• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kısa saçmı yoksa uzun saçmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar,şuan saçlarım katlı kesim ama küt şeklinde fakat saçalarım koyu renk boyalı açmak zor olduğu için yaklaşık3,4 aydır boyamıyorum.amacımsa sarıya dönmek uzun süre beklemekten sıkıldım.saçlarmı kısa kestireyim ve şuan hülya avşarın gibi sarıya boyatayım diyorum fakat kararsızım uzun zamandır kısa kestirmedim alışabilirmiyim bilemiyorum.kısa kesim bayanlara gidiyormu sizin yorumlarınızı bekliyorum

Yüz yapınız nasıl mesela yüz hatlarınız ufak görünümlü ise ben yakıştırırım bahsettiğiniz kısa kesimi ama ben kendime yakıştıramam meshela hep omuzlarımda dır saçımın boyu ne uzatırım ne kısaltırım çünkü yakıştıramıyorum siz yakıştırıyorsanız rahatlıkla yapabilirsiniz....a.s.

tatlım önemli olan saç kesiminin yüz yapına uyup uymaması. yakışabilir de yakışmayabilir görmeden birşey diyemeyiz. kaydirigubbakcemile5 ama kendi adıma ben kısacık saçlı kadınları hiçç beğenmiyorum.

uzun zaman uzun saç kullandım hemde ne bakımlarla
ben yemedim saçıma yedirdim valla
3 hafta önce bi sinirle saçımı kendim kestim
kuaför düzeltiyim derken baya bi kısalttı
ama valla dünya varmış
çok rahatladım

saçlarım oldukça düz kalın telli ve gür .ben birazda mecburiyetten kesitirdim bugün yani istediğim sarı renge ulaşabilmek için saçımda öneceden kalan kızıllık ve koyu bir renk olduğu için kendi rengi üzerine sarı açtırıcam. 3 aydırda boyamadım kestirdim fakat boyatmadım .biraz daha beklemeliymişim .sıkıldım artık bu renkten.

ben yıllardır kısa saç kullanıyorum minyon tipliyim ve çok hoş duruyo.uzun saçta hiç yakışmıyo nedense okadar sevmeme rağmen uzun saçı uzatmıyorum sırf buyüzden bide dalgalı saçlarım.renk olarakta kızıl tercihimdir

saçlarım oldukça düz kalın telli ve gür .ben birazda mecburiyetten kesitirdim bugün yani istediğim sarı renge ulaşabilmek için saçımda öneceden kalan kızıllık ve koyu bir renk olduğu için kendi rengi üzerine sarı açtırıcam. 3 aydırda boyamadım kestirdim fakat boyatmadım .biraz daha beklemeliymişim .sıkıldım artık bu renkten.

Bende aynı senin yaşadıklarını yaşadım 4 ay önce banada kuaför bu kızıl bölümden kurtulmak için
biraz daha beklemelisiniz dedi. O anda ani bir kararla saçlarımı kısacık kestirip röfle
boya hepsini bir yaptırdım. Yanlız benim saçımda yanıklar vardı yani bir hayli yıpranmıştı.
Onlarıda kestirmeden çözüm bulamazdık neyse mayıs ayında kestirdim evet çok rahat ettim
yazboyu kısa saç güzel ve kullanımı rahat ama sabahları uyandığımda ilk hali berbat
oluyor sırff bu yüzden nefret ettim her sabah mutlaka yıkıyorum şekil vermek için.
Bence iyice düşün derim....

bence uzun saç ya hangi model istersen kullanabiliosun fönlü olmadıı zaman bile toplayı cıkabiliosun

benim saçım çok uzun .Bence uzun saç çok güzel ben kendime çok yakıştırıyorum saçım kısa olsaydı asla beyenmezdim mesela..

Back