kış ortasında bahar esintileri,benim tatlı balkonum:)

mercan2003

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
152
1
118
İzmir
arkadaslar ben de evimin fotograflarına ilk olarak hali hazırda arsivimde bulunan balkon fotograflarımla baslamak istedim,malum izmirliyiz biz de balkonun yeri çok ayrıdır bilen bilir:16:bakalım sizinde içiniz ısınıcak mı:3: bu görüntüler baharı hatırlatacak mı size de?:16:

$2012-06-009.webp$DSCF0074-001.webp$DSCF0075-001.webp$DSCF0078-001.webp$DSCF0079-001.webp$DSCF0105-001.webp$DSCF0106-001.webp$DSCF0416-001.webp$DSCF0103-001.webp

öncelikle maşallah demek istiyorum ya
bir balkon bu kadar mı şirin olur ya, sev beni diyor resmen, ben Ankaradayım ve şu an bu balkona bakıp yaz günlerini anımsıyorum, o kadar hoşuma gitti ki:)Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin:)))o saksıların modelleri ,beyazı pembesi, ortancalar,Allahım bittim resmen ya, maşallah:) güle güle oturun çiçek bahçenizde:)

Canım Balkonunu çok beğendim.Yerleri çim halı mı diye çok merak ettim.
İstanbul gibi yeşil ve mavinin bulunduğu bir şehirden Ankaraya geldiğimde ne kadar az yeşil alan bulunduğunu görünce doğal olarak çok üzüldüm,çok yadırgadım.
Bu yüzden bu tarz bir balkon planıda ben yaptım gerçi o kadar çok yağış ve kar yağıyor ki ne kadar kullanışlı olur diye her kafadan bir ses çıkıyor ama özellikle yerleri çim halı kaplatma konusunda kararlıyım. İzmir'de kışın filan çok sorun yaşamıyorsundur gerçi ama yinede memnunmusun bir sorun çıkarıyor mu yer kaplaman.

çok güzel şimdi orda olmak vardı:34::34:güle güle otur canım mis gibi bir balkon

çok güzel ev müstakil mi yoksa birinci kat mı onu merak ettim bir de katlamalı cam yok galiba sonuçta izmirin kışını iyi bilirim güneş yoksa oturulmaz katlamalı camlarla yazmış gibi oturmak mümkün..

oy oy oy yani dışarda kar yağarken harbiden içim ısındı kıskandım ya banane bende istiyorum:DDD

Canım Balkonunu çok beğendim.Yerleri çim halı mı diye çok merak ettim.
İstanbul gibi yeşil ve mavinin bulunduğu bir şehirden Ankaraya geldiğimde ne kadar az yeşil alan bulunduğunu görünce doğal olarak çok üzüldüm,çok yadırgadım.
Bu yüzden bu tarz bir balkon planıda ben yaptım gerçi o kadar çok yağış ve kar yağıyor ki ne kadar kullanışlı olur diye her kafadan bir ses çıkıyor ama özellikle yerleri çim halı kaplatma konusunda kararlıyım. İzmir'de kışın filan çok sorun yaşamıyorsundur gerçi ama yinede memnunmusun bir sorun çıkarıyor mu yer kaplaman.

önceklikle begendiğnize cok sevindim kızlar,çok teşekkür ederim yorumlar için:))

purplepurple evet canım yerlerim çim halı ama ben kışın rulo şeklinde yapıp kaldırıyorum,sadece bazı yerlerde yapıstırma kullandık.örneğin cam önleri ve balkon demirlerinin altı oralarda da sorun cıkarmıyor.tabi kısın yagmur yagdıgı ve temizliği kolay olmadıgı için kaldırıyorum.gerçi burda coğu dükkanın önünde görüyorum yagmur camur demeden kullanıyorlar:)temizliğini ise ya elektrikli süpürgeyle halı süpürür gibi ya da cırparak ara sıra da balkonda yıkayarak yapıyorum.genel olarak memnunum yani:16:

çok güzel ev müstakil mi yoksa birinci kat mı onu merak ettim bir de katlamalı cam yok galiba sonuçta izmirin kışını iyi bilirim güneş yoksa oturulmaz katlamalı camlarla yazmış gibi oturmak mümkün..

kedilerinefendisi haklısın canım kış balkonu eşimle en büyük hayallerimizden biri zaten yaptırmayı cok istiyoruz tabi ama kendi evimize gecince:)):16:biz lojmanlarda oturdugumuz için öyle bir seceneğimiz yok su anda. kışın kaldırıp baharda yeniden yerleştiriyoruz :)):34:

ay ayy bayıldım ya bi an içimden bilgisayarın ekranından fırlayıp oranın kyfini cıkarmak geldi :D
ormanın ortasında , şehrin tüm kalabalık, yoğunluk, tempo ve stresinden uzakta yeşilin mavinin tadının çıkarılacağı muhteşem bir balkon... ben öyle gördüm:))

çok güzelmiş balkonunuz, acaba o demirlere geçirdiğiniz şey adını hatırlayamadım eğer siz aldıysanız nerelerde satılır bilginiz varmı? rengi güzelmiş

çok güzelmiş balkonunuz, acaba o demirlere geçirdiğiniz şey adını hatırlayamadım eğer siz aldıysanız nerelerde satılır bilginiz varmı? rengi güzelmiş

canım ismi branda diye geciyor,brandacılarda satılır tente,branda satan yerlerde yani özel dükkanları var sadece bu konuda. izmirde pazarda bile satılır fazlasıyla dükkan biliyorum fakat baska sehirde oturuyorsan internetten arastırabilirsin belki :34:

bu arada begenmenize cok sevindim kızlar,teşekkürler yorumlar için:)):16:

mercan selam:)

balkonun ne demek olduğunu net iyi bilirim..ben de Göztepeliyim :)
antalya'da yaşıyorum birkaç senedir, burada kışın bile oturursun balkonda, deli sanıyorlar beni :9: hele bir de yeni evimize cam balkon yaptırdım, şimdi tam çay/kahve/çiğdem keyfi yapacağım bir düzenek derdindeyim :9:

ben balkonunu çok sevdim, sadece yerdeki o çim şeyleri sevmiyorum :/
neden oraya sevimli bir kilim almıyorsun, çok güzel durur bence...benim blogta ağustos ayında yazdığım "balkonda keyif zamanı" diye bir yazı var, oradaki örnekler sana ilham verebilir..
bu arada lojman Bornova'da mı..çok yeşillik, çok güzel görünüyor etraf..

balkonunuz çok güzel güle güle oturun evinizin fotoğraflarını merakla bekliyorum,başka yazınızda okumuştum baya emek vermişsiniz evinize kimbilir nekadar güzel olmuştur

mercan merhaba balkonu görünce şu soğuk ankaradan kendimi oraya ışınlayasım geldi valla ...hele o balkonda çay içmesi ne hoş olur.balkon buysa ev ne güzeldir dedim kendi kendime ...ha bide keşke eklesede görsek dedim :1:

Back
X