• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kisa surede 86 dan 68 e indim . devam etmek icin motiveye ihtiyacim var

Yazilan her hikayeye inanasimda gelmiyor acikcasi
Benim diyetim sabah kalkinca sicak suya bugday cimi tozunu bir cay bardagi suya hazirlayip icmekle basliyor. ( bu beni rahat tuvalete cikariyor ve gunluk alabilecegim vitamini almami sagliyor )
Sonra hemen yesil cayimi demliyorum
Ve bir salatalik bir domates bir dilim peynir ile kahvaltimi yapiyorum ve ekmek bir dilim ( saat 9:00)
Oglen yemegimi 13:00 de yiyorum birgun haslanmis tavuk birgun izgara tavuk seklinde yaninda da bir kase yogurt
Aralarda yesil cay iciyorum
Ikindi gibi yani saat 15:30 da falan bi kase corba iciyorum cok acikirsam eger yoksa bu ogunu es geciyorum
Aksam yemegimi 18:00 de bol salata veya brokoli yogurtlu olarak tuketiyorum yatisim 12 yi buluyor eger acikirsam bi armut veya uzum yiyorum
Arti sabahlari bir saat tempolu yuruyus :))
Insallah bu azimle veririm diye dusunuyorum :)
Cok iyi bencee yaahuu, ama 7 den sonra aciksan bile yeme bence acikirsan erken uyu benim gibi:) ben diyete diyet demem yatarken karnim guruldamiyorsa haha en favori sozum :)

Mer
Yazilan her hikayeye inanasimda gelmiyor acikcasi
Benim diyetim sabah kalkinca sicak suya bugday cimi tozunu bir cay bardagi suya hazirlayip icmekle basliyor. ( bu beni rahat tuvalete cikariyor ve gunluk alabilecegim vitamini almami sagliyor )
Sonra hemen yesil cayimi demliyorum
Ve bir salatalik bir domates bir dilim peynir ile kahvaltimi yapiyorum ve ekmek bir dilim ( saat 9:00)
Oglen yemegimi 13:00 de yiyorum birgun haslanmis tavuk birgun izgara tavuk seklinde yaninda da bir kase yogurt
Aralarda yesil cay iciyorum
Ikindi gibi yani saat 15:30 da falan bi kase corba iciyorum cok acikirsam eger yoksa bu ogunu es geciyorum
Aksam yemegimi 18:00 de bol salata veya brokoli yogurtlu olarak tuketiyorum yatisim 12 yi buluyor eger acikirsam bi armut veya uzum yiyorum
Arti sabahlari bir saat tempolu yuruyus :))
Insallah bu azimle veririm diye dusunuyorum :)
merhabalar. Benimde rahat tuvalete çıkamama sorunum var. Buğday çimi tozunu araştırdım ama nerden alabileceğimi bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. Bu arada en az 10 kilo vermem lazım benim:(

Mer
merhabalar. Benimde rahat tuvalete çıkamama sorunum var. Buğday çimi tozunu araştırdım ama nerden alabileceğimi bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. Bu arada en az 10 kilo vermem lazım benim:KK43:

aradolu dogal urunler satan bir site burdan aliyorum ben

Metabolizmayi manyaga cevirmek olayini sevdim ama nakadar dogru bilemiyorum daha once de duymustum gerci bunu..ben bugun 2 tabak dolusu makarna yedim diyetin orta yerinde okadar canim cektiki ve suan aglamak uzereyim

Metabolizmayi manyaga cevirmek olayini sevdim ama nakadar dogru bilemiyorum daha once de duymustum gerci bunu..ben bugun 2 tabak dolusu makarna yedim diyetin orta yerinde okadar canim cektiki ve suan aglamak uzereyim

Merhaba , siz metabolizmayi sasirtma kismini cok yanlis anlamissiniz bu sekilde kilo vermeniz mumkun degil. Yediklerinizle degil sporunuzu yaparken sasirtma yontemi uygulanir. Yontemin ismi interval koşu / yürüyüş. Kisaca anlatayim, oncelikle
Yuruyusunuzu her sabah duzenli ac karnina yapmaniz lazim. simdi intervaldeki amac tam anlamiyla vucudu sasirtmak. 1-10 arasi sizin yuruyus hiziniz olsun . Once 3-4 temponuzda bir isinma yuruyusu 3-4 dk olabilir. Ardindan 7-8 tempoda bir kosu sonra 5-6 tempoda bir yuruyus ve tekrar 7-8 tempoda kosu bu sekilde devam eder ve en son 3-4 hizinda soguma. Bu sekilde yag yakimi daha hizli olur. Arastirmanizda fayda var , saglikla kalin

Merhaba yıllar önce zayıflama ma neden olan şeyi paylaşayım bi kot beğendim 29 bedeni kalmış sadece imkansız bacagimdan bile geçmedi ben 31giyiyodum tezgahtar kizda kabin dışında bekliyor tabi bu size olmaz falan demişti gurur yaptım olmadı diyemedim dışardan bağırıyor nasıl oldu diye çıktım tamam oldu dedim. Çok da pahali vve ogrenciyim son paramı verdim geldim eve. Korseyle denedim yine olmuyor derken onu astım dolaba 1 ay boyunca sabah akşam denedim sanki aksama kadar zayiflayacam :) dur az yiyim dur girdim derken 1 ayın sonunda onunla okula gittim tabi daracık önünü zor kapattım ama olsun :) belki sen de begendigin bişeyi bikaç beden küçük almalisin ki gaza gelesin

Back