maşallah ,tam olarak tane tane ne yediğini bir daha yazar mısın ? Öğlen yemedin mi? Metabolizmaya kafayı yedırtecek neler yaptın da verdin söyle bakalım
Simdi sabah bir dilim ekmek , mutlaka haslanmis yumurta, biraz lor peynirle domates salatalik maydanozlu salata yapiodum, oglen midem fazla guruldayip beni rezil etmeye baslamissa yarim meyve, aksamda ana yemek neyse 3-4 kasik yiyince doymus gibi yapiodum.
Yesil cay , sade kahve ve bol su en fayda saglayan seyler oldu galiba midemi bastirmak konusunda.ama sekersiz
Aksam 18:30 dan sonra yemiyorum eger yersem cok yedim aman tanrim kilo alcam triplerine giriyodum .p bn diyete diyet demem yatarken karnim guruldamazsa :)
Metabolizma nasil manyaga dondu dersen , zaten uzun suredir az yedigim icin cok yavaslamisti ama bi iki gun kacamaklarim oluodu ve cenem agriyana kadr yemek yiyodum o sirada canlaniodu hemen şok etkisi yapip diger gun diyete baslaynca tekrar kilolar dokuluodu pitir pitir :)Simdi sabah bir dilim ekmek , mutlaka haslanmis yumurta, biraz lor peynirle domates salatalik maydanozlu salata yapiodum, oglen midem fazla guruldayip beni rezil etmeye baslamissa yarim meyve, aksamda ana yemek neyse 3-4 kasik yiyince doymus gibi yapiodum.
Yesil cay , sade kahve ve bol su en fayda saglayan seyler oldu galiba midemi bastirmak konusunda.ama sekersiz
Aksam 18:30 dan sonra yemiyorum eger yersem cok yedim aman tanrim kilo alcam triplerine giriyodum .p bn diyete diyet demem yatarken karnim guruldamazsa :)
Olmedim ama basimi yardim hahahbu arada çok az kalori alıyoruz gibi geldi neyse sen ölmemişsin demek ki bişi olmuyo bende devam edeyim bari
Hahah forumda acemi olunca mesajlara nasil cevap vercegimi karistiriyorum galiba :) bence isin ozu sporda benim uzerimde durmuyor o yakismiyor :)ahahaha çok eğlencelisin yaTamam ben de bunları uyguluyorum ,bende değişik bişi yaptın sandım peeeeehhhh neyse
Metabolizma nasil manyaga dondu dersen , zaten uzun suredir az yedigim icin cok yavaslamisti ama bi iki gun kacamaklarim oluodu ve cenem agriyana kadr yemek yiyodum o sirada canlaniodu hemen şok etkisi yapip diger gun diyete baslaynca tekrar kilolar dokuluodu pitir pitir :)
Tesekkur edermm:) bikac yerde okuduguma gore kilo vermeniz durdugunda sok etkisi yapip sasirtin metabolizmayi diyordu.surekli ayni rutine alisinca duruyormus. Bende sasirtmayi cok yemekten yana kullandim :) benim kadar abartmamak kosuluyla denemende fayda var fikrimce :)işe yarar mı yawwww denesem mi acaba :O
Tesekkur edermm:) bikac yerde okuduguma gore kilo vermeniz durdugunda sok etkisi yapip sasirtin metabolizmayi diyordu.surekli ayni rutine alisinca duruyormus. Bende sasirtmayi cok yemekten yana kullandim :) benim kadar abartmamak kosuluyla denemende fayda var fikrimce :)
Hahah alemsin , bir fazla yarisini yeseydin keske hahaha. Saka bi yana bende gaza gelip tekrar baslayacam yarin diyete bir ayda 4 kilo versem super olcakdenerim ,ağzım kilitlendi sanki hiç bir şey yemiyorum sabah 1 portakalla kahvaltı mı olur yawww
Hahah alemsin , bir fazla yarisini yeseydin keske hahaha. Saka bi yana bende gaza gelip tekrar baslayacam yarin diyete bir ayda 4 kilo versem super olcak
Ohoooo ona bakarsan benim net 8 vermem lazim daa, kapasitem belli hahah. Aslinda bu da benim taktigim 4 diyip 6 veriyorum o zman daha bi mutlu oluyorum :)benim 45 günde 10 kilo vermem lazım sen neden bahsediyosun heheeeeeeyyyyyyyyyyyy ,4 kilo diyon nispet mi yapıyon
Ohoooo ona bakarsan benim net 8 vermem lazim daa, kapasitem belli hahah. Aslinda bu da benim taktigim 4 diyip 6 veriyorum o zman daha bi mutlu oluyorum :)
Kac kilosun bu arada , ne zamandir diyet yapiyorsun
Allah kolaylik versin canim bize hakketen basa bela bu kilolar, kendimi hayattan soyutladigim zamanlari bilirim. En zor kismini atlatmissin zaten , callanetics egzersizlerini cok arastirmistim 5 kilo versen bile kaslari sekillendirdigin icin iki beden ince gosteriyormus bi yandan da onlari deneyebilirsinsadece 45 günde 10 kilo vermem lazım asıl vermem gereken 22kiloyu sorma nolur 3 haftadır falan diyet yapıyorum ..
Merhaba canim, ilk 10- 15 kilo cok rahat gdiyor bence biraz bogazi tutmak bile yetiyor. Inat ettikten sonra neden yapmayasin. Birinin hikayesind 2.5 ayda 18 kilo verdigi yaziyordu ama kisiden kisiye degisiyor tabi, verilmesi gereken kilo ne kadar fazlaysa o kadar cabuk dokuluyor deneyimime gore :)Merhaba, bende 23 Kasimdan beri diyetteyim 77.6 ile basladim diyete bugun tartildim 75.5 hedef 55.0 hemde ocak 15 e kadar kararliyim cunku kizim 8 yasinda gecen gun bana ben sisman anne istemiyorum dediginde şok gecirdim ve cok üzuldum herseye inat hayata inat verecegim kilolarimi ...
Merhaba canim, ilk 10- 15 kilo cok rahat gdiyor bence biraz bogazi tutmak bile yetiyor. Inat ettikten sonra neden yapmayasin. Birinin hikayesind 2.5 ayda 18 kilo verdigi yaziyordu ama kisiden kisiye degisiyor tabi, verilmesi gereken kilo ne kadar fazlaysa o kadar cabuk dokuluyor deneyimime gore :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?