Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayrılı gunnnler efendim ben kazanmalıyım bu yarısmayı bebe hediyesiHayırlı günler hatunlar
Birsürü teyzesi oldu bak minnoşunun kazanırsan hediyesi olmuş olacak, kız olursa çeyizine koyarsınhayrılı gunnnler efendim ben kazanmalıyım bu yarısmayı bebe hediyesi
ay valla ya teyze bollugu olcak he ohhhherkek olursa gelinime veririm diycem ama begenmez kesinBirsürü teyzesi oldu bak minnoşunun kazanırsan hediyesi olmuş olacak, kız olursa çeyizine koyarsın
ay valla ya teyze bollugu olcak he ohhhherkek olursa gelinime veririm diycem ama begenmez kesin
sımdiden yapıcam ogluma ceyız oglum masraf yapmasın kullansın gelin ne var canımBeğenmezse sen kullanırsın
Çok da incelemesin alt tarafı eşyasımdiden yapıcam ogluma ceyız oglum masraf yapmasın kullansın gelin ne var canım
Şimdiden kaynanalığa mı başladınay valla ya teyze bollugu olcak he ohhhherkek olursa gelinime veririm diycem ama begenmez kesin
Benden de kotu kaynana olur he cok cadiyimdirŞimdiden kaynanalığa mı başladın
Hahaha kötü kaynanasımdiden yapıcam ogluma ceyız oglum masraf yapmasın kullansın gelin ne var canım
Artik bdv de kaynanalari savunucamHahaha kötü kaynana
Bizim zamanımızda gelinler nasıl olur acabaHakederlerse cadı oluruzBenden de kotu kaynana olur he cok cadiyimdir
Bebek erkek olursa öyle yaparsınKız olursa tam tersiArtik bdv de kaynanalari savunucam
Daha rengim belli degil bu yuzden duruma gore taraf secicemBebek erkek olursa öyle yaparsınKız olursa tam tersi
Hakkınızda hayırlısı olsunDaha rengim belli degil bu yuzden duruma gore taraf secicem
Kaynana olarak gelir bdvye konu acarsin gelinim şunu yaptı bunu yaptı diyeDaha rengim belli degil bu yuzden duruma gore taraf secicem
Bazıları da eski konularında kv hakkında eleştirileri varsa bulur,sen de kv ye demiştin derKaynana olarak gelir bdvye konu acarsin gelinim şunu yaptı bunu yaptı diye
Hatta hatta gelinim ceyizleri kullanmadı ne yapmaliyım diye sor
Gelin kaynana yarışmaya katılırlar..Sonra gelin kazanınca büyük kavga çıkarYada bizim kaynana kazanır yine kavga çıkarOlan oğluna olurKaynana olarak gelir bdvye konu acarsin gelinim şunu yaptı bunu yaptı diye
Hatta hatta gelinim ceyizleri kullanmadı ne yapmaliyım diye sor
Seda Sayan ın sunduğu bir yarışma vardı ,erkekler hep eşlerini tutuyordu,kvler eziliyorduKendine gelince insan kv yi suçlu buluyor da,karşı tarafta başkasına bakınca gelini cadoloz görüyorGelin kaynana yarışmaya katılırlar..Sonra gelin kazanınca büyük kavga çıkarYada bizim kaynana kazanır yine kavga çıkarOlan oğluna olur