Meme protezi alt kısımda sertlik

ezgimelodi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
63
8
6
22
Fotoğraf atmak isterdim ama belli olmuyo.Masaj yaparken fark ettim dikişlerime yakın bi yerde böyle damar gibi morumsu bir görüntü var ellediğimde sert ama aşırı deşil dalgalı dalgalı bir his ağrı falan yok.İç kanama veya hematom olabilir mi ya da kist mi diye düşünüyorum .Dediğim gibi hafiften mor.Doktorum uzakta maalesef ona gidemiyorum ,6. ayımdayım aynı şeyi yaşayan var mı

Fotoğraf atmak isterdim ama belli olmuyo.Masaj yaparken fark ettim dikişlerime yakın bi yerde böyle damar gibi morumsu bir görüntü var ellediğimde sert ama aşırı deşil dalgalı dalgalı bir his ağrı falan yok.İç kanama veya hematom olabilir mi ya da kist mi diye düşünüyorum .Dediğim gibi hafiften mor.Doktorum uzakta maalesef ona gidemiyorum ,6. ayımdayım aynı şeyi yaşayan var mı
Çok geçmiş olsun.İnsallah geçici biseydir başka estetik cerrahiye git.Benim doktorum da hastaneden ayrılmış ne mesaj atıldı ne bilgilendirildi ben yazdım Instagramdan kapı duvar doktor cok önemli gerçekten.Benimde 10 ayım hala batisma ve sızlama. Var icerden devlet hastanesine gideceğim.

Benim bacağımda ve bileğimde var dikiş atılan yerlerde yağ bezesi gibi toplanma. Normal diye düşünüyorum damarlar büzüşmüştür dikiş atılırken et çekmiştir vs 15 yıl geçmiş olmasına rağmen dokununca hala sızlar o kısımlar bende…eğer dışarıdan kötü görüntü yoksa problem etmeyin ama tabi yine de önce bir kontrol ettirmenizde fayda var ne olur ne olmaz

Back
X