Amin canımŞükür ben de oldum adet canım :) hayırlısı bakalım. 1 hafta sonra başlar Telaş . Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Gunaydın allaha şükür iyiyim sen nasilsinİyi geceler kızlar nasılsıniz
Mrb canım naber nasılsın ben adet günümdeyim, bitince aynı telaşe başlar sen ne yaptın yumurtlama dönemindesin bu aralar yanılmıyorsamİyi geceler kızlar nasılsıniz
3 gün sonra falan hamile kalm şansımın oldugu günler başlıyor cnm bklm hyrlisiMrb canım naber nasılsın ben adet günümdeyim, bitince aynı telaşe başlar sen ne yaptın yumurtlama dönemindesin bu aralar yanılmıyorsam
Adet oldun mu olacak mı daha canimMrb canım naber nasılsın ben adet günümdeyim, bitince aynı telaşe başlar sen ne yaptın yumurtlama dönemindesin bu aralar yanılmıyorsam
Oldum arkadaşım, adetin 3. Günündeyim, 1 hafta Sürüyor bakalım bitince bu ay günaşırı devam edicem. Bu geçtiğimiz ay eşim hastalanmıştı ilaç falan kullandı, düzenli ilişki de olmadı. Bi de aklımda şey var: çörekotu Yağı. Düşük yaptığım gebelikte ben diyet yapmaya başlamıştım, çörekotu her sabah 1 tatlı kaşığı içiyordum. O ay hamile kalmıştım.bilmiyorum etkisi sebebi varmıdır ama, bu ay da çörekotu Yağı alıp kullanayım diyorum, biraz da formumu korucam. Bakalım nasipAdet oldun mu olacak mı daha canim
Hadi hayırlısı cnm diyet etkili olmuş olabilir cnm tabi bende dikkatedeyim diyorum ama bu ara olduğum yerde sayıyorum veremiyorim hicOldum arkadaşım, adetin 3. Günündeyim, 1 hafta Sürüyor bakalım bitince bu ay günaşırı devam edicem. Bu geçtiğimiz ay eşim hastalanmıştı ilaç falan kullandı, düzenli ilişki de olmadı. Bi de aklımda şey var: çörekotu Yağı. Düşük yaptığım gebelikte ben diyet yapmaya başlamıştım, çörekotu her sabah 1 tatlı kaşığı içiyordum. O ay hamile kalmıştım.bilmiyorum etkisi sebebi varmıdır ama, bu ay da çörekotu Yağı alıp kullanayım diyorum, biraz da formumu korucam. Bakalım nasip
yeni bat 14 aralık bakalım