- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
Teşekkür ederimMerhaba
Kalıyor ama birebir diyemeyiz ne kadar olsada donuyor.
Mercimek köftesine bile koydum hiç sorun olmadı,tadını bozmadı.Pişen yemeklerde tereddütdüz kullanabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimMerhaba
Kalıyor ama birebir diyemeyiz ne kadar olsada donuyor.
Mercimek köftesine bile koydum hiç sorun olmadı,tadını bozmadı.Pişen yemeklerde tereddütdüz kullanabilirsiniz.
Rica ederimTeşekkür ederim
Ellerine sağlık abla annemde yaptı biraz verdi bu sene tursularimi onla kurcam organikceBahçede yere dökülen elmaları toplayıp sirke yaptım.Bayağı organikti çoğu kurtluyduKabuklarını soymadım ,çekirdeklerini çıkarttım.
Daha önce yaptığım sirkenin anası vardı onu ekledim.
Başka bir şey koymadım.10-15 gün tahta kaşık ile karıştıracağım.Sonra kendi halinde olacak.Karanlık bir ortamda ağzı açık kalacak.Tülbent ile kapatıyorum.
İlk defa yapıyorsanız 1 yemek kaşığı val ve 1 yemek kaşığı kaya tuzu ekleyin.İçme suyu koyun.
Eki Görüntüle 2674086
Ellerine sağlık balimIyi günler; bugün makarna ve yemeklerde kullanmak için biberli sos yaptım.
Eki Görüntüle 2674475 Eki Görüntüle 2674474 Eki Görüntüle 2674473 Eki Görüntüle 2674472 Eki Görüntüle 2674471 Eki Görüntüle 2674470 Eki Görüntüle 2674469
Bunlarda evde kalan kıl biber, yenmeyince buzluğa attım kışın yeriz
Eki Görüntüle 2674468
Afiyet ile yersiniz inşaallah canımEllerine sağlık abla annemde yaptı biraz verdi bu sene tursularimi onla kurcam organikce
Amin ablacım cumlemiz insallahAfiyet ile yersiniz inşaallah canım
Gel ablam başımın üstünde yerin varNevreste nevoşum ilk uçakla oraya geliyorum,zaten bilirim oraları,sen çayı hazırla oradayım hemen
Ellerine sağlık canısı muhteşem olmuş hepside.
Bende domates yapacağım geldikten sonra kısmet olursa
Olmayanalrıda senden tedarik ederim artık
Gel ablam başımın üstünde yerin var
Sağol ablam
Domates yap şahane oluyor.
Çok teşekkür ederim canım benimBende yakınlarda başladım sayılırEline saglik Nevreste herseyi yapmissin hamarat kdin :)
Ben yeni basladim iki yildir kislik yapiyorum yeni yeni ogreniyorum diyebilirim.
Bu sene barbunya bezelye attim buzluga. Cilek ve visne receli yaptim. Taze fasulye ve domates konservesi yaptim. Valla benim icin büyük basari cunku annemden falan gormedim o hic yapmazdi tam tersi o benden gorup yapmaya basladi :)) yani kendi cabalarimla ogrenip yapmaya calisiyorum :)
Ellerine sağlık afiyet ile yersiniz inşaallahOy oy oy ellerinize sağlık. Kış hazırlığı en sevdiğim şeylerin başında geliyor. Pandemiden ötürü pek pazara girmiyorum ama cuma günü domateslerden başlayacağım ben de. Yeni çıktılar burada bu hafta zaten bardak domatesler.
Kiraz, vişne koydum ben buzluğa. Ayrıca pasta vs. için sos da yaptım. Çileği meşhur buranın, çilek reçeli, sos koydum bir de. Erik, vişne suyu hazırladım konsantre konservelere.
Nane, reyhan kuruttum. Mısır attım dondurucuya. Başka pek bir şey yapamadım. Aklımda çok şey var ama pazara girmeye de korkuyorum bakalım. Şeftali almıştım, reçel yapacağım, dolapta duruyor.
Barbunyaları hallettim sırada yeşil fasulye var.
Fındık toplanacak, onların da bir kısmını kırıp saklıyorum tatlılar için. Hazır iyi oluyor. Bahçede siyah üzümler olmak üzere. Onları bekliyorum dört gözle, suyu çok güzel oluyor. Bir de yaprak toplayıp salamura yaptım bahçeden yine.
Sırada da menemen, domates sos, kahvaltılık sos, kapya, patlıcan, türlü gibi konserveler var. Yarın pazara çıkacağım arabamla bakalım neler var.
Ağız tadıyla, afiyetle yemek nasip olsun umarım sizlere de.
Eki Görüntüle 2674721 Eki Görüntüle 2674722 Eki Görüntüle 2674723 Eki Görüntüle 2674724 Eki Görüntüle 2674725 Eki Görüntüle 2674726 Eki Görüntüle 2674727 Eki Görüntüle 2674728 Eki Görüntüle 2674729 Eki Görüntüle 2674730 Eki Görüntüle 2674731 Eki Görüntüle 2674732 Eki Görüntüle 2674733 Eki Görüntüle 2674734 Eki Görüntüle 2674735
Ellerinize sağlık çok güzellerAfiyet ile yersiniz inşaallah
Bize bir merhaba demiş oldunuzSizi gördük mutlu oldukBeni böyle konulara etiketlemeseler keşke... akşama yemeği bile yaptığım nadir...ne yazı ne kışı yaw...Bulduğumu yiyorum buna bin şükür