Merhabalar. 3.5 seneyi asmıs uzak mesafe bir ilişkim vardı. Annelerimiz tanışmıştı. Ben ondan 1.5 yas büyüktüm o su an 27 yasında. Karsımdaki kişi son 2 senede evlenmek istiyordu bu meseleyi o kadar takıyordu ki ama gelin görün güven verebilen biri değildi. Bu arada ailesi ona uzakta yalnız kalmasın diye asırı evlilik baskısı yapıyordu ben varken bile yengeleri kız buluyordu. Köyde yaşıyor ailesi. Annesi beni arar evlilik için konusurdu. Daha sonraları emin oldum ki bu cocuk aslında büyük oranda narsistik hareketleri olan aşırı toksik biriymiş. Ailelerimiz çok uyumsuzdu. O da yalancı empatisiz cifte standartçı aşırı manipülatif kültürsüz küfürbaz yobaz zorba baskıcı tutarsız her defasında hayalet olup giden elveda demeyen kendisine yapılmasını istemediği şeyleri yaşatan biriydi. Belirsizlikte bırakırdı. Geldiği zamanlarda hep inandım tekrar kabul ettim ben de belli kişisel sorunlarda olduğum için kabul etmek adına zaaflarım oluşmuştu. Ben de evlenmek istiyordum ona inandığım vakitlerde ama bazı aksilikler durumu erteleyince bana cok öfke duydu. 3.5 sene boyunca istediği zaman sustu istediği zaman geldi kendisi söz verip birkaç kez aylarca susarak zamanı ileri attı tekrar geldi hemen evlilik istedi güven bile vermeden. Geldiğinde cok iyi oluyordu bi süre sonra kötü oluyordu. Berbat bi döngünün içindeydim. Bazı iyi zamanlarına kandım. Aşırı cektirdi bana anlatsam sayfalar sürer. O iyi zamanlar neydi? Çok tutarsız geliyor. İyi davranmaya calıstı belli dönemler hergün evlilik konularını açtığı hayal kurduğu oldu ama istediği şey istediği zamanda olmayınca dünyası basına yıkılan biriydi. Bu sebepten kendimi suçladığım da oldu. En son vedalaşalım dedim görüldü attı numaramı silmedi. 2 ay içerisinde birini bulmus profiline harf yazıp kilit koymuş. Ben aylardır bakmadım arkadaşım söyledi sonrasında baktım görücü usulü ya da kendi bulduysa da bi noktada ciddiyete girmişler. Ben hâlâ üzülürken bunu görmem beni çok etkiledi. Geçirdiğim 4 yıl için çok üzülüyorum. Yaşım 28.5 insanlar artık daha garip sevilmezsem düşünceleri aklıma üşüşüyor. Bu yaşadığım şok ve değersizliği nasıl atlatabilirim. Çevremde herkes kurtuldun diyor. Henüz o kafaya erişemedim istemsiz üzülüyorum inanamıyorum. Ki artık yavas yavas düşünmüyordum bile onu. Benle bunca evlenmek isteyen biri(aynı zamanda aylarca acıklama yapmadan susan da kendisi) kafaya takan biri nasıl atlatıp hayatına birini alabilmiş. Bir de onca ayrılık kavgaya rağmen numaramı ilk defa silmiş instagramdan da engellemiş ki ben asla yazmayan rahatsız etmeyen biriydim bi kere bile yapmadım bunu. Detaysız bir şekilde yazdım aslında düşüncelerinizi merak ediyorum.
Son düzenleme: