En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Seda Sayan ın sunduğu bir yarışma vardı ,erkekler hep eşlerini tutuyordu,kvler eziliyorduKendine gelince insan kv yi suçlu buluyor da,karşı tarafta başkasına bakınca gelini cadoloz görüyor
Şimdi senin kayınvalide olman bize göre bir tık yakın olduğu için biraz daha yumuşak olursunYada kaynana taraflı
İki tarafta az değil

Kankamm gene bomba gibi gelmissin

Ablam hiç sorma gezmelerdeyim cosmuş gene kk hatunları bayıldım tariflere senden de bi tarif bekleriz renk kat
O artık benim kankam

Ooo iyi o zaman ben de merak etmeye başlamıştımYapacağım canım inşaallahBu sefer sen katılmıyor musun

O artık benim kankam
Eki Görüntüle 1951222

Ooo iyi o zaman ben de merak etmeye başlamıştımYapacağım canım inşaallahBu sefer sen katılmıyor musun

Tamam senin kankan olsun sana verdim zaten saçlar tam shapes iki yandan örerdi hep
Canim ablam ya sende olmasan zaten
Uzun zamandır senden tarif göremiyorum merakla bekliyorum

Tamam senin kankan olsun sana verdim zaten saçlar tam shapes iki yandan örerdi hep
Canim ablam ya sende olmasan zaten
Uzun zamandır senden tarif göremiyorum merakla bekliyorum
@shapes bak Hazal kankalığımızı onayladı
Selenofil biz @shapes ile şu sebeple kanka olacağız:Ben onun tarifin aynısını yapacağım ve sebze kardeşi olacağız
İnşaallah canımAma çok büyük umutlar bağlamayın klasik sebze yemeği yapacağım

A aaa Nevoş ablam bu işte bi iş var aslında shapesimle bizim kankaligimiz irmik kardesligimize dayaniyo.
Hemen bi açıklama bekliyoruz
Gerçi bilemiycem belki de bana özeldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…