• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kış parfümlerii

turkuazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
570
1
96
İzmir
merhaba arkadaşlarr:) kışın daha ii gidicek parfümler hakkında bilginiz warsa paylaşalım.ben şu an nina ricci kullanıorum ama kışın bras daha baharatlı ağır şekerli notalar hoşuma gidiyor.fikirlerinizi bekliorumkaydirigubbakcemile5

Ben Narciso Rodgriuez kullaniyorum!!:delphin:

Biraz agir ve kalici bir parfüm ama muhtesem kokuyor!!:utangac:

Azicik pahali ama tavsiye ederim:asigim:

lolita lempicka kullanmıştım gerçekten süper. şu an nina ricci kullanıorum ama çiçek elma karışımı bras daha çekici bi koku istiorum aslında

merhaba arkadaşlar
benden size tavsiye gıvency very ırrestıble nişanlım bayılıyo başka parfüm kullanamıyorum
3 senedir aynı parfümü kullanıyorum gittiğim her yerde soruyorlar mutlaka kokusuna bakın

insan kışın daha seksi kokmak istiyo, kışın soğuğuna inat sıcak bir koku yani. ama başkalarında beğendiğim kokuları kendimde pek beğenemiyorum.

buğday tenliyim ve cildim yağlı, bu sebeple bazı kokular bana gitmiyor ya da kalıcı olmuyor sanırım.

yaz kokusu seçmek kolay da; kışşş zorluyor. gucci 2 aldım, enfes kokuyor; fakat kalıcı değil, gitti verdiğim para :tomato:

armani diamonds kullanıyorum bir de süper, tam benlik; ama hem kış için hafif hem de seksi kokmuyor! :1no2:

narciso istiyorum ama çok pahalııı ben de lolitayla idare ediyorum şeker şeker geziyorum ortalıkta

Back