- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Fotoyu atsın burayaMesaj atım kendine daha dönmedi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoyu atsın burayaMesaj atım kendine daha dönmedi bana
Ben bittikçe yapıyorumBuna bayıldım işte
ŞanslısınızBen yapmıyorum
Kaynanam ne yaparsa onu yiyoz
Ne kadar da sanslisin hayalimdi olmadiBen yapmıyorum
Kaynanam ne yaparsa onu yiyoz
İnşallah cildimize de içten destekli kollajen oluyordur anlatıldığı gibiBen bittikçe yapıyorum
Çok güzel oluyor.Yemeğe hem lezzet hemde vitamin katıyor
Allah başımızdan eksik etmesin diyorumNe kadar da sanslisin hayalimdi olmadi
Hayalimdi olmadı derken sorunlu kyainvalide mevzusu muNe kadar da sanslisin hayalimdi olmadi
Amin canim ne guzel bak sevilen kaynanalar varmis ins bende onlardan olurum birgun,7 yasindaki oglum aksam aglatacakti beni, anne benim cocuklarima sen bak benim karim calisacak dedi :))Allah başımızdan eksik etmesin diyorum
Hem yaşli hem uzakta hic yapmamis cocuklari yapmis ,gelinler yapmis yemis.Doguda aslinda o da ama orda buyuklere pek bisey yaptirmazlar.Ya da bunlarin ailede boyle.Hep hazir aliyorlar o bereketli gunes burda olsa, ben neler yapardim.Hayalimdi olmadı derken sorunlu kyainvalide mevzusu mu
Aynen doğal kolajenİnşallah cildimize de içten destekli kollajen oluyordur anlatıldığı gibi
Ooo nereleri düşünüyorAmin canim ne guzel bak sevilen kaynanalar varmis ins bende onlardan olurum birgun,7 yasindaki oglum aksam aglatacakti beni, anne benim cocuklarima sen bak benim karim calisacak dedi :))
Benimde kimse yapmıyor.Ben yaptıklarımdan veriyorumHem yaşli hem uzakta hic yapmamis cocuklari yapmis ,gelinler yapmis yemis.Doguda aslinda o da ama orda buyuklere pek bisey yaptirmazlar.Ya da bunlarin ailede boyle.Hep hazir aliyorlar o bereketli gunes burda olsa, ben neler yapardim.
8 eltiyiz biz gerisini sen dusun o bizi sevsin :))
Bildiğim şeylerde de aaa öyle mi oluyomus diye salağa yatan bı tarafım var benden beklenmesin diyeBenimde kimse yapmıyor.Ben yaptıklarımdan veriyorum
Ben kolumu kaptıralı yıllar olduBildiğim şeylerde de aaa öyle mi oluyomus diye salağa yatan bı tarafım var benden beklenmesin diye
Ne kurdu kafasinda bi anlayamadim,tamam oglum ben bakarim sen ise gidersin dedim :) parka gotururum onlari dedim ,bende gelirim parka dedi.Karisi yorulur bakamazmis.O da calismak istemiyomus,hepimiz bu evde kalacakmisiz.Ben ev hanimiyim aslinda kaygimi duydu diyecegim oyle de degil.Anne kadinlar calisirmi dedi once :) sonra bu konu gelisti.Duygulandirdi beni.Ooo nereleri düşünüyor
Oğlunuzu Allah bağışlasın
Nasıl akıl edebildi acaba çevresinde örnek mi var ?
Komsu olsaydik ben de yardim.eder ortak olurdum :))Benimde kimse yapmıyor.Ben yaptıklarımdan veriyorum
Hemen küçük kayın bekar kayın filan var ise evlendirmelisin acil.Ben kolumu kaptıralı yıllar oldu
Böyle anlatjnca çocuk yapasim geldi.Ne kurdu kafasinda bi anlayamadim,tamam oglum ben bakarim sen ise gidersin dedim :) parka gotururum onlari dedim ,bende gelirim parka dedi.Karisi yorulur bakamazmis.O da calismak istemiyomus,hepimiz bu evde kalacakmisiz.Ben ev hanimiyim aslinda kaygimi duydu diyecegim oyle de degil.Anne kadinlar calisirmi dedi once :) sonra bu konu gelisti.Duygulandirdi beni.
Komsu olsaydik ben de yardim.eder ortak olurdum :))
Güzel olurduNe kurdu kafasinda bi anlayamadim,tamam oglum ben bakarim sen ise gidersin dedim :) parka gotururum onlari dedim ,bende gelirim parka dedi.Karisi yorulur bakamazmis.O da calismak istemiyomus,hepimiz bu evde kalacakmisiz.Ben ev hanimiyim aslinda kaygimi duydu diyecegim oyle de degil.Anne kadinlar calisirmi dedi once :) sonra bu konu gelisti.Duygulandirdi beni.
Komsu olsaydik ben de yardim.eder ortak olurdum :))