• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah uzun sacmi, sari kut ombreli sacmi

Dimi canim ya. Kendi sacim p kadar parlakki uzuluyorum. Her yil bu sac yaniyo kopuyo akillanmiyorum ve ilk defa kendi sac remgimi gordum. Herkes sasiriyor. Lise birde basladi bu saclar yanmaya.
Ben olsam hiç ellemezdim o parlaklığı bir kere daha kaybedersen bir daha yakalayamayabilirsin. Kahkül kestir mesela ve yanlardan dökülen yerlere hafif Balyajlar attır. Saçın kendini aman diyim elleme.

Ya ben saçıma kiyamazdim sanırım.boyadan yana yaşamışsınız sıkınt.ben olsam sadece kestirebilirdim.

Kizlar merhaba
Cok buyuk bir dert degil ama fikirlerinizi almak isterim. Konumu sac bolumune tasirsam cok fikir alamiyorum. Simdi saclarim cok kalitesiz yillardir bir acmaya boyamaya gelemez kolay kolay uzamaz.ama sebebi suki lisede basladim boyatmaya.kizillar sari saclar mavi siyah. Ne modaysa yaptim.sac pert. Yabi en son darbeyi gecen sene yedim ombrede bir guzel yandi ama ne yanma.diplerden koptu.4 gun sari sacla kaldim.hemen full guzel bir kuafor bulup boyadim koyi remge. Ordaki calisan dediki sacini oyle boyayacagimki bir daha boyaya getek duymayacaksin vallahi oyle oldu. Sac aydan aya bu kadarmi guzel olur tam kendi rengim. Sonuc bir seneyi az gecti suan kendi sac rengim.boyalar uclarina akti. Kendi rengim oldugu icon suam sacim parlak yumusak ve omuzlarimdan guzelce dokuluyor. Gelelim rengine cok koyu. Beyaz yok. Ama cok sert gosteriyor. Simdi diyorumki nasilsa artik kendi rengim ben bu saco guzel kut kestirsem uclarina bebe sarisi ombre yaptrsammi. Ama dipler lendi renk sadece uclara olacak. Yada yoksa birakayim kendi rengim belime kadar inecek. Ama kendimi aynaya bakinca yasli hissediyorm sorun orda. Acaba gecicimi. Sizde uzun siyah sacmi yoksa kisa ombreli havali bir sacmi
Benden nacizane tavsiye sacinda beyaz yoksa hic boyatma ama kendi dogal rengine brushlight islemi yaptirip isilti katabilirsin tarakla minik minik darbelerle yapilan bir islem ve hem dogal duruyor hemde ifadeyi cok yumusatiyor cok bakimli duruyor sac.. benimde saclarimda boya var beyazlarim oldugu icin boyatiyordum bu islemi duydugumdan beri kendi rengime donmeye calisiyorum brushlight yaptirmak icin sacin kendi rengi olmasi gerekiyor cunku hem surekli dip boyasida yaptirmaya gerek olmuyor..

Hehe bölüm kurallarına aykırı da olsa en azından doğru bir konu açmış :KK66: sanırım okuduğu bir kitaptan etkilenmemiş :KK66:
Kitap okuyanların, kitaptan etkilenmesi gayet normal, birgün okursan (ama şöyle etkileyici bir kitap) sende etkilenirsin belki belli olmaz ;)

Bence kısa ve ombreli. Ben sarı saç hastasıyım. Benimkiler de platin ve kutten birazcik uzun,omzuma ulaşamıyor. Hem beyaz tenliysen yakışır. Aslinda sari tenlilere cok yakışıyor. Ben uzun sacta pek sevmem herkese yakışmıyor gercekten ne o oyle pırasa gibi puskul puskul:dondurma:
Degisiklik olur hem senin icinde.

Kitap okuyanların, kitaptan etkilenmesi gayet normal, birgün okursan (ama şöyle etkileyici bir kitap) sende etkilenirsin belki belli olmaz :KK66:
Ben senden de çok kitap okumuşumdur eminim (s.dik yarıştırmak için yazmadım) ama nedense hiçbirinden etkilenip de gelip buraya konu açmadım.
Hmm sanırım dikkat çekmek gibi bir niyetim yok belki de ondandır :)

Kitap okuyanların, kitaptan etkilenmesi gayet normal, birgün okursan (ama şöyle etkileyici bir kitap) sende etkilenirsin belki belli olmaz :KK66:
Bak konusmayayim diyorum zorla agzimi actiriyorsun. Senin gibi kitap okuyacagima ortada yalanlarla fink atacagima hic okumam daha iyi

Dimi canim ya. Kendi sacim p kadar parlakki uzuluyorum. Her yil bu sac yaniyo kopuyo akillanmiyorum ve ilk defa kendi sac remgimi gordum. Herkes sasiriyor. Lise birde basladi bu saclar yanmaya.
Saçlarım koyu dediniz ombre bebek sarısı yaptıracaksınız ve yine yanacak, ayrıca küt kestireceksiz iyice kısalacak. Ben de kendi renginiz üzerinden hafif ışıltı taraftarıyım en fazla. Boyasız saç gibisi yok bence, hem beyazınız yokmuş ne güzel. Bence ombre yaptırmayın.

Saçlarım koyu dediniz ombre bebek sarısı yaptıracaksınız ve yine yanacak, ayrıca küt kestireceksiz iyice kısalacak. Ben de kendi renginiz üzerinden hafif ışıltı taraftarıyım en fazla. Boyasız saç gibisi yok bence, hem beyazınız yokmuş ne güzel. Bence ombre yaptırmayın.
Canim simdi baktim aynada. Inanki o kadar parliyorki uzulmuyor degilim ama nedense cok olgun ve sert duruyorm

Canim simdi baktim aynada. Inanki o kadar parliyorki uzulmuyor degilim ama nedense cok olgun ve sert duruyorm
İyi bir kuaförde ifademi yumuşatmak istiyorum o nedenle hafif ışıltı yapmak istiyorum diyebilirsiniz. Ama çok koyu ise renk tonunu çok iyi ayarlamaları lazım yoksa çiğ durur. İfadenizi sertleştiren bir diğer unsur da kaş şekliniz olabilir saç rengi dışında.

İyi bir kuaförde ifademi yumuşatmak istiyorum o nedenle hafif ışıltı yapmak istiyorum diyebilirsiniz. Ama çok koyu ise renk tonunu çok iyi ayarlamaları lazım yoksa çiğ durur. İfadenizi sertleştiren bir diğer unsur da kaş şekliniz olabilir saç rengi dışında.
Kaslarim allaha kaldi. Inan cozumu yoj. Nasil alacagimi sasirdim her turlu sert galiba siyah diye. Kirdirmak isedim kirmafi sactan acik olmaz dedi. Bak dusun kendi sac remgim o kadar ki siyah

Back