• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah uzun sacmi, sari kut ombreli sacmi

Aslinda biliyomusn hep boyle küllü lumral olmak istedim. Ama bir turlu tutmuyor arkadas yapamiyorlar. Bir hosteste gordum aman yarabbi atlayasim geldi hala hayatta o kiz kadar guzelini goremedim ama onun knedi saciudi sanirim kullu.kiz kendime yakisir meslek yapiyo vallahi
kullu kumrala boyamak zordur ve kullu kalmaz doreleşir yıkadıkça ana sacın çok acık kumral yada sarıysa kullu kumral o zaman harika tutuyor işte

Saçın yeni toparladıysa yazık elleme şanslısın toparlanmayıp kuru kısa da kalabilirdi ucunda kırık varsa aldır cok kisaltma derim ve düzgün bi kuaföre gidip akdeniz ışıltısı istiyorum de bende kuaförüm çok güzel ve doğal bisey doğal saçına %30 volume ile krem açığıyla hiç yıpratmadan çok güzel kullu golgelerle yuz ifadende yumusayip fresh durur ombre artık banal oldu yaptirmayin derim ayrıca kas yapınızla da alakalı olabilir minyoniseniz kaslarınız küt veya badem kaşsa ondandır kıl tekniği ile kavisli kas yüzünüzü yumuşatır genclestirir

kısa kestırıpn kendı rengınıze boyatıp sacı dınlendırmenızı tavsıye ederım bı kendıne gelsın
lısede boyatmaya baslamıssınız 30 yasımdayım dıyorsunuz 15 senedır o sac boyanıyor elınızde kalır sac artık yazık

bakım yagları yaparsınız maskeler bır dınlensın

Konu sahibi zaten 30 yaşındaymışsınız o saçlar yavastan beyazlayacak 3 5 seneye.
O zaman istemeseniz bile boyayacaksınız beyazlar kapansın diye zaten.
Bırakın dinlensin saçlarınız eminim kendi rengi çok güzeldir .
Ben şunu gördüm istediğimiz kadar boyayalım en çok yakışan kişinin kendi sac rengi oluyor.

Koyu saçın yaşlı gösterdiğini hiç duymadım.
Siz herhalde sıkılmışsınız ondan

Back