Gelinlik Modelleri kısa eteklı gelınlık:)

Süper olur. Straplez çift parça yaptırırsın, düz kısa da bir etek..
Bir tanıdığım aynen böyle yaptırmıştı, çok güzeldi.

yorumun ıcın tsk ederım cnm ya bende cok ıstıyorum hem bırazda farklı olsun ıstıyrum

magıclovecum ewet cok guzel olur dugunde normal uzun olsun ıstıyorum eglenmeye gıttgımızde :)) bende converse hastasıyım beyaz taslı converse dusunmustum bende .) ama ıste bı resım bı model bulamadım maleseff

Senin için baktım canım ama pek hoş birşey bulamadım, iki parça da yok pek.
En hoşuma giden bu oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
cok tsk ederım cnm ewet bunun üstü cok guzellmıs ama ben altını mını amakat kat olsun ıstıyorum:9zemuszemus

Senin nasıl bişey istediğini biliyorum ama bu gevurlarda iki parça modası mı yok anlamadım ki, sinir geldi uğraşmıcam artık

-tatlicadiarzu-

afro benbir düğünde görmüştüm gelin senin dediğin gibi tam diz üstü kat kat kabarık bir gelinlik giyiyrdu altındada dize kadar beyaz converse vardı çok ilginç gelmişti bana ama bir okadarda keyifliydi :)

hadisenin konserinde giydiği beyaz kısa kabarık etekli kıyafeti hatırlayan vardır...ben onu çok beğendim..gelinliği andırıyo o tarz bişey olabilir..tabi 10 cm daha uzunu..

ben bunu beğendim,çok şık ve tüylüopuyorumnanaktan

hadisenin konserinde giydiği beyaz kısa kabarık etekli kıyafeti hatırlayan vardır...ben onu çok beğendim..gelinliği andırıyo o tarz bişey olabilir..tabi 10 cm daha uzunu..

cnm tsk ederım ben baktım ama o resmı bulamadım rıca etsem ekleyebılırmısın:asigim:

Canim bu benim cok hosuma gitti insallah seninde hosuna gider ben bayildim yaneeeeee :asigim:

dıptıscım aksam aksam ugrastırdım senı ama degdı bee:) harıkaymıss gerceten kolları harıcc superzemuszemusteskur ederım

Rica ederim Güzelim ne demek yani biz ne güne burdayiz dimi yerimseniben

walla cok begendım cnm ya bunun ıc etegıde fıfrfırlı olcak beöle fıfrfırlı fırfırlıı ahhhh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…