Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Böyle anlatjnca çocuk yapasim geldi.
Ne masum sorular 'anne kadınlar çalışır mı ' kocaman dünyada herşeyden habersiz meraklı öğrenen bı küçücük beden .

Kucak dolusu merhamet kapladı içimi
O kucucuk bedeni merhamet dolu biliyor musun? O anlatirken ben agladim.Bocegi bile oldurme sakin disari at diye bagiran bir melek.Allahim herkese nasib etsin.Bugun koca tepsi fasulyeleri koca 12 yasinda ki.kizim yardim etmedi.Pittik elli oglum yardim etti bana.Anne sen yorulma dedi hep :KK43:

O kucucuk bedeni merhamet dolu biliyor musun? O anlatirken ben agladim.Bocegi bile oldurme sakin disari at diye bagiran bir melek.Allahim herkese nasib etsin.Bugun koca tepsi fasulyeleri koca 12 yasinda ki.kizim yardim etmedi.Pittik elli oglum yardim etti bana.Anne sen yorulma dedi hep :KK43:
Erkek çocukları anneye daha düşkün🤗

Erkek çocuklar anneye daha merhametli oluyor gibime geliyor benim .

Ağladım dedin sende merhamet dolusun belli ki, bebiş sana çekmiş 🙈

Kızın biraz baba mi?

Erkek çocuklar anneye daha merhametli oluyor gibime geliyor benim .

Ağladım dedin sende merhamet dolusun belli ki, bebiş sana çekmiş 🙈

Kızın biraz baba mi?
Kizim duygularini icinde yasar hep guclu bir kiz duvar gibi masallah bize cekse ,domino gibi yikilirdik :) Evet bende ki duygusallik ogluma gecmis.Gecen gun biri ona buraya cimbomlular giremez dedi diye maskesinin icine sipir sipir agladi sessizce.O an ne yapacagimi sasirdim.Ben yaninda olmasam icine atacak allahtan o an yanindaydim.sarildi hemen sacimla oynadi.

Kizim (kucuk ergen) suan isin tamamen maddiyat kisminda sunu al bunu al hersey alana kadar.Oglumu bi biskuviyle kandiriyorum :) Tabiatlari geregi yasayacak kadar olsun yeter diyo sanirim.Oglum asik bana ins karisida sever :KK70:
Ama kızlarda büyüyünce yardım ediyor.🤗
İnşaallah öyle olur.Bunu bende çok istiyorum😄

Kizim duygularini icinde yasar hep guclu bir kiz duvar gibi masallah bize cekse ,domino gibi yikilirdik :) Evet bende ki duygusallik ogluma gecmis.Gecen gun biri ona buraya cimbomlular giremez dedi diye maskesinin icine sipir sipir agladi sessizce.O an ne yapacagimi sasirdim.Ben yaninda olmasam icine atacak allahtan o an yanindaydim.sarildi hemen sacimla oynadi.
Allah'ım ne tatliş oğlun var ya 😂😂gülüyorum bı yandan.

Acaba okula başlayınca içinden bı canavar çıkar mı ne dersin

Kizim (kucuk ergen) suan isin tamamen maddiyat kisminda sunu al bunu al hersey alana kadar.Oglumu bi biskuviyle kandiriyorum :) Tabiatlari geregi yasayacak kadar olsun yeter diyo sanirim.Oglum asik bana ins karisida sever :KK70:
Gelinin kisliklarini yaparsan sever 😅😅😅 ama bence sen yorulma yinede, geline yaptır
Saçını başını yol onun 😂

Çok geç kalmış gibisin, ta ben gerildim ben napacak bu kız şimdi diye😅

Nevreste ve everest ses olarak birbirine benzeyen kelimeler.
Nevrestenin everest ile bir alakası var mı ?
Canım mesaj ve beğeni sayım fazla😃Şimdi o rütbeler bunlara göre veriliyor.
Everest dağı en yüksek dağ😃Bende en yüksekte anlamında düşünerek rütbeme Everest yazdım.😁
Haklısın Nevreste ile benziyor.Fakat ikisi bağımsız😄

X