Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

ben siledeyim biber kurutmuslugum var ama kisin evin icinde petegin yaninda kurumustu simdi bendekorktum ama ada'nadada nnem var kuruyor bence burdada olur diye sdusunuyorum olmadi anemlere yaptirtirim

Buradaki nerm oranı yüksek olduğu için kurumuyor maalesef,denedim daha olmadı çünkü.
Bir ara Ankara'da kuruttum tam olmamıştı aldım burada kurutayım dedim asla olmadı yumuşadı hemen .

Canım domatesi kurut, biraz sarmisak doğra kavanoza koyup üzerine zeytinyağı ekleyip kavanozu güzelce kapat, kışın miş gibi lezzetli lezzetli yersin :KK68: aksilik olmazsa yapacağım tarifi eklerim🤗
Kulağa çok hoş geliyor,deniyeyim inşallah,teşekkür ederim🤩😍🥰
Evet canım buzluğa atıyorum acil durumlarda kavrulmuş soğanım hazır:)
Canım kahvaltıda yeniyor :)Pilav,salata, yumurta,makarna hatta sebze yemeklerine bile kullanabilirsiniz:)
Pestilin tarifini alalım:)
Kavurup mu atıyorsun?varsa foto atar mısın nasıl koyuyorsun,miktarı falan?
Domates kuruşunu dövüp kırmızı biber haline getirirdi annemler,olmazsa kurutup robottta çekip ben de öyle yapayım,baharat gibi de kullanabilirim🤩
Pestili yaparken susuz ya da bir iki bardak su ile pişirdim kayısıları (çekirdeklerini ayırıp tabi ki) iyice dağıldıktan sonra az şeker ekledim, biraz daha pişirip blender ile marmelat haline getirp tepsilere yağlı kağıt uzwrine serdim. Apartmanimizda cenaze vardi cekirdeklerini kiramadim ama tepsiden kaldırırken içine çekirdeğini de ekleyecegim

Afiyet olsun cnm bi tarif verirmisin içinde neler var
Teşekkür ederim, kabağı rendeleyip az yağ ile soteliyorum sadece, süzgeçte sogutuyorum suyunu da salıyor .sonra posetlere.isterseniz havuçla da karistirabilirsiniz.Kullanirken de çözülmesini bekleyip sarımsaklı yoğurt tuz ekliyorum tarator yapiyorum.misirda yakışıyor salatasina:KK56:

Ablammmmmmmmmmmmm nasılsın canımmmm bızım buradada kurumuyor o yuzden denemedim bile zaten cok sıcaklar geçti ayrıca hasta bakıyorum babam çok hasta çok bişey yapamıyorum

Meleğimmmm c anım benim,iyiyim canım sağol sen nasılsın.
Babacığınada çok çokkk geçmişler olsun,inşallah çok önemli değildir hastalığı.

Bende domates konservesi, vişne reçeli 3 kavanoz, çilek reçeli 6 kavanoz, fasulye soteleyip koydum, kabak soleyip koydum
Dolmalık biber kuruttum. Daha yapalarım var

ablam mekanı cennet kabri nur dolsun basın sağ olsun :KK43: anne kaybı cok acı
ablam yok artık 90 yasında
annemde hasta çok morelsizim ablaya korono bir yandan hastalıklar bir yandan hayatın tadı yok hic

Amin sağol meleğim benim,anne acısı daha zormuş onu çok iyi anladım.
Rabbim şifalarını versin inşallah,birde yaş durumları olunca dahada hassas oluyoruz işte.

X