• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah uzun sacmi, sari kut ombreli sacmi

Saçınızı açtırmadan boyayın. Kahve, kumral, bakır vs. ışıltılı boyalarla hoş bir görüntü olur. 1 yıl önce yanmış saçı açtırmak pek mantıklı gelmedi. Demek ki kaldırmıyor. Yine elinizde kalmasın üzülmeyin sonra.

Saçınızı açtırmadan boyayın. Kahve, kumral, bakır vs. ışıltılı boyalarla hoş bir görüntü olur. 1 yıl önce yanmış saçı açtırmak pek mantıklı gelmedi. Demek ki kaldırmıyor. Yine elinizde kalmasın üzülmeyin sonra.
ama aslimda guzel hir cikolata kahvede olur ama actrma olacak onadda

Bence kestirme zaten doğal sacın rahatlikla bir tık açtırabilirsin ;) açıcıyla degil tabi daha açık bir renk tutar saçın bir iki ışıltıda attırdın mi tamamdır

Bahsettiğiniz kadar koyuysa uçlarda sarı tuhaf olmaz mı?
Beyazınız yokma kıymayın hiç saçlarınıza açtirarak. Ombre diye yola çıktım; bir süre element tablosu gibi dolaştım; altın, gümüş, dipler bakır... Şimdi platin oldum. Saç kalitesini sormayın, içler acısı...

Saçlarınızı rahat bırakın. Ayrıca sarı daha yaşlı gösterir
Katiliyorum. Sari sac buyuk gosterir. Belimi gecen siyah saclarim var gecen sene actirmaya kalktim cok pismanim. Yeni yeni toplanmaya basladi. Actirdiktan sonra her gun fon cekmek zorunda kaldim. Iki hafta dayanamadim. Parlak ve canli durmasi benim icin daha onemli. Ve evet siyah sert gosterir bu yuzden ben koyu kahveye boyuyorum ama sert gostermenin yaninda makyaji da daha hos gosterdigini dusunuyorum.

Saclarinin ucuna ve kulak hizana dogru küllu kuralla kendin boya atabilirsin yikadikca acılir guzrl bir ton olur.

Saclarinin ucuna ve kulak hizana dogru küllu kuralla kendin boya atabilirsin yikadikca acılir guzrl bir ton olur.
Aslinda biliyomusn hep boyle küllü lumral olmak istedim. Ama bir turlu tutmuyor arkadas yapamiyorlar. Bir hosteste gordum aman yarabbi atlayasim geldi hala hayatta o kiz kadar guzelini goremedim ama onun knedi saciudi sanirim kullu.kiz kendime yakisir meslek yapiyo vallahi

Koyu renk saç her zaman daha genç gösterir. Ayrıca ileride saçlarınız yoğun olarak beyazladığında isteseniz de koyu renge boyatamayacaksınız mecbur daha açık renklere gideceksiniz. Kırmızı yeşil gibi ekstrem renkler dışında bir saçta bir sürü ton olmasını ben demode ve yaptıranlar kusuruma bakmasın ama zevksiz buluyorum. Tek ve koyu renk daha enerjik stil sahibi ve net görünüyor

Canim simdi baktim aynada. Inanki o kadar parliyorki uzulmuyor degilim ama nedense cok olgun ve sert duruyorm
saçın rengini kırdırın ıyı bır kuaföre tam boyatmayın asla ya da ışıltı attırarak o koyuluğu kırabılırsınız çok ta güzel olur hemd e modern durur

Saçlarınızı rahat bırakın. Ayrıca sarı daha yaşlı gösterir
bu yoruma da yıllardır hastayımdır sarışınım çokta memnunum .yuz şekli genetık özellıkler cilt kalıtesı bebeksılıkle genç yada yaşkı gösterılıyor.ıster sarışın ıster esmer olun sonuç değişmaz saç işin bahanesi kuzum

Back