Saç Kesim Şekilleri kısa saç

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Jut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
340
4
96
Ankara
Saçlarım omuzlarımda ama çok kısa kestirmek istiyorum tereddğtlerim var tabi çünkkü minyon bir yüzüm yok diktörgen seklinde bi yüz şekline sahibimve burnum yüzüme oranla uzun ve kemerli( bu konuda yardımcı olabilir misinz? Yüzüme gider mi?? veya kestirmekten vazmı geçsem :S

bence kestirme çok piman olursun canım ..

Saçımı maalesf düzleştiricisiz kullanamıyorum o da çok zamanımı alyr.. ve bu aralar zamana çok ihtycm var saçmla fazla uğraştrmucak pretk bi modal istyrm sadece o da kısadan bbaşka gelmedi aklıma

sende haklısın ama 2 dkkada saçı düzleyen bi düzleştirici al.. kısa saçada 2 saat uğraşırsın jöleyle nasıl şekil versem diye.uzatmasıda ayrı bir dert..sen bilirsin yinede :)

bence hayatım sen önce bir resim koy bir yüzünü görelim ancak kısa saç kullanımı kolay olmasına karşın iddalı bir modeldir.bende kısa saç kullanıcısıyım ve çok ta memnumum sadece kullanmasını bileceksin :)) arkadaşlarımın tepkisi de gayet güzel herkes cok modern bir saç kesimi olduğunu ve yakıştığını söylüyor.Umarım yanlış bir karar vermezsin.

...............................

Son düzenleme:
eğer saçlarını hep toplu kullanıyosan kısa saçın bi eksisi olmaz sana üstelik hava katar. benim kız kardeşim de kıca saç kullanır önler perçemler biraz uzun arkalar ve tepeler kısa çok da ufak bi yüzü yok ama ona çok yakışıyo. uzun saçı fönlemedikten sonra kullanmamın bi anlamı yok ha toplu durmuş ha kısa

dışarı çıkarken düzleştirici olmadan kullanamyorum zaten saçlarım çok kabarık yüzümde çok büyük oldugu için kısa saç daha kötü göstereck diye korkuyorum

doğru bi modelle yüzünü küçük ve ince gösterebilirsin önlerde uzun katlarla olabilir mesala

bende yeni kestirdim saçlarımı kısacık 2dk da şelik alıyo çok rahatt
ve kullaşlı tavsiye ederim ama yüzüne gider mi bilemicem denemeden anlıyamazsın

yüzün bence gayet düzgün ve kısa saç seni daha dikkat çekici yapabilir.Bence sen bugün kendine bir model seç ve kestir.Birde kesilen saçların uzun olursa sakla sonra çıt çıt gibi kullanırsın

peki ebru destanın bu modeli gibi kestirsem yakışır mı çok kısa da değil ve kahkül var biraz..??

Eklentiler

• $ebrudestan.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 66
bence bu model yine fön isteyecek istersen bundan biraz daha bir kısa bir model seç canım bana sorarsan tabii ki hemen yıka ve çık kullanabileceğin bir model

henüz kesim yaptırmadım çünkü mezunyt için resm çektrcgm ondn sonra kestirmeyi planlıyorum haftaya gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…