takıntılı demedim size bu çocukta kafaya takılıp üzülecek birşey yok dedim.Bunun için bir saat düşünmeye yazık demek istedim kapanışa ne gerek var gayet uyumsuz gayet yalancı gayet bozuk çıkmış bu tipler ilk bulduğuyla evlenir zaten .Kapanış olarak ne yapacak bir Ferhat çıkmaz bu tipten dağlarımı bağrınmi delecek bitti diye .Siz uzakta olduğunuz için daha yakın yerde olsanız ilk bir sene surmezdi sizin bununla ilişkiniz.Birini hemen bulmuş olmasida çok seçeneği olan mükemmel erkek olduğunu değil standartlarının ne kadar düşük olduğunu gösterir .Pat orası olmadı pat burası anası danasi yengesi . Bilirim yanlış kişiye değer vermek üzücüdur fakat ne saçma birşeyin içinde olduğunu farketmek o üzüntünün panzehiridir.

Çok iyi yapmışsınız .Bunu yaşamanız da normal çünkü zamanında sevmişssiniz emek vermişsiniz.Benim hiç mi kıymetim olmamış demek ki her şeyi yürüten benmişim diyorsunuzdur . Zorunuza gidiyordur .Biz kadınlar çok duygusalız maalesef. Bu da geçecek emim olun .Bence onunla ilgili en ufacık bi şey öğrenmeyin.Birisi bi şey diyecek olsa öğrenmek istemiyorum diyin .Sizden uzak olsun ne yapıyorsa yapsın amman
Kesinlikle vefasızlık görüyorum mesaj dahi atma yeni birine git aşkını ilan et. Benle de tanışmak isteyenler oldu ben oralı olamadım. İnanın arkadaşlarımı da önceden tembihlemiştim bana bir şey demeyin diye ama bu da görmem için vesile oldu iyi oldu bir yerde. İnşallah geçecek önceki yaşattıkları gibi bu sondu artık 🙏🏻

X