- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.144
Ankarada 10 tlBurada henüz görmedim. Fiyatlar düşmedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankarada 10 tlBurada henüz görmedim. Fiyatlar düşmedi.
Nevşehir 'de pazarda 15 domates ama manavlarda daha pahalıAnkarada 10 tl
7-5 la 10 arasiydi burada dusermi bilmiyorum yada yükselir miBurada henüz görmedim. Fiyatlar düşmedi.
Bizim pazar yarın umarım düşmüştür.7-5 la 10 arasiydi burada dusermi bilmiyorum yada yükselir mi
Burada erken çıkıyor hep havalardan ötürü, güzel ve uygun bulursanız alın bence bundan tam zamanı yavaş yavaş Eylül de aksine pahalanmaya başlıyor ve azalıyor yavaş yavaşBursa domatesi icin erken degil mi ya bizim burda agustos-eylul gibi alir herkes
Konyadayim daha burda gormedim bile ciktiysa daBurada erken çıkıyor hep havalardan ötürü, güzel ve uygun bulursanız alın bence bundan tam zamanı yavaş yavaş Eylül de aksine pahalanmaya başlıyor ve azalıyor yavaş yavaş
Aynen Malatya 'da hep o civar olurdu. Ben o aylarda kışlık yapardım.Bursa domatesi icin erken degil mi ya bizim burda agustos-eylul gibi alir herkes
Aaaa nerde gördünüz?fiyatı ne kadardı?bende alıp domates suyu yapıcamBursa domatesi deriz biz yumurta sitede geçer tüm pazarda vardı çıktılar artık
neden yapmayacaksın canım? kışı orada geçireceksiniz çünkü lazım olur. kış sebzeleri ve meyveleri kısıtlıBizim pazar yarın umarım düşmüştür.
Gerçi kışlık pek yapmayacağım.
Annemle oturuyorum canımneden yapmayacaksın canım? kışı orada geçireceksiniz çünkü lazım olur. kış sebzeleri ve meyveleri kısıtlı
doğru canım sen de haklısınAnnemle oturuyorum canım
O ne derse oBirde burada kurutma olur mu bilmiyorum. Buzdolabı küçük bir şeyler koymak zor. İmkanlar diyelim
Amin inşallah canım benimdoğru canım sen de haklısın
evet kurutma için iyi güneş gerekiyor. bizim burası o açıdan çok iyi. balkon da geniş. yazın zaten balkon hiç kalmıyor güneş hemen kurutuyor kaldırıyoruz.
neyse Allah yemek nasip etsin cümlemize
evet haklısın koşullar da çok önemli. geniş balkon, bahçe, teras olmadan kurutma işlemi zor. güneş de yeterli olacak.Amin inşallah canım benim
Benim evin balkonu büyüktü rahat yapıyordum. Burası küçük ve tam çarşının göbeğinde oturuyorum.
Rabbim sağlıkla yemeyi nasip etsin inşallah
Rabbim herkesin yardımcısı olsun canımevet haklısın koşullar da çok önemli. geniş balkon, bahçe, teras olmadan kurutma işlemi zor. güneş de yeterli olacak.
zaten bakma her yıl yaptıklarımızı yapacak mıyız o da belli değil. bu fiyatlar zorlar herkesi. bugün pantalon, filtre kahve vs bakmaya gittim. fiyatlar acayip. bir yerde oturup yemek yiyeyim dedim şekerim düştü. fiyatlar acayip.
reçel için meyve baksan 40-50 TL meyveler.
Bu yıl fiyatlar çok düşmeyecek gibikışlık için domatese baktım ankaradayım 15 tl yarın pazara inecegım bakalım