merhaba hanımlar, ben 35. haftada hamileyim... ilk bebeğimi bekliyorum, minik bir kızımız olacak inşallah...
doktorum bana boyumun kısa olduğu için daha erken doğum yapabileceğimi, hazırlıklı olmam gerektiğini söyledi... ve bebek çok iri olursa sezeryan şart dedi. (gerçi kızım bayağı minik, 34. haftada 2.100 gr'dı)
normal doğum yapan kısa boylu anneler, kaçıncı haftada doğum yaptınız ve doğumunuz nasıl geçti?? deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
kızlar ben bebek hemşiresiyim bu işin pek boyla değilde çatı genişliğiyle alakası var.. aslında tıpta şöyle bir orantı var ayak numaranız 38 ve üstüyse rahat rahat normal doğuma alınabilirsniz (tabiki baska komplikasyonlar yoksa, herşey seyrinde gidiyorsa) yani ayak numaralarmıza dikkat
kızlar ben bebek hemşiresiyim bu işin pek boyla değilde çatı genişliğiyle alakası var.. aslında tıpta şöyle bir orantı var ayak numaranız 38 ve üstüyse rahat rahat normal doğuma alınabilirsniz (tabiki baska komplikasyonlar yoksa, herşey seyrinde gidiyorsa) yani ayak numaralarmıza dikkat
benim boyum da 1.55 ve normal doğum yaptım bebeğim 2740 doğdu
şimdi 5 aylık hamileyim inşallah yine normal olur
ayyy darısı bana inşallah... çok sevindim canım... inşallah bu hamileliğinde normal olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?