• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Seda Sayan ın sunduğu bir yarışma vardı ,erkekler hep eşlerini tutuyordu,kvler eziliyordu:olamaz:Kendine gelince insan kv yi suçlu buluyor da,karşı tarafta başkasına bakınca gelini cadoloz görüyor:KK53:
Şimdi senin kayınvalide olman bize göre bir tık yakın olduğu için biraz daha yumuşak olursun:KK53:Yada kaynana taraflı:KK45:
İki tarafta az değil:KK53:

Kankamm gene bomba gibi gelmissin :rolleyes:

Ablam hiç sorma gezmelerdeyim cosmuş gene kk hatunları bayıldım tariflere senden de bi tarif bekleriz renk kat :21:
O artık benim kankam:sinirli:
1486411343268.jpg

Ooo iyi o zaman ben de merak etmeye başlamıştım:KK60:Yapacağım canım inşaallah:KK19:Bu sefer sen katılmıyor musun:KK60:

O artık benim kankam:sinirli:
Eki Görüntüle 1951222

Ooo iyi o zaman ben de merak etmeye başlamıştım:KK60:Yapacağım canım inşaallah:KK19:Bu sefer sen katılmıyor musun:KK60:
:D
Tamam senin kankan olsun sana verdim zaten saçlar tam shapes iki yandan örerdi hep :P
Canim ablam ya sende olmasan zaten :KK74:
Uzun zamandır senden tarif göremiyorum merakla bekliyorum:KK72:

:KK70:
Tamam senin kankan olsun sana verdim zaten saçlar tam shapes iki yandan örerdi hep :p
Canim ablam ya sende olmasan zaten :KK74:
Uzun zamandır senden tarif göremiyorum merakla bekliyorum:KK72:
@shapes bak Hazal kankalığımızı onayladı:KK45:
Selenofil Selenofil biz @shapes ile şu sebeple kanka olacağız:Ben onun tarifin aynısını yapacağım ve sebze kardeşi olacağız:KK53:
İnşaallah canım:KK60:Ama çok büyük umutlar bağlamayın klasik sebze yemeği yapacağım:KK45:

@shapes bak Hazal kankalığımızı onayladı:KK45:
Selenofil Selenofil biz @shapes ile şu sebeple kanka olacağız:Ben onun tarifin aynısını yapacağım ve sebze kardeşi olacağız:KK53:
İnşaallah canım:KK60:Ama çok büyük umutlar bağlamayın klasik sebze yemeği yapacağım:KK45:
A aaa Nevoş ablam bu işte bi iş var aslında shapesimle bizim kankaligimiz irmik kardesligimize dayaniyo.:KK70:
Hemen bi açıklama bekliyoruz:p
Gerçi bilemiycem belki de bana özeldi :halay::deli:

Son düzenleme:
Back