cok tsk ederım erınona 1.sı ve 2.sıne bayıldımopuyorumnanaktan
bende bazılarını begendim değişikolabilir ama ben cesaret edemem heralde çok laf olur ığğ çekemem milleti :)
http://www.modaport.com/wp-content/uploads/2008/08/askili-gogus-dekolteli-gelinlik.jpg için Google Görsel Sonuçları
yukarıda ki link tede bir çok model var fakat sen anladığım kadarıyla hem mini hem uzun etek üst üste olsun istiyorsun.
Böyle olması için altta ki mini eteğin dar olması lazım aksi halde üstteki çok pot olur.
bence mini, dar bir elbise şeklinde yaptır ve üzerine kabarık uzun bir etek yaptır.
Eteği elbisenin üzerine giyersin düğün sonrasında eteği çıkarıp miniyle kalırsın.
yani demek istediğim alttaki tek parça olmalı,
canımcım bak sana böyle birkaç model buldum,ama benim anladığım sen öncesinde uzun olup sonrasında bi şekilde çat diye bi parçasını çıkarıp kısa etege dönüştürebilecegin bir şey arıyorsun,istersen tasarım konusunda yardımcı olabilirim seninle fikirlerimi paylaşarak veya çizerek..Veya özel tasarım diktirtmeye durumunuz yoksa bir tavsiyede bulunabilirim eger iki parça bi gelinlik alırsan nikah sonrasında altındaki uzun eteği çıkartıp yerine kısa bir etek geçirebilrsinkaydirigubbakcemile2böylece istedigin ortamada uygun olursuun:):dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?