Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yaşadığım şehirde uzun bir süre devam ediyor tezgahlarda o yüzden çok acele etmeyiz en azından şuan içinDeğil tam mevsimi Kendi yaşadığım şehirde Haziran'da bulunmaz artık,burada erken çıkıyor bezelye.
Annem yaprak verdi 5kglik.kuru nane yaptik biraz biraz da halam verdi, suan bunlar sadece.Burada (Diyarbakır) henüz erken sanki. Ağustos sonu-Eylül başı gibi başlarım inşallah.
İpe dolmalık biber dizip kurutacağım balkonda bu sene ilk kez.
Domates doğrayıp atarım gene
Reyhan ve nane kurutacağım bi de.
Kilosu 15 lira idi bursa domatesin. 10 liraya düşer bollasir ağustos gibi yaparız diye düşünüyorumKışlık domates sosu için erken değil mi ya da tam zamanı mı? Bu yil sanki her şeyin zamanında kayma var gibi.
10 TL 'den satılıyor yaşadığım yerde. Almaya başlayayım o zaman.Kilosu 15 lira idi bursa domatesin. 10 liraya düşer bollasir ağustos gibi yaparız diye düşünüyorum
Kışlık domates sosu için erken değil mi ya da tam zamanı mı? Bu yil sanki her şeyin zamanında kayma var gibi.
Geçmiş olsun. Kışlıklarınızı sağlıcakla yemek nasip olsunBen her yıl erken başlıyorum :) belim rahatsız olduğu için her hafta 5-6 kg yapıp Temmuzdan Eylül e kadar biriktiriyorum o yüzden :)
Ben her yıl ağustos 15 den sonra yaparım ama bazen eylulede sarkabiliyor en geç eylul ilk haftası yapabilirsin.Kışlık domates sosu için erken değil mi ya da tam zamanı mı? Bu yil sanki her şeyin zamanında kayma var gibi.