• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısa boylu anneler...

sanırım aranızda en kısa olan benim :) 1.45 civarında boyum üstelik te 36 kiloyla hamile kaldım..ayak numaram da 35..çatı muayanesinde normal doğumun biraz zor olabileceğini ama denemekte fayda olduğunu söylemişti drum..36+7 de suyumun gelmesiyle doğuma alındım 4 cm açılmayla..maalesef hiç sancım yoktu ve nst de bebeğin kalp atışları yavaşlamıştı riske girmek istemedim o yüzden drumun suni sancı teklifini geri çevirdim ve sezaryan olmak istediğimi söyledim..eğer bi sorun çıkmazsa dene derim normal doğum gibisi yok bende keşke deneseydim diyorum şimdi..

annem 1.50 boyuyla çatır çatır ikiz doğurmuş ayaklarıda 36 numara. arkadaşım 1.50 en fazla ve 43 kiloda hamile kaldı bir ay erken doğurdu ama o da normaldi. korkmayın derim ben boy acısından.

boyum 1.58
ayakkabı numaram 35(ama şimdi şişlikten 36-37 arası)
bu ayakkabı numarası olayı bana çok mantıksız geldi.

sanırım aranızda en kısa olan benim :) 1.45 civarında boyum üstelik te 36 kiloyla hamile kaldım..ayak numaram da 35..çatı muayanesinde normal doğumun biraz zor olabileceğini ama denemekte fayda olduğunu söylemişti drum..36+7 de suyumun gelmesiyle doğuma alındım 4 cm açılmayla..maalesef hiç sancım yoktu ve nst de bebeğin kalp atışları yavaşlamıştı riske girmek istemedim o yüzden drumun suni sancı teklifini geri çevirdim ve sezaryan olmak istediğimi söyledim..eğer bi sorun çıkmazsa dene derim normal doğum gibisi yok bende keşke deneseydim diyorum şimdi..

bunu gördüğüm çok iyi oldu bende bu boy ve kilo ölçülerindeyim yakın zamanda gebelik planlıyorum ve sorun olur mu, taşıyabilir miyim, erken doğum olur mu gibi şeyleri sık sık düşünüyorum. Ama sağlıklı olduktan sonra bebekte de sorun olmaz diye düşünüyorum. Umarım bende hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeğimi dünyaya getiririm zaten benim normal doğum ısrarım yok bu durumum yüzünden bebeğimi riske atmak istemiyorum yani kendim acı çekmemle felan alakalı değil. Yeter ki doğacak zamana sağlıkla gelsin..

Back