Canim biz bu yemekleri yaptiktan sonra kategori kis sebzesi olarak degisti yani yapacak bisey yok artik :))sadece sebze yemegiydi kategori biz katildigimizda ; )
Canim biz bu yemekleri yaptiktan sonra kategori kis sebzesi olarak degisti yani yapacak bisey yok artik :))sadece sebze yemegiydi kategori biz katildigimizda ; )
Nananais ,bir bakıyorum oylama yapılmış , bir bakıyorum yeni kategori ve onlarca yemek. Takip etmekte bile zorluk çekiyorum. :)
Yemeklerim hep dar zamanlarda çabuk çabuk yapılıyor. Pek sanmıyorum , belki başka bir bahara :)
Dün menemen , bugün hazır mantı. Yarın menumde kıymalı yumurta var mesela :)
Pratik yemekler kategorisi olursa belki :)
Pekiii birsey sorucam kis sebzeleri oldu ya simdi istersek bizim tarifi degistirme hakkimiz olucakmi.. kis sebzeleri diye degistirilmeden onceki yarismacilar icin yani
Nananais ,bir bakıyorum oylama yapılmış , bir bakıyorum yeni kategori ve onlarca yemek. Takip etmekte bile zorluk çekiyorum. :)
Yemeklerim hep dar zamanlarda çabuk çabuk yapılıyor. Pek sanmıyorum , belki başka bir bahara :)
Dün menemen , bugün hazır mantı. Yarın menumde kıymalı yumurta var mesela :)
Pratik yemekler kategorisi olursa belki :)