- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Sende sağol ablammmSağ ol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende sağol ablammmSağ ol canım
Melemen hazırlığı bittim periSende sağol ablammm
Sağol ablacımHamarat kız güle güle yiyin
Yok abla az az alıp yapıyorum 4 kavanoz yapmıştım, bugün eşim domates aldı yarın tekrar yapacağım nekadar çıkarsa artık yavaş yavaş yapayım dedimMelemen hazırlığı bittim peri
Güle güle yiyin ev gideceğim daha yarınYok abla az az alıp yapıyorum 4 kavanoz yapmıştım, bugün eşim domates aldı yarın tekrar yapacağım nekadar çıkarsa artık yavaş yavaş yapayım dedim
Kv salatalık fasulye falan göndermiş onları turşu kurdum. Daha kornişon turşusu kurmam lazım çilek reçeli yapmam lazım çok isim var
Sen naptın yaptinmi biseyler
Sağol ablacımAy doğru artık gidince yaparsın yavaş yavaş ablaGüle güle yiyin ev gideceğim daha yarın
Istanbuldayim ya
Gelmiyor söylerim o bu gün incir pestil yaptı foto atmıştıSağol ablacımAy doğru artık gidince yaparsın yavaş yavaş abla
Navle nasıl gelmiyor artık görmuyorum
Evvet dene bayilirsiniz ,kuru fasulye almiyorum artik yiyen bayiliyo ne guzel pismis diye :)Aa fasulyeyi ilk defa gördüm. Bende barbunya atıyorum çok seviyoruz
Evet malatya hekimhan yesilyurt kirmasiyim :)Ellerinize sağlık demek hemşeriyiz
Ellerinize sağlık
Oo güzel olur ellerine sağlıkGelmiyor söylerim o bu gün incir pestil yaptı foto atmıştı
Ooo hemşeriyiz.Benimde aslım AkçadağEvvet dene bayilirsiniz ,kuru fasulye almiyorum artik yiyen bayiliyo ne guzel pismis diye :)
Evet malatya hekimhan yesilyurt kirmasiyim :)
Hadi inşaallahYöresel yemek yarışması yapınca beklerimBu arada bir gun yemek yarismasina iddiali bir malatya yemegiyle giricem tum malatyalilari oylamaya beklerim :))
Bizimkilerde hep merkezde ,ay malatya candir ya istanbuldayiz ama annemlerle toplandikmi hemen sıkma kofteler anali kizlilar kiraz yapragı neler neler yapariz bize bulgur olsun :)Ooo hemşeriyiz.Benimde aslım Akçadağ
Ama dedelerim evlenmeden gelmişler.Ondan merkezli sayılırım.Eşim Akçadağlı
Aynen öyle hemşerimBizimkilerde hep merkezde ,ay malatya candir ya istanbuldayiz ama annemlerle toplandikmi hemen sıkma kofteler anali kizlilar kiraz yapragı neler neler yapariz bize bulgur olsun :)
Gelince yazicam söz kernek parkindan seslenicem sana :))Aynen öyle hemşerim
Bende 2 yıldır MalatyadayımGelirsen beklerim
Tamam inşaallahGelince yazicam söz kernek parkindan seslenicem sana :))
Mesaj atım kendine daha dönmedi banaOo güzel olur ellerine sağlık
Buna bayıldım işteKemik sularını bu sefer karton bardaklara koydum:)
Dolapta 12 saat bekletip poşetleyip buzluğa attım:)
Poşete koyuyordum yapışıyordu böyle daha kolay olur gibi geldi:)
Kemik suyunu ilikli kemikleri 8 saat kaynattım sonra süzdüm ve bardaklara doldurdum.Çorba,pilav,dolma ve bazı yemeklerde kullanıyorum:)
Eki Görüntüle 2672391 Eki Görüntüle 2672392