En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Sizi kutluyoruz efenim

Oy alamadım ama tebrik almak benimde hakkım

Tatlısı şimdi birşey diyemedim, burdada pazarda taze taze duruyorlar, herşey her mevsim var ama cebeci zarar, kabağın , patlıcan ın kilosu 7 lira canım çekti mecbur aldım

Dogru artik her hevsimde her sey var ama ama böyle yaparak dünyanin dengesini bozuyoruz.ben de gecen o güzel yesil kabaklari görünce dayanamayip aldim:)Ama ben yurt disindayim memleket hasretinden yaptim:)

Dogru artik her hevsimde her sey var ama ama böyle yaparak dünyanin dengesini bozuyoruz.ben de gecen o güzel yesil kabaklari görünce dayanamayip aldim:)Ama ben yurt disindayim memleket hasretinden yaptim:)
Sürekli mevsim sebzeleri de yenilmiyor, gerçi ben 1 hafta aynı sebzeyi yiyebilirim ama yani olmuyor , neredesin? Önümüzdeki kategori dünya mutfağı , olduğun yerin mutfağından bu tarif yaparsın artık bize

Canımız da çekmesin
Ben almıyorum
Kasım'dan Mayıs hatta Haziran 'a kadar bizim eve biber,domates,salatalık,patlıcan,kabak,fasulye yani yaz sebzeleri girmez..Özleyelim yazın daha çok seviyoruzKuru biber,fasulye,bamya , patlıcanlarım var.Kavanoz menemenlerimBirde buzlukta biber,domates

nevoş kuru patlıcan dolmasına bayılırım yapıyorsunuzdur dimi canım istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…